Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПонеже имам само европейски банки смятам да ги видя няколко дни с ръст от +2% и тогава ще излизам . В идеалния случай на нивата от декември....
Само ме гложди съмнение, че Драги на 10.03 ще прецака нещата ...
Засега ми се струва, че американските им събратя са набрали по-добра скорост ...така че в момента се гони ДАХ 10К ама после....
Драги какво може да направи освен да обещае улеснения и после...
Даа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ДАУ се преставя за сега добре....остава азиатците...
Още 10 % и мисля да излизам от финансите...или да не мислите чее рано...
Само ме гложди съмнение, че Драги на 10.03 ще прецака нещата ...
Засега ми се струва, че американските им събратя са набрали по-добра скорост ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениетова е евтинате версиа на блумберг терминал.
поzдрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.finanznachrichten.de/nach...erzbank-ag.htm
Едно време ники ми ги даде....
Полезни са през деня....
поzдрави
Коментар
-
Щатите закономерно отстъпиха малко - през цялото време те - най-стабилни се показаха - то не може само нагоре. Днес гледам: Азия: добре. Вярвам Европа тоже ще е добре - че ного има да наваксва. Щатите вероятно - тоже нагоре. Но като цяло продължавам да мисля, че тази седмица, както и предната, ще има воатилство в тесни граници.
А аз си чакам дивидентченцето от Ford.Last edited by Императорът; 01.03.2016, 09:29.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениепоздравления за правилната прогноза
Първата част беше правилна, но Американците излезнаха на минус и спряха ръста на останалите...
мисля че днес или утре ще бъдат пак на плюс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо тук смилянски боб позна ...
ДАХ с малко надолЕ, сега остава ДАУ да рипне и утре яко нагорЕ....
Банките са на плюс....днес ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДобър ден...
Какво ще правиме в понеделник...
За мен историята на ДАХ е малък спад и вечерта ДАУ ще е нагоре и във вторник и двата индекса яко нагоре...заради изборите на делегати за президент в 15 щата....
Това показва смилянски боб а франкфуртския....
ДАХ с малко надолЕ, сега остава ДАУ да рипне и утре яко нагорЕ....
Банките са на плюс....днес ...
Коментар
Коментар