IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    някой някъде е казал, че от вторник, 4.10. ще има силна офанзива от страна на централните банки на всички европейски банки и до 1во тримесечие на 2017 яко помпане на европейските индекси! да, някой някъде го каза, така ли беше?

В момента всички банки още са минус а ДБ е с цент на плюс....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Някой някъде от ЕЦБ е казал че ще подпомагат банковата система с евра до откат....
      Верно ли е ..
      някой някъде е казал, че от вторник, 4.10. ще има силна офанзива от страна на централните банки на всички европейски банки и до 1во тримесечие на 2017 яко помпане на европейските индекси! да, някой някъде го каза, така ли беше?

Коментар

Някой някъде от ЕЦБ е казал че ще подпомагат банковата система с евра до откат....
        Верно ли е ..
        И да не са казали, ти какво очакваш че ще правят?

Коментар

Верно ли е ..
          не знам дали е верно ама както са го подкарали нищо чудно сесията да приключи на плюс...снощи голямо паниране падна....пък излезна много шум за нищо или както се казва-някой обра доста акции на безценица...
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Някой някъде от ЕЦБ е казал че ще подпомагат банковата система с евра до откат....
            Верно ли е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              Е ти ако вземаш по 2 акции верно нема как да стане За 20-30 кинта нема и да ти се усмихнат. За тея суми моеж да ровиш за некви стотинкаджийски акции и ако не фалират кат литнат от 5 стинки на 2 леа и си утрепал кочината
              Добре ...
              Изчисли Коба 500 бр на 6,03 сега е 5,42....
              100 ареалбанк на 28,5 сега е толкова ..
              50 фолсваген 111 сега е 113 и нещо...
              колко требва да дам....

Коментар

Ще погледна за европеиските но съм смятал че за 20 ,30 евра не си струва да го правя ,щото понякога ги държа по неколко часа....
                Е ти ако вземаш по 2 акции верно нема как да стане За 20-30 кинта нема и да ти се усмихнат. За тея суми моеж да ровиш за некви стотинкаджийски акции и ако не фалират кат литнат от 5 стинки на 2 леа и си утрепал кочината

Коментар

ае добре бе кат купуваш неква си акция глей да са ти на точна бройка там с опцията и продавай опции ве Covered Call му викат на тва, т.е. купуваш застраховка. За американските е в 1 опция са ти 100 бройки контракта (акции) вътре, на EUREX незнам колко бройки бяха вътре. Ей тва с MANa е класика напрао продаваш на 95 CALL печалбата ти е от 90 до 95 обаче в такива случаи кат пропадне от 90 на 60 премията от "застраховката" в джеба. Купил си акции за 1000 кинта да речем (11 парчака) застраховката покрива само 50 или 100 кинта от тях. Ей са падат и нема си загубил 350 а само 300 ста кинта да речем, капираш ли кво ти говорим
                  Ще погледна за европеиските но съм смятал че за 20 ,30 евра не си струва да го правя ,щото понякога ги държа по неколко часа....

Коментар

Нема да падат вечно....
                    тези акции ги играя от 2009 г.....
                    Само си смениха мястото преди беше лошата коба и добрия ДБ сега е обратното...
                    И от двете съм на печалба...
                    Загубата ми беше МАН след изкупуването на 90 евра....се срина на 60...
                    Лемън брадърс нещата станаха за ден...
                    За ситито се говореше цел месец и ги спасиха ,същото за банката на Америка...
                    През февруари беше мноого е зле и може ,ако ......
                    Сега е вече апогея преди възможен "фалита" ,мисля че ще има още един рунд утре е денят Х....
                    ае добре бе кат купуваш неква си акция глей да са ти на точна бройка там с опцията и продавай опции ве Covered Call му викат на тва, т.е. купуваш застраховка. За американските е в 1 опция са ти 100 бройки контракта (акции) вътре, на EUREX незнам колко бройки бяха вътре. Ей тва с MANa е класика напрао продаваш на 95 CALL печалбата ти е от 90 до 95 обаче в такива случаи кат пропадне от 90 на 60 премията от "застраховката" в джеба. Купил си акции за 1000 кинта да речем (11 парчака) застраховката покрива само 50 или 100 кинта от тях. Ей са падат и нема си загубил 350 а само 300 ста кинта да речем, капираш ли кво ти говорим

Коментар

ае добре бе рибо продавай CALL опции ве нека си падат акциите, дреме ти светофара .... за кво стоиш и гледаш как падат цените ?!?, поне ше вземеш неква премия там от тея оцпии да го ева .... аре действай
                      Нема да падат вечно....
                      тези акции ги играя от 2009 г.....
                      Само си смениха мястото преди беше лошата коба и добрия ДБ сега е обратното...
                      И от двете съм на печалба...
                      Загубата ми беше МАН след изкупуването на 90 евра....се срина на 60...
                      Лемън брадърс нещата станаха за ден...
                      За ситито се говореше цел месец и ги спасиха ,същото за банката на Америка...
                      През февруари беше мноого е зле и може ,ако ......
                      Сега е вече апогея преди възможен "фалита" ,мисля че ще има още един рунд утре е денят Х....
                      След всеки рунд се качва поне със 75% от спада....
                      Така че....

Коментар

Коба има по голям спад от ДБ...
                        Много загадъчно....
                        Вчера 3 и днес 6% ... а ДБ вчера плюс 1 а днес 5 и нещо...
                        Да ти падне шапката от този объркан маркет...
                        Сигурно нещо им куца по този план 4.0..
                        Гледам един от анализаторите е свалил оценката от 8,5 на 5 и продава....
                        ае добре бе рибо продавай CALL опции ве нека си падат акциите, дреме ти светофара .... за кво стоиш и гледаш как падат цените ?!?, поне ше вземеш неква премия там от тея оцпии да го ева .... аре действай

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                          В момента не аз съм ти проблема.
                          Нямам време, да ти се отчитам.
                          Вечер откривам, сутрин закривам късите в случая.

Успех! Ще ти е нужен с банковите акции....
                          Разбира се че ще мие нужен успех....на кой не му е нужен....
                          Само че не искам някой да ми опява акциите при положение че Ареалбанк и Фолсваген са ми на плюс даже и при днешните падания... коба е на минус 60 цента но това се преживява като не съм на кредит....

Коментар

• Днес Вермахтът добре се бори, въпреки всичко.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ние обсъждаме нещо си и търсиме повече информация...
                              Ти какво правиш тук...
                              Освен сутрин да ни заявиш че си пуснал къса и си спечелил 7%....
                              Никой не ти верва щото ,немаш и една точна цифра на пускането и а само когато го закриваш...

Ами аз всеки ден мога да пускам поръчка по някоя успешна позиция на свършен факт......
                              Малко по сериозно,тук сме за обмен на информация а не да се надлъгваме.....
                              Успех!.
                              В момента не аз съм ти проблема.
                              Нямам време, да ти се отчитам.
                              Вечер откривам, сутрин закривам късите в случая.

Успех! Ще ти е нужен с банковите акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                                ако гледаш представянето на маркета ще добиеш усещането че Коба са пред фалит а не ДБ
                                Вчера един голям почна излизане към 11ч. и маркета не моа се оправи от него....

Коментар

Working...
                                X