Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕФтина нафта - чекай GS да ти кажат колко точно
Като нищо ще излезе някой черен лебед от сорта на :
- ОПЕК ревизира производството ...
- ОПЕК се разширява ...
- Саудитска арабия залага в бюджета за 2016 цени на петрола от 70 $
- "технически инцидент" с руски самолет в Сирия ...или американски , което ще има същия ефект ... А всички знаем , че самолетите се развалят
За тривиалните причини бутащи цените нагоре всички знаят...
http://www.zerohedge.com/news/2015-1...-may-2002-lows
To investor Jim Rogers, oil holding near $45 a barrel in the face of bearish news is a sign that prices are poised to recover.
Да не би да излетя някой черен лебедЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз няма, защото ги мразя: смърт на костенуркаджиите.
Капиш?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениееврото или дакса ше изгърми скорои двете се пънат се катерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКостенурките продължават да падат,вече не са ли ви интересни за покупки?
Аз ще купя още от тези нива.сега са на 89.....
даже мисля да продам ДБ и да влеза в голфа под 75....че очаквам пак да тръгнат индексите надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПредседателят на Европейския парламент, Мартин Шулц, заяви в тази връзка, че скандалът с VW ще има сериозен негативен ефект върху германската икономика, но компанията вероятно ще преживее кризата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз няма, защото ги мразя: смърт на костенуркаджиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКостенурките продължават да падат,вече не са ли ви интересни за покупки?
Аз ще купя още от тези нива.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Дано съм бил полезен.
Успех!
+1111111111111111111
Благодарско за изчерпателния отговор !!!
П.С. За администраторите :
Турете един бутон за благодарности бре !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Коментар
-
Vor allem der designierte Aufsichtsratschef Hans Dieter Pötsch, derzeit Finanzvorstand des Unternehmens, sorgt sich um die Krise,die „existenzbedrohend“ für Volkswagen sei – so ein Bericht der Welt am Sonntag. Diese Worte soll Pötsch auf einer internen Veranstaltung fallen lassen haben, will die Zeitung erfahren haben.
Коментар
Коментар