IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Хайде и аз се включих при тия мушмули .... Не много ( 2% ) но да съм ви на късмет..
    На каква цена влезе ,предполагам си взел клас А
    Късмет ,че тук си трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Хайде и аз се включих при тия мушмули .... Не много ( 2% ) но да съм ви на късмет..
      ехааа.... 2% от търгуваният им фрийфлоат си взел!?? бравос!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        ABG.P 0.014
        ABG- 0.036
        Минималните цени до момента за днес
        Да не казвам каква истерия е форума ,не мислех че ще ги пуснат толкова ниско но така са решили иначе самото потапяне започна точно в 13 часа наше време ,като по учебник
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Като гледам днес като нищо може и зелено да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ми чул те Господ щото тва го чакам от лани Март месец ако треа да съм точен и имаше само 2 пръчки за годишнината и толкоз ....
            А-0,032
            Б-0,013
            Не ми се продава OHL но и ако утре продължи спада се замисля ,знам че от Петък до днес няма нищо ново а тук спада продължава 10 ден но тъка всичко се прави от големите ,ясно че който продава на 0,034 той купува и на 0,033 , все пак който следи позицията знае че едни 50-70 % за ден са нищо за нея
            Last edited by lobos; 06.04.2017, 15:18.

Коментар

Като гледам ще е засилват още на долу
              ми чул те Господ щото тва го чакам от лани Март месец ако треа да съм точен и имаше само 2 пръчки за годишнината и толкоз ....

Коментар

• Като гледам ще е засилват още на долу

Коментар

• ABG.P 0.014
                  ABG- 0.036
                  Минималните цени до момента за днес
                  Да не казвам каква истерия е форума ,не мислех че ще ги пуснат толкова ниско но така са решили иначе самото потапяне започна точно в 13 часа наше време ,като по учебник
                  Last edited by lobos; 06.04.2017, 14:27.

Коментар

• май направиха пак май Шампоан Хенд енд Шоулдърс

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Cfd съм
                      кофти е тва с CFD щото загубата не е лимитирана, зависи къде ти е шорта преди големия спад и колко още ше го изпънат нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

на колко са ти късите с DAX щото и аз иам къси ама мойте са с опции на SPXa ти с кво си с CFD ? Ако е с такова внимавай щото ще изгърбят преди да се сгромоляса откачат най-много и става перпендикулярно ....

P.S. аз както бях късо от 2040 така ги преместих нещата на 2280 от тук от там върти сучи и с опцията става ама с тея CFD - грозна история
                        Cfd съм
                        Вся Власть Советам

Коментар

• падай казах евреииииииии на Даксааааааааааа. тази година всичко ще отиде по дяволите . кулата тръмп и северноКурейчето ще разгембят пейзажа с Мойте Боуби . хяхяяхяхяххяхяхяхяя.

Коментар

Имам на дакса едни къси и съм се заинатил и ще се боря дорде изленат
                            на колко са ти късите с DAX щото и аз иам къси ама мойте са с опции на SPXa ти с кво си с CFD ? Ако е с такова внимавай щото ще изгърбят преди да се сгромоляса откачат най-много и става перпендикулярно ....

P.S. аз както бях късо от 2040 така ги преместих нещата на 2280 от тук от там върти сучи и с опцията става ама с тея CFD - грозна история
                            Last edited by michaelis12; 06.04.2017, 09:57.

Коментар

Добро утро ,не знам какво искаш ама този колега the architect изобщо не го бива в графиките и чертите сумати време ни надува главите за късите и кога трябва да ги пусни той ги затвори ,верно е голям карък ,дано обади кога ще пуска къси ,да знае кога идват биковете
                              Имам на дакса едни къси и съм се заинатил и ще се боря дорде изленат
                              Вся Власть Советам

Коментар

Ох ка искам се сгромоляса със 40% и да видим ка рибите се мятат от високо взели кредит да пазаруват на рулетката на 12 300 хахах
                                Добро утро ,не знам какво искаш ама този колега the architect изобщо не го бива в графиките и чертите сумати време ни надува главите за късите и кога трябва да ги пусни той ги затвори ,верно е голям карък ,дано обади кога ще пуска къси ,да знае кога идват биковете
                                Last edited by lobos; 06.04.2017, 06:47.

Коментар

Working...
                                X