IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и за народните коли, чието качество се доказало сред конкурентите

Коментар

• за почитателите на адреналина при банките

Die Banken hatten vom Sieg Emmanuel Macrons in der ersten Wahlrunde massiv profitiert. Klappt das auch ein zweites Mal? Könnte die Commerzbank-Aktie (ISIN DE000CBK1001) noch eins drauflegen, obwohl sie jetzt an die obere Begrenzung des September-Aufwärtstrendkanals angestoßen ist? Möglich, aber …

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

много ме кефят тези.... не винаги им се получава, но са интересна нация.
        чайниците са джелезни, гледай за 30г. какво направиха, резервна валута, самолети, борси, световна икономика най-голямата по номинал, САЩа са въздух горките в сравнение с тях по номинал ... егати магаретата дянат много на чанч и са с яка дисциплина плюс централно управление с 1 партия не като при нас 60 партии стил орел, рак и щука. Англосаксонския свят лошо му е станало и се чудят какво да направят сега да ги спрат тези но трудно, да видиме как ще завърши мача, защото виждам много изоставени и санкционирани плюс негърски държави обърнати към тях ... а трябват самолетчета, компютърчета, телефончета, но на ниски цени и в друга валута сешаш ли се незнам още колко време ще доминира WallStreet но няма да е много трябва някоя спешна войница нещо да спретнат иначе са валат след 10/15г. .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          C919, China's first big jetliner, makes maiden flight

честито, са Еърбъза и Бойнга ше го попушат малко в бързината ...... Кой пишеше, че Индия и Виетнам щели да станат "тигри" в Азия ? Кога циганите или пампайците с рикшите в Ханой напраат сами самолет ела ми се обади ....
          много ме кефят тези.... не винаги им се получава, но са интересна нация.

Коментар

• C919, China's first big jetliner, makes maiden flight

честито, са Еърбъза и Бойнга ше го попушат малко в бързината ...... Кой пишеше, че Индия и Виетнам щели да станат "тигри" в Азия ? Кога циганите или пампайците с рикшите в Ханой напраат сами самолет ела ми се обади ....

Civil aircraft fleet in China between 2011 and 2014, by type

https://www.statista.com/statistics/...aircraft-type/

са тая бройка в Китай ше бъде заменена постепенно с китайски летящи чинии, кой има акции на Airbus и Boeing да фнимава, за тва им пращат по 3 самолетоносача там не за друго .... малее а от там и руския враг ше си купи и Иран .... мани мани
            Passenger aircraft 1,124 1,320 1,519 1,798
            Last edited by michaelis12; 05.05.2017, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Какво ще правим с Банките,днес разкарах 1/3 от Аареалбанк....
              Даже и Макарона да спечели , няма повече да акумулира ръст .....?
              както и преди споменах, на тези та им работи много добре и винаги можеш да ги контактнеш за инфо и въпроси.
              според мен с ареал имаш таргет 40-41, който сега е минало за 1/3 от влога ти там

Коментар

чудесно е че ги разбираш тези, аз не ги и не поемам този риск да се заигравам с индексите.
                все пак парите ги копая на друго място. на борсата се старая да ги умножавам.
                дано ти излязат картите, най-чистосърдечно.
                а разбирам аз дедов, то е като навсякъде или целиш посоката или ньет, като е ньет то тогава опраай се ....

Guten Morgen аз съм ваща леля я глей тука кви ги вършат тия, работата става натопорчена с Льо Пеница и Макарона ..... започва да заприличва на същото както при Тръмполината и Хитлерица, как изведнъж в последната минута отрикват едни неща на идеалния кандидат .....

French Prosecutors Open Probe Into "Slur" Macron Hid Offshore Bank Account

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...e-bank-account
                Last edited by michaelis12; 05.05.2017, 06:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ми ше плащам кво да прая иначе банкрот, тва е хубавото обаче на опциите че мога да извъртя едни 10 сценария да се върти да се суче докато не покриеш поне 90% от загубата, аз играя все пак с вертикали - фиксирана печалба/загуба. А Франция или деня Х дреме ми дали ше е Макарона или другата пастърма трябва ми по някое време SPX да слезне със 100 точки (а то ше слезне скоро) и си прибирам всичката печалба от шорта лонга остава за rebound да го приберем и него по-късно. В момента съм такова

Юли PUT - long 2270 - има мегдан за нагоре
                  Май CALL - short 2250 - пълна загуба

гледам да подскочи още нагоре до 2410 утре и ще изместя пълната загуба по тоя начин, т.е. call треа да мине над put

Май CALL - short 2320
                  Юли PUT - long 2270

после за 2 седмици ми треат 2300/2280 и съм на фитка със шорта, после ше се разпраам с лонга и тва е целия филм отделно мога да пусна още шорт 2410 Юли като добавка за да избивам таксите за роловър които пък от своя страна се парират с long put Юли и абе става една строиш едни атомни централи, което с никакъв друг инструмент не е възможн да се напрай .....
                  чудесно е че ги разбираш тези, аз не ги и не поемам този риск да се заигравам с индексите.
                  все пак парите ги копая на друго място. на борсата се старая да ги умножавам.
                  дано ти излязат картите, най-чистосърдечно.

