IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

А, Б някакви числа, съкращения, тва да не е древния език на Шумерите или да имаме сигнал от Сириус я ми преведи какво ми говориш тука ....
    Това стотинки ли са тея акции ли какво е, глей да не ти подпалят чергата с тея penny stocks че аз съм ял курягата от такива стотинкаджии .....
    Това е клас А и клас Б
    ABG
    ABG.P

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Съгласен съм - ключа за палатката е скрит в тези думи . Може и да я закрият един ден , след като продадат какво е атрактивно и оставят една черна кутия... Може би това целяха банките кредитори като наляха още пари ... овладяха контрола и ще почнат да продават - ама не през съдебни процедури а както ти си искат.... Но за това трябва време и когато продажбите и "добрите " fake news започнат да появяват ще е ...момент за излизане от позиция ...Не мисля , че реално ще почне да работи като читав бизнес ...Някъде бях чел препоръка към инвеститорите във връзка с ABG , нещо от сорта на "не си давайте парите на държавно субсидиран бизнес ... "
      Също е имало такива слухове за Gamesa ,arcelormitta,OHL за последните 2 ги помня ,ще видим днес следобед

http://sevilla.abc.es/economia/sevi-...7_noticia.html

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        падай казах евреииииииии на Даксааааааааааа. тази година всичко ще отиде по дяволите . кулата тръмп и северноКурейчето ще разгембят пейзажа с Мойте Боуби . хяхяяхяхяххяхяхяхяя.
        първите бомби са факт . Евреите не могат да измислят нищо друго и заклинанията се изпълняват . Чакаме и по солидните бомби от СеверноКурейчето .
        А че индексите нищо не правят е поредната еврейска измама . но и тях ще съборя за 1 минута и с тях ще бъде приключено бързо . Хяхяхяхяхяхяхяхяхяя

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          С какво се нагувичвате вие туканка, бе - с някакво испанско Химко ли?
          Импе , без да обиждам тия които се ушиха при тия испански мушмули...мисля, че по-удачното сравнение е с Енемона .. Отвсякъде си приличат ... Дано краят да е различен
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Проблема си ескалира от 2015 , на кратко банките кредитори и хедж фондовете се договориха и с помощта на тяхното CNMV обраха парите на миноритари ,относно контрасплит трябва всички да се седнат на една маса за сега те от това изгода нямат тъка им е добре да цоцат всичко ,все пак тук дивидент до 2025 мисля бе е забранен,сега са добре но ако тази компания почне да работи тези същите трябва да делят печалба тогава ще дойде истината , за тях значение няма да ли е 0,0330 или 0,0150 могат да си го позволят това е кофтито слагат един айсберг 2 милярда и сме до там и са го правили ,да не мислиш че днес някой е закъсал че да продава на 0,015 цента ,кофтито е че четат техният форум и им знаят нагласите дори техния администратор на форума го знае ама кво да направи ...
            Съгласен съм - ключа за палатката е скрит в тези думи . Може и да я закрият един ден , след като продадат какво е атрактивно и оставят една черна кутия... Може би това целяха банките кредитори като наляха още пари ... овладяха контрола и ще почнат да продават - ама не през съдебни процедури а както ти си искат.... Но за това трябва време и когато продажбите и "добрите " fake news започнат да появяват ще е ...момент за излизане от позиция ...Не мисля , че реално ще почне да работи като читав бизнес ...Някъде бях чел препоръка към инвеститорите във връзка с ABG , нещо от сорта на "не си давайте парите на държавно субсидиран бизнес ... "

Коментар

А-0,032
              Б-0,013
              Не ми се продава OHL но и ако утре продължи спада се замисля ,знам че от Петък до днес няма нищо ново а тук спада продължава 10 ден но тъка всичко се прави от големите ,ясно че който продава на 0,034 той купува и на 0,033 , все пак който следи позицията знае че едни 50-70 % за ден са нищо за нея
              А, Б някакви числа, съкращения, тва да не е древния език на Шумерите или да имаме сигнал от Сириус я ми преведи какво ми говориш тука ....
              Това стотинки ли са тея акции ли какво е, глей да не ти подпалят чергата с тея penny stocks че аз съм ял курягата от такива стотинкаджии .....

Коментар

• С какво се нагувичвате вие туканка, бе - с някакво испанско Химко ли?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Вярвам, че днес удари дъното... Прекалено много ескалира проблема, минаха им номерата в съда и сега ще дадат малко въздух на изтерзаните миноритари... Вече опира и до реномето на новите мажо...Въпрос на психика и психология..,
                  А проблема с 0.001 могат да го решат с един сплит...Успех !
                  Проблема си ескалира от 2015 , на кратко банките кредитори и хедж фондовете се договориха и с помощта на тяхното CNMV обраха парите на миноритари ,относно контрасплит трябва всички да се седнат на една маса за сега те от това изгода нямат тъка им е добре да цоцат всичко ,все пак тук дивидент до 2025 мисля бе е забранен,сега са добре но ако тази компания почне да работи тези същите трябва да делят печалба тогава ще дойде истината , за тях значение няма да ли е 0,0330 или 0,0150 могат да си го позволят това е кофтито слагат един айсберг 2 милярда и сме до там и са го правили ,да не мислиш че днес някой е закъсал че да продава на 0,015 цента ,кофтито е че четат техният форум и им знаят нагласите дори техния администратор на форума го знае ама кво да направи ...

Коментар

Не знам до колко им знаеш номерата но тези ако решат ще е свалят минимума и тъка могат да е търкалят няколко месеца
                    Въпрос на психика
                    Вярвам, че днес удари дъното... Прекалено много ескалира проблема, минаха им номерата в съда и сега ще дадат малко въздух на изтерзаните миноритари... Вече опира и до реномето на новите мажо...Въпрос на психика и психология..,
                    А проблема с 0.001 могат да го решат с един сплит...Успех !
                    Last edited by Protokol; 06.04.2017, 20:57.

Коментар

• Не знам до колко им знаеш номерата но тези ако решат ще е свалят минимума и тъка могат да е търкалят няколко месеца
                      Въпрос на психика

Коментар

Взех още 2% от портфейла... Първите на 0.037 и после на 0.033 - клас А ... Разчитам на желязната лейди и на късмета, разбира се ... Таргет 0.11-013 ...
                        Добре си влязъл аз съм на 0,053 само дано твоята любима лейди да не реши да е свали до 0,015 цента
                        Утре е важен ден от към съпорти при клас Б 0,013

Коментар

На каква цена влезе ,предполагам си взел клас А
                          Късмет ,че тук си трябва
                          Взех още 2% от портфейла... Първите на 0.037 и после на 0.033 - клас А ... Разчитам на желязната лейди и на късмета, разбира се ... Таргет 0.11-013 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            абе еврейчааааааааааааааааааата чутора ли направиха на дакса
                            Не знам кой кво прави ама тези неща не са ти ясни от нова година каквото си писал все на обратно става ,поне като не ги разбираш си трай като мен как не ги нахрани тез еврей не те знам всяка вечер ги спонсорираш

Коментар

• ABG.P
                              Според статията ако цената падне под 0,010 би трябвало да е спрат или свалят от борсата
                              http://www.bolsamania.com/noticias/m...--2611714.html
                              Като чета в форума колегите кви загуби имат чак лошо ми става по 200-300к

Коментар

• абе еврейчааааааааааааааааааата чутора ли направиха на дакса

Коментар

Working...
                                X