Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСъгласен съм - ключа за палатката е скрит в тези думи . Може и да я закрият един ден , след като продадат какво е атрактивно и оставят една черна кутия... Може би това целяха банките кредитори като наляха още пари ... овладяха контрола и ще почнат да продават - ама не през съдебни процедури а както ти си искат.... Но за това трябва време и когато продажбите и "добрите " fake news започнат да появяват ще е ...момент за излизане от позиция ...Не мисля , че реално ще почне да работи като читав бизнес ...Някъде бях чел препоръка към инвеститорите във връзка с ABG , нещо от сорта на "не си давайте парите на държавно субсидиран бизнес ... "
http://sevilla.abc.es/economia/sevi-...7_noticia.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепадай казах евреииииииии на Даксааааааааааа. тази година всичко ще отиде по дяволите . кулата тръмп и северноКурейчето ще разгембят пейзажа с Мойте Боуби . хяхяяхяхяххяхяхяхяя.
А че индексите нищо не правят е поредната еврейска измама . но и тях ще съборя за 1 минута и с тях ще бъде приключено бързо . Хяхяхяхяхяхяхяхяхяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеС какво се нагувичвате вие туканка, бе - с някакво испанско Химко ли?.. Отвсякъде си приличат ... Дано краят да е различен
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Проблема си ескалира от 2015 , на кратко банките кредитори и хедж фондовете се договориха и с помощта на тяхното CNMV обраха парите на миноритари ,относно контрасплит трябва всички да се седнат на една маса за сега те от това изгода нямат тъка им е добре да цоцат всичко ,все пак тук дивидент до 2025 мисля бе е забранен,сега са добре но ако тази компания почне да работи тези същите трябва да делят печалба тогава ще дойде истината , за тях значение няма да ли е 0,0330 или 0,0150 могат да си го позволят това е кофтито слагат един айсберг 2 милярда и сме до там и са го правили ,да не мислиш че днес някой е закъсал че да продава на 0,015 цента ,кофтито е че четат техният форум и им знаят нагласите дори техния администратор на форума го знае ама кво да направи ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
А-0,032
Б-0,013
Не ми се продава OHL но и ако утре продължи спада се замисля ,знам че от Петък до днес няма нищо ново а тук спада продължава 10 ден но тъка всичко се прави от големите ,ясно че който продава на 0,034 той купува и на 0,033 , все пак който следи позицията знае че едни 50-70 % за ден са нищо за нея
Това стотинки ли са тея акции ли какво е, глей да не ти подпалят чергата с тея penny stocks че аз съм ял курягата от такива стотинкаджии .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВярвам, че днес удари дъното... Прекалено много ескалира проблема, минаха им номерата в съда и сега ще дадат малко въздух на изтерзаните миноритари... Вече опира и до реномето на новите мажо...Въпрос на психика и психология..,
А проблема с 0.001 могат да го решат с един сплит...Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе знам до колко им знаеш номерата но тези ако решат ще е свалят минимума и тъка могат да е търкалят няколко месеца
Въпрос на психика
А проблема с 0.001 могат да го решат с един сплит...Успех !Last edited by Protokol; 06.04.2017, 20:57.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВзех още 2% от портфейла... Първите на 0.037 и после на 0.033 - клас А ... Разчитам на желязната лейди и на късмета, разбира се ... Таргет 0.11-013 ...
Утре е важен ден от към съпорти при клас Б 0,013
Коментар
-
На каква цена влезе ,предполагам си взел клас А
Късмет ,че тук си трябва
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе еврейчааааааааааааааааааата чутора ли направиха на дакса
Коментар
-
ABG.P
Според статията ако цената падне под 0,010 би трябвало да е спрат или свалят от борсата
http://www.bolsamania.com/noticias/m...--2611714.html
Като чета в форума колегите кви загуби имат чак лошо ми става по 200-300к
Коментар
Коментар