IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Италианците са бита карта.
    В момента не бих си продавал банките...
    Чака се другата седмица англичаните да кажат за подкрепата на техните банки и почва да ми се струва като общо решение на ЕЦБ и АЦБ... за цялото ес...а за ДБ там какво ще измислят но няма да я фалират ...
    Те по добре да закрият ЕС...по безболезнено ще е ..

Коментар

• Ако ще правят нещо ще се случва събота и неделя днес ще устискат.

Чопнах си дакса и затварям, че си е шубе
      Last edited by pepe1234; 30.09.2016, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Италианците го искат...
        Италианците са бита карта.

Коментар

Понеделник може да се окаже опасен. Немците няма да могат да интервират ако се наложи. Нужна е държавна подкрепа или заявяване официално, че цялата немска държава и ЕС седи зад Дойчебанк с абсолютно целия си ресурс. Това би успокоило до голяма степен паниката. Но сякаш нарочно не го правят.
          Италианците го искат...

Коментар

Нещо много изкуствено ми се вижда...
            Решили са нещо и понеже германското законодателство не им го позволява те си играят с маркета....
            Ако в понеделник е почивен ден в германия още днес ще го сътворят или в неделя вечерта за да не бутнат международните маркети...
            В момента целата немска преса реве срещу меркел че е загробила европа и когато и трябва помощ отвън няма кой да и даде...нито гърция ,нито кипър нито ирландия нито италия....
            Понеделник може да се окаже опасен. Немците няма да могат да интервират ако се наложи. Нужна е държавна подкрепа или заявяване официално, че цялата немска държава и ЕС седи зад Дойчебанк с абсолютно целия си ресурс. Това би успокоило до голяма степен паниката. Но сякаш нарочно не го правят.

Коментар

Прекалено рано, а спада е вече -8.74
              Явно отлива на капитали от инвестиционните банки е колосален, а паниката е в началато на разгара си-
              Нещо много изкуствено ми се вижда...
              Решили са нещо и понеже германското законодателство не им го позволява те си играят с маркета....
              Ако в понеделник е почивен ден в германия още днес ще го сътворят или в неделя вечерта за да не бутнат международните маркети...
              В момента целата немска преса реве срещу меркел че е загробила европа и когато и трябва помощ отвън няма кой да и даде...нито гърция ,нито кипър нито ирландия нито италия....

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                пробвам един дълъг дакс , за следващития час
                Следобед сме на зелено

Коментар

• пробвам един дълъг дакс , за следващития час

Коментар

Какво ще го правиме днес с банките ,няма никакъв по сериозен демарш....
                    Прекалено рано, а спада е вече -8.74
                    Явно отлива на капитали от инвестиционните банки е колосален, а паниката е в началато на разгара си-

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                      В момента имам две къси от вчера CAC и NQ100.
                      Правя 10% и затварям.
                      с тези въобще не се занимавам, те са пълни пръчки, само SP500 и фашагата друго ньет ...

Коментар

• Хайде готово. Лек ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Аз нищо - имам само банки в портфейла 2 на + , 2 на - ...и не ми се добавят още .... поне не сега
                          Но покрай погрома на DB може да се напазарува нещо друго ...
                          Гледам : - EON - да слезе под 6
                          - LUFTHANSA - още 10 % надолу
                          - К+S - да ударят ново дъно , като изкарат кофти тримесечни резултати 3Q

К+С - надолу, М+С - нагоре. Да живей България !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бльъхъм.

Ето - засега: според както рекох. Интересно: костенуркаджийската криза преди година донесе ного по-тежки сътресения, отколкото засега Дойчебамковата носи - хем Костенуркаджиите не са тръгнали да фалират заради това, че американските бандити ги очесаха...

Е, поне няма паника - и ясно се очертават само два Петъра.
                            Last edited by Императорът; 30.09.2016, 10:16.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Какво ще го правиме днес с банките ,няма никакъв по сериозен демарш....
                              Аз нищо - имам само банки в портфейла 2 на + , 2 на - ...и не ми се добавят още .... поне не сега
                              Но покрай погрома на DB може да се напазарува нещо друго ...
                              Гледам : - EON - да слезе под 6
                              - LUFTHANSA - още 10 % надолу
                              - К+S - да ударят ново дъно , като изкарат кофти тримесечни резултати 3Q
                              Last edited by Protokol; 30.09.2016, 10:15.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                аз вчера пуснах малко дълги щото нещо не ми аресва работата, нещо не е както требе, ше изребрят късите в понеделника на такова ми мирише, ако пък пропадне пропадне дългите са ми по-малко от късите и ше ги наместим некак по-натам ...
                                В момента имам две къси от вчера CAC и NQ100.
                                Правя 10% и затварям.

Коментар

Working...
                                X