Коментар

• Добре бе, хора - що не си купите истинска могъща бамка като HSBC, ми се натаковате в пирамиди?

И става:

Гали-и-и-ина Бланка
                    - бълбук-бълбук.
                    Гали-и-и-ина Бланка
                    - бълбук-бълбук.

Помните тази рекламка ли?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Нямам нито А ,нито Б но това 50% действа стресиращо на всеки спекулант и в двете посоки.....
                      Е то даже мисля си бе постоянно 1 към 3 в полза на А но сега нямат интерес тези дни разбрах защо никой не иска да има над 5% от капитала защото при лош сценарии и ликвидна нужда трябва да помагат затова Сантандер и Агриколe разкараха пакетите с което сринаха цената обаче ако клас Б падне под 0,010 трябва да е спрат и свалят от борсата което пак не добре за никой ,според мен при евентуална продажба на atlantik yield ще влязат свежи пари говори се за 800 -1 млр влезнат тези пари едва ли тогава цената ще е такава
                      Една акциия от А е равна на 100 Б при гласуване и взимане на решения ,другото което си мислех тези дни дали наистина могат да направят врътка и да наблегнат на Б понеже ще имат повече лотове като бройки ,ако им трябва само да гласуват контрасплит и да прекарат другите институционални инвеститори ще стане голям скандал .
                      http://www.caruncho-tome-judel.es/do...oritarios.html
                      Според мен за сега малко по малко ще разпродават Б ,докато няма свежи пари и може -би при евентуална продажба на atlantik yield цената ще отскочи поне тъка мисля все пак е пазар но влезнат ли свежи пари и нещата вървят добре тук нещата ще станат други
                      Всеки може да види какви договори имат даже и днес имат за инсталация в Мадрид мисля че бе.може се види на сайта им ето още една новина от днес Abengoa облигации започват търговия във Виена

http://www.bolsamania.com/noticias/e...--2654671.html
                      Тук сега е хем страха от банкрут хем продажби свежи пари и продължаване на бизнес в над 37 държави с над 15 000 човека персонал
                      Last edited by lobos; 04.05.2017, 21:34.

Коментар

въпроса беше ритори§ен.
                        погледни развитието само на тази акция от 15 вход миналото лято, перформанса само от нея досега можеш да го сметнеш.

наистина, дано денят Х за франция се отрази поожително на залозите ти. неприятно е да плащаш такси залудо.
                        но ако постинеш рои като майкъл бъри ще си е струвало времето.
                        приятна от мен
                        ми ше плащам кво да прая иначе банкрот, тва е хубавото обаче на опциите че мога да извъртя едни 10 сценария да се върти да се суче докато не покриеш поне 90% от загубата, аз играя все пак с вертикали - фиксирана печалба/загуба. А Франция или деня Х дреме ми дали ше е Макарона или другата пастърма трябва ми по някое време SPX да слезне със 100 точки (а то ше слезне скоро) и си прибирам всичката печалба от шорта лонга остава за rebound да го приберем и него по-късно. В момента съм такова

Юли PUT - long 2270 - има мегдан за нагоре
                        Май CALL - short 2250 - пълна загуба

гледам да подскочи още нагоре до 2410 утре и ще изместя пълната загуба по тоя начин, т.е. call треа да мине над put

Май CALL - short 2320
                        Юли PUT - long 2270

после за 2 седмици ми треат 2300/2280 и съм на фитка със шорта, после ше се разпраам с лонга и тва е целия филм отделно мога да пусна още шорт 2410 Юли като добавка за да избивам таксите за роловър които пък от своя страна се парират с long put Юли и абе става една строиш едни атомни централи, което с никакъв друг инструмент не е възможн да се напрай .....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Да нямаш Б ?
                          Нямам нито А ,нито Б но това 50% действа стресиращо на всеки спекулант и в двете посоки.....

Коментар

всеки има разли§ен таргет. както преди писах тук - не бързам още.
                            не само ка§еството е важно... коли§еството в момента държи превес.
                            още не е дошъл дей Х за мен бързо да из§езна, но наближава

Коментар

Гледам че твойта акция се е качила и в А/50%/ и Б вариант....?
                              Да нямаш Б ?

Коментар

ако имаш пред вид че дълго държа 2какции на ВАФ от 15, то да резултата е налице. таргет осребряване около 80.

Коментар

Working...
                                X