IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    Aareal Bank @ 24

Има дъно на 21 евро....в момента е 28 ,75 ...
    до колко ще я държиш....
    Щото аз разтоварих и втората трета на ДБ...
    Коба нещо не се движи както требва ...

Коментар

• тоz боклук K+S го махнаха от DAX. време е zа ProSieben

Коментар

• Aareal Bank @ 24

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Остана ми само SANТАNDER , но смятам да си я пазя щото ми е късметлийска . взех я на 3.33 EUR
          Днес закрих още XLE и BVN с малка печалба, Остана ми SDRL, но тя не ми бърка сметките.... И UNG , което май ще ми изяде печалбата от предишното му рали
          Сега ще чакам HSBC, CS и DB ... да потвърдят дъното от миналия месец или поне да го доближат .
          И аз имам Santander 3.46
          Говорят за сплит па да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ти ного обичаш бамки ли?
            Определено ..
            Но независимо от успешното им отиграване навън (досега) най-големия си профит направих с ПИБ и ЦКБ
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ти ного обичаш бамки ли?
              Те най-много ще оберат калая

Коментар

• Ти ного обичаш бамки ли?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Браво!
                  Втората трета беше на 17,9 и не стана за милимунди.....
                  Утре ще се мъчим да ги продадем пак....не ми се продаваха на 17,8 ..няколко пъти
                  Иначе 16 и аз мисля че ще видим пак.... а може и по ниско... но не преди 10 март....
                  Ти какви други имаш позиции на запад....аз освен коба имам и сосиете женерал..
                  Остана ми само SANТАNDER , но смятам да си я пазя щото ми е късметлийска . взех я на 3.33 EUR
                  Днес закрих още XLE и BVN с малка печалба, Остана ми SDRL, но тя не ми бърка сметките.... И UNG , което май ще ми изяде печалбата от предишното му рали
                  Сега ще чакам HSBC, CS и DB ... да потвърдят дъното от миналия месец или поне да го доближат .

Коментар

Приключих с DB - само тя ми покри всички губещи позиции
                    След 10.03 смятам да си взема отново под 16 EUR

Браво!
                    Втората трета беше на 17,9 и не стана за милимунди.....
                    Утре ще се мъчим да ги продадем пак....не ми се продаваха на 17,8 ..няколко пъти
                    Иначе 16 и аз мисля че ще видим пак.... а може и по ниско... но не преди 10 март....
                    Ти какви други имаш позиции на запад....аз освен коба имам и сосиете женерал..

Коментар

Излезнах с първата една трета и в двете банки/ 17,4 и 8/...в Кобата допълвах пак около 7 и 20 след продажбата на 7,5 ...
                      Драги може да обещае нещо ,но пък дали маркета в момента не се качва точно заради това и дато обещае нещо да рухне...
                      Оставям продажби за още 2/3 с по 40-50 цента от тези нива...ако стигне..
                      Отивам да си пия виното за празника.....
                      Наздраве за всички с дълги тези дни.... а и на късите също...
                      Приключих с DB - само тя ми покри всички губещи позиции
                      След 10.03 смятам да си взема отново под 16 EUR

Коментар

Понеже имам само европейски банки смятам да ги видя няколко дни с ръст от +2% и тогава ще излизам . В идеалния случай на нивата от декември....
                        Само ме гложди съмнение, че Драги на 10.03 ще прецака нещата ...
                        Засега ми се струва, че американските им събратя са набрали по-добра скорост ...
                        Излезнах с първата една трета и в двете банки/ 17,4 и 8/...в Кобата допълвах пак около 7 и 20 след продажбата на 7,5 ...
                        Драги може да обещае нещо ,но пък дали маркета в момента не се качва точно заради това и дато обещае нещо да рухне...
                        Оставям продажби за още 2/3 с по 40-50 цента от тези нива...ако стигне..
                        Отивам да си пия виното за празника.....
                        Наздраве за всички с дълги тези дни.... а и на късите също...

Коментар

Не ги знам тия бамки, чУек - не ги следя.
                          Аз те питам за дау и японците...тази вечер...
                          Банките ще ги натъманя...

Коментар

• Не ги знам тия бамки, чУек - не ги следя.

Коментар

Ми то не може само нагоре - сигурно пак ще ударим 12 000, ама няма начин да стане изведнъж, за 1-2 седмици и без да връща надолу.
                              Беемвенцето ми добре се представя от вчера - явно чакат добър отчет.
                              Утре как ще е ...
                              Комерса на 8,5-9.0
                              ДБ на 18-18,5 и ще бягам....
                              Почва да ми свършва смилянски боб....

Коментар

така е но ДАХ се мъчи нещо....
                                Ми то не може само нагоре - сигурно пак ще ударим 12 000, ама няма начин да стане изведнъж, за 1-2 седмици и без да връща надолу.
                                Беемвенцето ми добре се представя от вчера - явно чакат добър отчет.

Коментар

Working...
                                X