Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеКъс CAC.. Стоп свещеното 5445.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, последните 2-3 дни почти всичко е "надолу". Забелязвам че едни от малкото компании които не бележат спад, а дори лек ръст са немските АДСИЦ-и. Или поне част от тях. При кризата от 2008-ма имотите бяха едни от най-засегнатите. Сега май инвеститорите ги смятат за "защита" защото разпределят 90% от печалбата си като дивидент, а това си е някаква сигурност. Прав ли съм, или вие сте на друго мнение?
Коментар
-
Колеги, последните 2-3 дни почти всичко е "надолу". Забелязвам че едни от малкото компании които не бележат спад, а дори лек ръст са немските АДСИЦ-и. Или поне част от тях. При кризата от 2008-ма имотите бяха едни от най-засегнатите. Сега май инвеститорите ги смятат за "защита" защото разпределят 90% от печалбата си като дивидент, а това си е някаква сигурност. Прав ли съм, или вие сте на друго мнение?
Коментар
-
В САЩ още много други лица се готвят да заведат искове срещу Байер, щом се е появил прецедент, това е опасно, дори и се появява на места, че ще се опита да забранят Раундъп/Глифозат, като последното според мен няма как да стане, понеже е най - икономически изгодния хербицид и няма аналог в своят сегмент.
Много желание, шум и фойарверки около сливането с Монсанто, но може да им излезе скъпо през носа, напомня ми около историята с BP и разлива на нефт в залива...краткосрочно надолу, средносрочно добри възможности за вход и дългосрочно профит. Ако минат под 50 ще са много атрактивни, споменатото ниво 40 изглежда добре, ако изобщо стигне до там.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
https://www.start-trading.de/2019/03...sich-wer-kann/ Добър анализ.Прогнозира до около 40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАко ги осъдят и на втора инстанция може и около 50 евра да паднат зависи сега до колко ще се възстанови цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеДивидент 2,80а сме 60.88..
На ареалбанк е почти същия при 28 евра...
Ските при байер до колко ги виждате...
57-60 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Тая ситуация ми прилича на сделката Toshiba-Westinghouse или Teva-Allergan…
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...
Как стои при тях проектодивидента ,да не го търся в компанията....
Не трябва ли да гледаме днес че идва ФЕД ли беше утре....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАз си купувам и ще чакам цената която искам за да продавам около 75
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...Last edited by Protokol; 20.03.2019, 11:56.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар