Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Голяма война може би няма да стане само малки регионални
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
мисля че другата седмица ще имаш добри карти, независимо от резултата във франция.
1. добри карти
2. мнооого добри карти, ако си сложил правилно залозите.
успехднеска излезнах от дългите намалих exposure 90% и увеличих късите, тоя DAX гледам го тръгнал вече на обратно към 2000 та година хахах хах .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТоя пич като няма да продава активи ще изуе гащите на акционерите като обяви 2-3 млрд. увеличение на капитала... Скоро ще ги видим 20% надолу...
А това за 18 К обяснява еуфорията при Сантандер... Много ми е блага, но съм я взел на 3.5 и едвам се удържам да не кеширам...
Популар е като нашата ДСК едно времеLast edited by lobos; 05.05.2017, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеBanco Popular -Този Сарачо се окаже голям пич -днес четох интервю от банката в което ясно казват че активи на загуба банката няма да продава ,този май е измислил нещо
http://www.elconfidencial.com/empres...fasta_1378002/
Само да добавя,че всяко младо семейство в Испания ще получи 18 000 евро помощ за ново жилище
А това за 18 К обяснява еуфорията при Сантандер... Много ми е блага, но съм я взел на 3.5 и едвам се удържам да не кеширам...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеДакса зарад люпен ли се помпи че като спечели да го катурнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
чайниците са джелезни, гледай за 30г. какво направиха, резервна валута, самолети, борси, световна икономика най-голямата по номинал, САЩа са въздух горките в сравнение с тях по номинал ... егати магаретата дянат много на чанч и са с яка дисциплина плюс централно управление с 1 партия не като при нас 60 партии стил орел, рак и щука. Англосаксонския свят лошо му е станало и се чудят какво да направят сега да ги спрат тези но трудно, да видиме как ще завърши мача, защото виждам много изоставени и санкционирани плюс негърски държави обърнати към тях ... а трябват самолетчета, компютърчета, телефончета, но на ниски цени и в друга валута сешаш ли се незнам още колко време ще доминира WallStreet но няма да е много трябва някоя спешна войница нещо да спретнат иначе са валат след 10/15г. .....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
мисля че другата седмица ще имаш добри карти, независимо от резултата във франция.
1. добри карти
успех
Коментар
-
Banco Popular -Този Сарачо се окаже голям пич -днес четох интервю от банката в което ясно казват че активи на загуба банката няма да продава ,този май е измислил нещо
http://www.elconfidencial.com/empres...fasta_1378002/
Само да добавя,че всяко младо семейство в Испания ще получи 18 000 евро помощ за ново жилищеLast edited by lobos; 05.05.2017, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
чайниците са джелезни, гледай за 30г. какво направиха, резервна валута, самолети, борси, световна икономика най-голямата по номинал, САЩа са въздух горките в сравнение с тях по номинал ........
1. добри карти
успех
Коментар
-
късууууу от синята на майкъла 12709 евреиииии . помпете помпете таман по хубаво ще се случи после Реформата . хяхяхяхяяхяхяхяхяяяяяяяяя
мдааааа с това помпане в неделя евреите ще изиграят номера с куклата тръмп и фашистката ще дойде на власт .ураLast edited by the architect; 05.05.2017, 19:05.
Коментар
Коментар