IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

както и преди споменах, на тези та им работи много добре и винаги можеш да ги контактнеш за инфо и въпроси.
    според мен с ареал имаш таргет 40-41, който сега е минало за 1/3 от влога ти там

Реших да задържа останалите да видя маркета как ще реагира на Макарончо ако победи но нямам големи надежди за големи приходи ,днес банката се мъчи а имаше добри резултати и данни за качване....Май идва някаква корекция и макарончо е част от играна за нахендряне...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Голяма война може би няма да стане само малки регионални
      ем то Евразия е да си ебе и региона ако се зачаткат и ше намалееем с 3 млрд. в бързината ...... тогава борсата барем падне ...

Коментар

мисля че другата седмица ще имаш добри карти, независимо от резултата във франция.
        1. добри карти
        2. мнооого добри карти, ако си сложил правилно залозите.
        успех
        аз съм шорт от миналата година ве Фори ... и стоим кат паметника на Ленин ако ще и на Марс да отиде .... днеска излезнах от дългите намалих exposure 90% и увеличих късите, тоя DAX гледам го тръгнал вече на обратно към 2000 та година хахах хах .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Тоя пич като няма да продава активи ще изуе гащите на акционерите като обяви 2-3 млрд. увеличение на капитала... Скоро ще ги видим 20% надолу...
          А това за 18 К обяснява еуфорията при Сантандер... Много ми е блага, но съм я взел на 3.5 и едвам се удържам да не кеширам...
          Дали вече не намерил нужните инвеститори ?
          Популар е като нашата ДСК едно време
          Last edited by lobos; 05.05.2017, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Banco Popular -Този Сарачо се окаже голям пич -днес четох интервю от банката в което ясно казват че активи на загуба банката няма да продава ,този май е измислил нещо

http://www.elconfidencial.com/empres...fasta_1378002/
            Само да добавя,че всяко младо семейство в Испания ще получи 18 000 евро помощ за ново жилище
            Тоя пич като няма да продава активи ще изуе гащите на акционерите като обяви 2-3 млрд. увеличение на капитала... Скоро ще ги видим 20% надолу...
            А това за 18 К обяснява еуфорията при Сантандер... Много ми е блага, но съм я взел на 3.5 и едвам се удържам да не кеширам...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Наздраве за евреите .че така напъват и най накрая ще изпълнят моята мечта за реформа.хяхяхяхяхяххяхяхя.наздрави евреиииииииииииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                Дакса зарад люпен ли се помпи че като спечели да го катурнат
                Логично погледнато е тъка който и да спечели трябва корекция ,но да видим

Коментар

• Дакса зарад люпен ли се помпи че като спечели да го катурнат
                  Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

чайниците са джелезни, гледай за 30г. какво направиха, резервна валута, самолети, борси, световна икономика най-голямата по номинал, САЩа са въздух горките в сравнение с тях по номинал ... егати магаретата дянат много на чанч и са с яка дисциплина плюс централно управление с 1 партия не като при нас 60 партии стил орел, рак и щука. Англосаксонския свят лошо му е станало и се чудят какво да направят сега да ги спрат тези но трудно, да видиме как ще завърши мача, защото виждам много изоставени и санкционирани плюс негърски държави обърнати към тях ... а трябват самолетчета, компютърчета, телефончета, но на ниски цени и в друга валута сешаш ли се незнам още колко време ще доминира WallStreet но няма да е много трябва някоя спешна войница нещо да спретнат иначе са валат след 10/15г. .....
                    Голяма война може би няма да стане само малки регионални
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Между другото за мен тази тема е най свободна от целият форум

Коментар

мисля че другата седмица ще имаш добри карти, независимо от резултата във франция.
                        1. добри карти
                        успех
                        До някъде съм съгласен с теб мислех ,че има проблем при суровините но днес получих инфо ,че всички заводи са заредени със скрап до юли месец

Коментар

• Banco Popular -Този Сарачо се окаже голям пич -днес четох интервю от банката в което ясно казват че активи на загуба банката няма да продава ,този май е измислил нещо

http://www.elconfidencial.com/empres...fasta_1378002/
                          Само да добавя,че всяко младо семейство в Испания ще получи 18 000 евро помощ за ново жилище
                          Last edited by lobos; 05.05.2017, 19:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

чайниците са джелезни, гледай за 30г. какво направиха, резервна валута, самолети, борси, световна икономика най-голямата по номинал, САЩа са въздух горките в сравнение с тях по номинал ........
                            1. добри карти
                            успех

Коментар

• Abengoa-
                              http://subefotos.com/ver/?27dba309d5...33ce81901o.jpg

Коментар

• късууууу от синята на майкъла 12709 евреиииии . помпете помпете таман по хубаво ще се случи после Реформата . хяхяхяхяяхяхяхяхяяяяяяяяя

мдааааа с това помпане в неделя евреите ще изиграят номера с куклата тръмп и фашистката ще дойде на власт .ура
                                Last edited by the architect; 05.05.2017, 19:05.

Коментар

Working...
                                X