IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
    и аз се включих символично в ABENGOA
    Кой клас взе А или Б?

Коментар

• Къд фошист дълго евро от ционисткото 1.066666 евреиииии и нагувинчяни принцеси.хяхяххях

Коментар

• и аз се включих символично в ABENGOA

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Като гледам как се движат суровините може да има лека корекция
          https://es.investing.com/commodities/metales
          Може да имам някакво професионално изкривяване с тези банки но ,докато не ги емнат няколко дни над 4,5 процента ,няма страшно за даже и корекция....
          В момента до 6 април свършва записването на ДБ и да направят голяма корекция ,значи да сдадат банковата система на произвола на акулите и късите тези дни ...

Коментар

Protokol ако си тук според мен Популар може е видиш под 0.79 цента утре мога да направя една графика
            Даже и по на долу е виждам според мечките
            Здрасти,
            Заложил съм на двойно дъно при Popular , Teva, ABG .
            При последните не съм сигурен защо....по скоро не съм сигурен каква е точно стойността им след разводняването, но разчитам на преценката на желязната Ана Ботин, както и на твоята ..но едва ли ще потвърди дъното от 0.035 ....
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Protokol ако си тук според мен Популар може е видиш под 0.79 цента утре мога да направя една графика
              Даже и по на долу е виждам според мечките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

за мен е психопат, не ме интересуват подобни.
                интересното е, че днес дакса дръпна назад, без тоа да се отрази силно на много позиции. до към края на май, на§алото на юни ще има стъпала нагоре, но след ОСАтата не ми е ясно какво ще става. все пак доста компании завишиха с по над 50%(някои и на 100%) дивидента спрямо '16г. + екстра дивидент отгоре затова и съм наслагал лимити на вси§ките, ако изгърмят ок, ако не кръмнат пак ок
                Като гледам как се движат суровините може да има лека корекция
                https://es.investing.com/commodities/metales

Коментар

Преди се вихреше в НУСЕ ама сега не влизам там и там бяха сметки и черти и нищо от нова година евреите все му взимат парите
                  за мен е психопат, не ме интересуват подобни.
                  интересното е, че днес дакса дръпна назад, без тоа да се отрази силно на много позиции. до към края на май, на§алото на юни ще има стъпала нагоре, но след ОСАтата не ми е ясно какво ще става. все пак доста компании завишиха с по над 50%(някои и на 100%) дивидента спрямо '16г. + екстра дивидент отгоре затова и съм наслагал лимити на вси§ките, ако изгърмят ок, ако не кръмнат пак ок

Коментар

• Мечи ръце за Диа и Популар
                    http://www.bolsamania.com/noticias/e...--2605056.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

този индивид си им тема за вихрене, не знам какво търси тук
                      Преди се вихреше в НУСЕ ама сега не влизам там и там бяха сметки и черти и нищо от нова година евреите все му взимат парите

Коментар

Не ти ли омразна само грешни прогнози да даваш ,човек ако играе срещу прогнозите ти да бе станал милионер
                        този индивид си им тема за вихрене, не знам какво търси тук

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          добре добре пада дакса обемът на 12307 от петък изкърти пишмян двоен връх трейдърите . хяхяхяхяяххяяхях
                          Не ти ли омразна само грешни прогнози да даваш ,човек ако играе срещу прогнозите ти да бе станал милионер

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гледах ги с надежда да паднат по ,015 ама нещо не стана....
                            В момента много малък оборот на 0,024 или нещо зацикля платфорта...
                            Имам много шитове като уникредит и ДБ та и тая....
                            Сутринта четох някакви глупости че свършва хубавото време на запад....по точно в Голямата ябълка...?
                            0,015 едва ли но според мен тук ,ще в рендж някой ден но клас А мисля че може да дръпне на горе днес се затвориха къси заранта затова имаше така УП поне в първите 2 часа спираха поне 5 пати търговията
                            Last edited by lobos; 03.04.2017, 19:06.

Коментар

• добре добре пада дакса обемът на 12307 от петък изкърти пишмян двоен връх трейдърите . хяхяхяхяяххяяхях

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Всичко живо чакаше нов рекорд на Дакса днес. Мечетата бях одрани сутринта и беше тихо и сигурно, че максимума днес ще е над върха.... то като са всички убедени в нещо и то вземе, че не се случи... сега ако идат на 11500 ще падне едно дране на бичета.

въпреки, че още нищо не е приключило и хеликоптерните пари между 17-18 наше време дето ги ръсят в УСА още не е ясно дали няма да наръсят днес пак...ако че ФЕД е в режим на затягане

не е препоръка
                                Смятам ,че пред тримесечните отчети няма ,да има никакви проблеми за западните индекси.......
                                Ако има ще са края на м.май.....

Коментар

Working...
                                X