Първоначално изпратено от DerSpieler
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Като гледам как се движат суровините може да има лека корекция
https://es.investing.com/commodities/metales
В момента до 6 април свършва записването на ДБ и да направят голяма корекция ,значи да сдадат банковата система на произвола на акулите и късите тези дни ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеProtokol ако си тук според мен Популар може е видиш под 0.79 цента утре мога да направя една графика
Даже и по на долу е виждам според мечките
Заложил съм на двойно дъно при Popular , Teva, ABG .
При последните не съм сигурен защо....по скоро не съм сигурен каква е точно стойността им след разводняването, но разчитам на преценката на желязната Ана Ботин, както и на твоята ..но едва ли ще потвърди дъното от 0.035 ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
за мен е психопат, не ме интересуват подобни.
интересното е, че днес дакса дръпна назад, без тоа да се отрази силно на много позиции. до към края на май, на§алото на юни ще има стъпала нагоре, но след ОСАтата не ми е ясно какво ще става. все пак доста компании завишиха с по над 50%(някои и на 100%) дивидента спрямо '16г. + екстра дивидент отгорезатова и съм наслагал лимити на вси§ките, ако изгърмят ок, ако не кръмнат пак ок
https://es.investing.com/commodities/metales
Коментар
-
Преди се вихреше в НУСЕ ама сега не влизам там и там бяха сметки и черти и нищо от нова година евреите все му взимат парите
интересното е, че днес дакса дръпна назад, без тоа да се отрази силно на много позиции. до към края на май, на§алото на юни ще има стъпала нагоре, но след ОСАтата не ми е ясно какво ще става. все пак доста компании завишиха с по над 50%(някои и на 100%) дивидента спрямо '16г. + екстра дивидент отгорезатова и съм наслагал лимити на вси§ките, ако изгърмят ок, ако не кръмнат пак ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
този индивид си им тема за вихрене, не знам какво търси тук
Коментар
-
Не ти ли омразна само грешни прогнози да даваш,човек ако играе срещу прогнозите ти да бе станал милионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедобре добре пада дакса обемът на 12307 от петък изкърти пишмян двоен връх трейдърите . хяхяхяхяяххяяхях,човек ако играе срещу прогнозите ти да бе станал милионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гледах ги с надежда да паднат по ,015 ама нещо не стана....
В момента много малък оборот на 0,024 или нещо зацикля платфорта...
Имам много шитове като уникредит и ДБ та и тая....
Сутринта четох някакви глупости че свършва хубавото време на запад....по точно в Голямата ябълка...?Last edited by lobos; 03.04.2017, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВсичко живо чакаше нов рекорд на Дакса днес. Мечетата бях одрани сутринта и беше тихо и сигурно, че максимума днес ще е над върха.... то като са всички убедени в нещо и то вземе, че не се случи... сега ако идат на 11500 ще падне едно дране на бичета.
въпреки, че още нищо не е приключило и хеликоптерните пари между 17-18 наше време дето ги ръсят в УСА още не е ясно дали няма да наръсят днес пак...ако че ФЕД е в режим на затягане
не е препоръка
Ако има ще са края на м.май.....
Коментар
Коментар