If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мога да ти кажа точно.
В момента акаунта от ДАКС-а е на - 5670.
Но от този спад всъщност е на - 670, понеже останалите 5000 съм ги спечелил от трейдинг, нагоре надолу.
А първите 3 седмици на Януари бяха много дашни то тогава само вдигаше или в рейндж.
Декември също не беше лош
А тези дето имаше на 9700 и 9600 от края на Декември и самото начало на Януари
Само за последните 2 дни са над -1000 еврака а иначе от 31 Декември досега ми се иска да си признае той, но са средно общо -10 000 и е готов да загуби поне още 10-15к ако говори честно
мога да ти кажа точно.
В момента акаунта от ДАКС-а е на - 5670.
Но от този спад всъщност е на - 670, понеже останалите 5000 съм ги спечелил от трейдинг, нагоре надолу.
А първите 3 седмици на Януари бяха много дашни то тогава само вдигаше или в рейндж.
Декември също не беше лош
Само за последните 2 дни са над -1000 еврака а иначе от 31 Декември досега ми се иска да си признае той, но са средно общо -10 000 и е готов да загуби поне още 10-15к ако говори честно
Щото не съм сигурен, предпочитам да играя на сигурно, ако не си продал не си изгубил, а че ще се качва нагоре е ясно, само не е ясно кога.
Загубите са ми на хартия в момента и са малки, ако падне под 8500 вече става по сложно, може да се замисля за стоп лос.
Щото не съм сигурен, предпочитам да играя на сигурно, ако не си продал не си изгубил, а че ще се качва нагоре е ясно, само не е ясно кога.
Загубите са ми на хартия в момента и са малки, ако падне под 8500 вече става по сложно, може да се замисля за стоп лос.
Не е свършило още с клатенето.
Ще пада още преди да почне пак нагоре.
СиП ще го докарат сигурно до 1700
ДАУ до 15000 покрай Американския дълг, и след това вече може да върне нагоре 2-3-4%.
Не е свършило още с клатенето.
Ще пада още преди да почне пак нагоре.
СиП ще го докарат сигурно до 1700
ДАУ до 15000 покрай Американския дълг, и след това вече може да върне нагоре 2-3-4%.
Коментар