IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    Мисля че сащ свалиха санкциите срещу иран с цел след това да изнася петрол и да подкопае цената още повече или поне да я държи под натиск..много охотно свалиха санкциите явно има интерес сащ петрола да е нисък
    даам камиларите и американите играят за евтин петрол....и тези разходки до Хюстън го потвърждават-въпроса е от другата страна какво мислят по въпроса и какъв е техния отговор като противодействие
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Мисля че сащ свалиха санкциите срещу иран с цел след това да изнася петрол и да подкопае цената още повече или поне да я държи под натиск..много охотно свалиха санкциите явно има интерес сащ петрола да е нисък
      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        http://www.finanznachrichten.de/nach...erzbank-ag.htm

Едно време ники ми ги даде....
        Полезни са през деня....
        Благодаря, успешна седмица - почти съм сигурен, че ще е добра за DAX , но не знам какво да очаквам от Драги ...така, че преди 10.03 май ще разтоварвам банките ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Къде ги гледаш ...да оплакнем око
          http://www.finanznachrichten.de/nach...erzbank-ag.htm

Едно време ники ми ги даде....
          Полезни са през деня....

Коментар

гледам арабеските не са подлели много вода на проектомаркетите...даже са стопили паданията с 0,3 % -0,5 % на банките ......
            Сега чакаме жълтите...
            Утре нямаше ли да излизат резултатите на една голяма англииска банка....или бъркам...
            Къде ги гледаш ...да оплакнем око

Коментар

Днес заменям гледането на смилянски боб с гледане на ...снимки.
              http://www.zerohedge.com/news/2016-0...e-pure-fantasy
              Прогнозно - всичките пазари ще са в зелено, само щатските на червено

гледам арабеските не са подлели много вода на проектомаркетите...даже са стопили паданията с 0,3 % -0,5 % на банките ......
              Сега чакаме жълтите...
              Утре нямаше ли да излизат резултатите на една голяма англииска банка....или бъркам...

Коментар

• Възможно е - Монти - нещо такова - да. Иначе очаквам поредна седмица на воатилство в тесни граници.

За бамките не зная - аз имам само HSBC и не ща нови засега. Тази година да наблягам смятам на мегастабилни компании, които няма как да бъдат елиминирани. P&G, Sanofi, Bayer, Johnson & Johnson, McDonalds... такива.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Добър ден...
                  Какво ще правиме в понеделник...
                  За мен историята на ДАХ е малък спад и вечерта ДАУ ще е нагоре и във вторник и двата индекса яко нагоре...заради изборите на делегати за президент в 15 щата....
                  Това показва смилянски боб а франкфуртския....
                  Днес заменям гледането на смилянски боб с гледане на ...снимки.
                  http://www.zerohedge.com/news/2016-0...e-pure-fantasy
                  Прогнозно - всичките пазари ще са в зелено, само щатските на червено

Коментар

• Добър ден...
                    Какво ще правиме в понеделник...
                    За мен историята на ДАХ е малък спад и вечерта ДАУ ще е нагоре и във вторник и двата индекса яко нагоре...заради изборите на делегати за президент в 15 щата....
                    Това показва смилянски боб а франкфуртския....

Коментар

• BASF са отдавна и производители на газ и нефт. Така че тия евтини цени ги удрят директно.

Коментар

То не може всички да се качват но, ...ще вземе да познаеш - дано след време да броим 26.02.2-16 като ден първи
                        Какво ще кажете за RBS - не е ли множко наказана от пазара
                        Не следя тази банка ...че се бях откъснал он 12 месеца от този маркет....и сега наваксам...
                        немските ,сосиете женерал , пари банк ,голдман и банк ъф америка....малко

Коментар

Не са добри тези резултати....
                          Иначе ако чакаш пролетно рали ,то ще бъде само тогава ако видиш няколко дни банките по света да се качват с над 5 %-7% на ден...
                          Сега положението е обсаид....всеки гледа другия и не смее да купува....банките днес добре ,утре пред фалит....
                          Може би на 10 март ако се обещаят количествени Улеснения ще има скок....но знаеш ли ....
                          То не може всички да се качват но, ...ще вземе да познаеш - дано след време да броим 26.02.2-16 като ден първи
                          Какво ще кажете за RBS - не е ли множко наказана от пазара
                          Last edited by Protokol; 26.02.2016, 16:09.

Коментар

Не бих рискувал да продавам маркета тези дни....
                            На първи март са големите номинации за делегати за кандидат президент и на републиканците и на демократите.... в над 20 щати ..
                            Не вервам да избират при падащ маркет и апокалиптично настроение... но всичко е възможно....
                            Какво ти пука за това: президентът вече ясен е.

Ето го тук, как казва на нигърът:

ТИ СИ УВОЛНЕН !!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Някой шорти ли ДАКС-а на тези нива? 9550
                              Не бих рискувал да продавам маркета тези дни....
                              На първи март са големите номинации за делегати за кандидат президент и на републиканците и на демократите.... в над 20 щати ..
                              Не вервам да избират при падащ маркет и апокалиптично настроение... но всичко е възможно....

Коментар

• Някой шорти ли ДАКС-а на тези нива? 9550

Коментар

Working...
                                X