If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не са добри тези резултати....
Иначе ако чакаш пролетно рали ,то ще бъде само тогава ако видиш няколко дни банките по света да се качват с над 5 %-7% на ден...
Сега положението е обсаид....всеки гледа другия и не смее да купува....банките днес добре ,утре пред фалит....
Може би на 10 март ако се обещаят количествени Улеснения ще има скок....но знаеш ли ....
BASF е ного перспективна компания - с тая исламистка инвазия в Европа и особено - в Германия - скоро може да се наложи възобновяване на производството на Зарин, Иприт, Зоман и т.н.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тия от BASF ако не могат да се оправят сега с тая ниска цена на газта, която им е основна суровина и да излезнат на солидна печалба, не знам как ще го сколацват ако цената се вдигне!
Това ще се види в последващите отчети.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ама нали пишат, че това ще навреди на баланса на банките...
А те ако не скачат и пазара ще се мъчи ...
Не знам какво е положението в гардероба има ли скелети ,но ако не се хванат в ръце ще има много и то на големи финансисти....
Иначе до 29 февруари излизат отчетите на по големите банки и не трябва да има изненади и при енсибиси и последния да затвори вратата.... и да се види на къде отива финансовия сектор...
Иначе ако чакаш пролетно рали ,то ще бъде само тогава ако видиш няколко дни банките по света да се качват с над 5 %-7% на ден...
Сега положението е обсаид....всеки гледа другия и не смее да купува....банките днес добре ,утре пред фалит....
Може би на 10 март ако се обещаят количествени Улеснения ще има скок....но знаеш ли ....
Ама нали пишат, че това ще навреди на баланса на банките...
А те ако не скачат и пазара ще се мъчи ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Хльъмчх: недобри новини от една от моите по-малки нивестиции - BASF - спад на продажбите и чувствителен на печалбата - но предлагат дивидентец 2.9 кинта... мисля цената ще поспадне - и сгодно за купуване ще е.
Хльъмчх: недобри новини от една от моите по-малки нивестиции - BASF - спад на продажбите и чувствителен на печалбата - но предлагат дивидентец 2.9 кинта... мисля цената ще поспадне - и сгодно за купуване ще е.
Тия от BASF ако не могат да се оправят сега с тая ниска цена на газта, която им е основна суровина и да излезнат на солидна печалба, не знам как ще го сколацват ако цената се вдигне!
ние не бачкаме кат тебе батка там до гъза на Xetra и неаме такава техника и достъп каквито ви дават. Real Data иам само на американската борса, а на Deutsche Börse и EUREX, LSE искат некви такси дет явно не познават парите - ми да си глеат раотата ....
In German you have for free Real time for mdax, dax, sdax, tecdax
ние не бачкаме кат тебе батка там до гъза на Xetra и неаме такава техника и достъп каквито ви дават. Real Data иам само на американската борса, а на Deutsche Börse и EUREX, LSE искат некви такси дет явно не познават парите - ми да си глеат раотата ....
Е нали уж само за кратка спекулка беше, сега ако скокне 40-50% - да не ми триеш сол на главата...
Ма споко - после пак ще се скине.
а и да скокне нема ядове колко щех да взеем и с 500% да скокне пак нема значка щото бех сложил за баница с боза .... повече не бих посмял щото веднъж ядох бахурата с един такива златари Collosus Minerals че и с Besra Gold
Коментар