IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Паника някаква ...
    Гледам около 15 евро банки и само Julius Baer е на +
    Таз паника не ми харесва много дано греша

Коментар

• Ърм.

Моята бамчица пада само с 0.6% - щото е могъща.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Някой май разтовари здраво и банките или им набиха къси
        Паника някаква ...
        Гледам около 15 евро банки и само Julius Baer е на +
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Някой май разтовари здраво и банките или им набиха къси

Коментар

• Защо така гнъсно се сринаха енергийните работи? - Лапнах си още няколко Газпромчета и Мидички... които можеше и по-тънко да си лапна.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
              Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
              https://www.investing.com/equities/unicredito
              Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
              В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
              Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
              Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
              Гледай и при Коба какво става ,утре е отчета и при нея....май няма да е много розов и там...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
                Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
                Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....
                Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
                Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
                https://www.investing.com/equities/unicredito
                Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
                В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
                Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
                Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...

Коментар

човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
                  http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
                  Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
                  Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....

Коментар

Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
                    Според мен това да не продаваш на загуба е малко като инат ,но всеки си има своя стратегия на пазара и затова пазара е така различен ,аз затварям и на загуба предпочитам малки загуби от колкото огромни ,пазара няма да свърши все има човек къде да се нахендри

Коментар

За дългосрочно ли я гледаш аз мисля най много до 92 цента за дългосрочно не я мисля поне за сега
                      Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...

Коментар

Тия ги гони някаква шизофрения - 16 сплита за 7 г
                        За дългосрочно ли я гледаш аз мисля най много до 92 цента за дългосрочно не я мисля поне за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
                          при спад под 78

Коментар

Кой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички
                            Тия ги гони някаква шизофрения - 16 сплита за 7 г

Коментар

• някой с ветрове занимава ли се тук?

Коментар

• Biofrontera

Коментар

Working...
                                X