IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Ох ка искам се сгромоляса със 40% и да видим ка рибите се мятат от високо взели кредит да пазаруват на рулетката на 12 300 хахах
    утре

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Дано веднъж познаеш ,че къвто си кърък утре сме паднали 1%
      Ох ка искам се сгромоляса със 40% и да видим ка рибите се мятат от високо взели кредит да пазаруват на рулетката на 12 300 хахах
      Вся Власть Советам

Коментар

• Уфффффф.

Всеки ден да ти рекламират непрестанно по телевизията около осем вида хапчета на Sanofi,

а ти да нямаш пукната акция на Sanofi,

това е баси гадното.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          тука затварям че еврейчаааааааааааата се праят на хитри . хяхяяхяххяххяхяяхях
          Дано веднъж познаеш ,че къвто си кърък утре сме паднали 1%

Коментар

• Абенгоа както казах целият цирк да се извади предишният собственик
            http://www.elconfidencial.com/empres...yield_1360730/

Коментар

• тука затварям че еврейчаааааааааааата се праят на хитри . хяхяяхяххяххяхяяхях

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес имаше ли търговия на Б акции....
                Пусни тези А акции...
                Да ги видя...
                Абенгоа клас А 177 мил -0,043 до обет търговията не бе с големи обеми
                Абенгоа клас Б-1.93 Милпрда 0,018 последният търг бе с над 220 мил акции
                Това няма значение в момента акцията е е в банките и фондовете тъка ,че днес Морган продава на Голдман утре обратното или Сантандер на Кайха ,иначе излизат добри новини но вече мисля че няма смисъл няма да ги поствам да не спамя много
                http://subefotos.com/ver/?84c1a65975...ao.png#codigos
                Last edited by lobos; 05.04.2017, 20:45.

Коментар

Abengoa -като гледам и чета по форума банките и фондовете наместиха пакетите който имал за продаване и за купува ги нагласиха и пазара се кротна като гледам другите chicharros - като AMP SNG GSJ OHL -върнаха загубите от вчера тъка че и тук ще изгрее слънце ..
                  Днес имаше ли търговия на Б акции....
                  Пусни тези А акции...
                  Да ги видя...

Коментар

• късо от тук на фашиста евреи

Коментар

• Abengoa -като гледам и чета по форума банките и фондовете наместиха пакетите който имал за продаване и за купува ги нагласиха и пазара се кротна като гледам другите chicharros - като AMP SNG GSJ OHL -върнаха загубите от вчера тъка че и тук ще изгрее слънце ..
                      Last edited by lobos; 05.04.2017, 18:31.

Коментар

• OHL стартира двугодишен план за намаляване на дълга си
                        http://www.expansion.com/empresas/in...9578b45d4.html

Коментар

• OHL няма спирка
                          4.50-е много важно ниво
                          Last edited by lobos; 05.04.2017, 14:58.

Коментар

Кой клас взе А или Б?
                            http://www.finanzen.net/aktien/Abengoa-Aktie от тези. Мисля, че те са клас А

Коментар

• Само от тук ще вземат почти 1 милярд
                              http://es.reuters.com/article/busine...BN1761KQ-OESBS

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Здрасти,
                                Заложил съм на двойно дъно при Popular , Teva, ABG .
                                При последните не съм сигурен защо....по скоро не съм сигурен каква е точно стойността им след разводняването, но разчитам на преценката на желязната Ана Ботин, както и на твоята ..но едва ли ще потвърди дъното от 0.035 ....
                                Ана Боти за мен е големият удар на Сантандера наистина управлява железно и така трябва ,относно ABG не знам вече дъно или кво е то както писа един никоя графика не успя да познае спада ,имаше един и то доста добър анализатор в форума показваше едни графики едни чертежи Уж трябваше да иде на 0,60 цента то глей ква стана 0,02
                                Обаче днес и Ампер пада и Сниаце но сега се върнах и не сам ровил по форума да видя кво става

Коментар

Working...
                                X