Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ами вчера ги взех, така че такава цена не е постигната още. Но ми се иска да взема и дивидент, а не знам дали цената ще падне още веднъж на 67,50, на каквато цена са ми сега. Може би си прав, и е най-добре да изчакам...
По принцип очаквам след първите отчети сериозен спад ..
На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко си спекулант защо не си продал на 72 как ти се вижда цена 90-100 ако имаш търпение....след един ,два месеца ,по точно първия отчет..ако е добър
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, как смятате че ще се движи цената на Байер? Чудя се да продавам ли на евентуални 72 евро, или да изчакам дивидента в началото на май?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, 3 млн. евро загуби на седмица от забраната ... Те затова копаят дъното ...Но и се разширяват успешно на изток ...
Риск винаги има ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
TUI имат доста боинг 737макс 8
Днес и закъснения имат ,ако не дигнат скоро забраната ще имат доста проблеми
Риск винаги има ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз пък вече се плаша от скелетите като малко дете ....откакто Teva и GE с техните отписвания за малко да ме върнат 5 г. назад ...
IFIS не съм сигурен, че се търгуват по немско ...Аз ги купувах на Миланската борса...
Предвид на това , че ги търгувах 13.7-15.4 смятам да ги дебна пак под 14 ....
Сега се чудя що за тарикат съм ..изтървах TUI за 2 цента от дъното ...А бях приготвил 15% от портфейла за поръчката...
Ама така става, когато се говори предимно за мечки -виждам покупките само с мах дискаунт ...
Днес и закъснения имат ,ако не дигнат скоро забраната ще имат доста проблемиLast edited by lobos; 13.03.2019, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пусни данните и кода на ДАХ ..
Аз обичам такива със скелети...
С Вирекард правя сериозни пари вече месец.....
Даже и Райфата си купих малко....
IFIS не съм сигурен, че се търгуват по немско ...Аз ги купувах на Миланската борса...
Предвид на това , че ги търгувах 13.7-15.4 смятам да ги дебна пак под 14 ....
Сега се чудя що за тарикат съм ..изтървах TUI за 2 цента от дъното ...А бях приготвил 15% от портфейла за поръчката...
Ама така става, когато се говори предимно за мечки -виждам покупките само с мах дискаунт ...
п.с.
BIT АКО Обикновени акции Borsa Italiana ТО Евро 06. Aug 2001 DB 0I6 Обикновени акции Deutsche Boerse AG DE Евро 06. Aug 2001 LSE 0NBX Обикновени акции Лондонската фондова борса GB Евро 06. Aug 2001 BATS-CHIXE IFM Обикновени акции BATS "Chi-X Europe" GB Евро 06. Aug 2001 Last edited by Protokol; 15.03.2019, 12:07.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИзритаха СЕО-то след 25 г. служба... Явно мнозина мислят, че има скелети в гардероба...
Аз обичам такива със скелети...
С Вирекард правя сериозни пари вече месец.....
Даже и Райфата си купих малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИзритаха СЕО-то след 25 г. служба... Явно мнозина мислят, че има скелети в гардероба...
Чудя се дали да не топна спекпръстчето все пак...макар все още да е цяло евро над нивото ми предния път.
Коментар
-
Поне така казват за фирмите които единствено функционират благодарение на ултра ниските лихви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Mиналата година направих едни бързи 20% от нея, можеше и двойно ако бях поизчакал още малко.
Това е една от причините..
Ама не е достатъчна да обясни че цената се е сгромолясала 2.5 пъти за година, дори тройно ако се брои с още няколко месеца отгоре.
Явно има и промяна на сантимента, италия едно друго и т.н.
Ала тоя голям 15-16% спад днес не ми е ясно отде е, трябва се види.
Иначе рейшотата и ми изглежда доста апетитни, поне двойно сравнени с една уникредит примерно. На фона на 5.5ре и 7% дивидент си е добре.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякои търгува ли ги тия Banka IFIS
https://ca.investing.com/equities/banca-ifis-spa
що така ги сгънаха днес ...уж дивидента ще увеличават
п.с. не съм си взел още , само ги оглеждам
И да е по темата - оглеждам и TUI
Това е една от причините..
Unfortunately Banca IFIS reported an EPS drop of 19% for the last year.
Явно има и промяна на сантимента, италия едно друго и т.н.
Ала тоя голям 15-16% спад днес не ми е ясно отде е, трябва се види.
Иначе рейшотата и ми изглежда доста апетитни, поне двойно сравнени с една уникредит примерно. На фона на 5.5ре и 7% дивидент си е добре.
Return on Assets (ttm)1.55%Return on Equity (ttm)10.38%UniCredit S.p.A.Price/Book (mrq) 0.56
Return on Assets (ttm)0.49%Return on Equity (ttm)7.00%Price/Book (mrq) 0.46
Коментар
Коментар