Къс CAC.. Стоп свещеното 5445.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
В САЩ още много други лица се готвят да заведат искове срещу Байер, щом се е появил прецедент, това е опасно, дори и се появява на места, че ще се опита да забранят Раундъп/Глифозат, като последното според мен няма как да стане, понеже е най - икономически изгодния хербицид и няма аналог в своят сегмент.
Много желание, шум и фойарверки около сливането с Монсанто, но може да им излезе скъпо през носа, напомня ми около историята с BP и разлива на нефт в залива...краткосрочно надолу, средносрочно добри възможности за вход и дългосрочно профит. Ако минат под 50 ще са много атрактивни, споменатото ниво 40 изглежда добре, ако изобщо стигне до там.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
https://www.start-trading.de/2019/03...sich-wer-kann/ Добър анализ.Прогнозира до около 40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАко ги осъдят и на втора инстанция може и около 50 евра да паднат зависи сега до колко ще се възстанови цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеДивидент 2,80
На ареалбанк е почти същия при 28 евра...
Ските при байер до колко ги виждате...
57-60 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Тая ситуация ми прилича на сделката Toshiba-Westinghouse или Teva-Allergan…
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...
Как стои при тях проектодивидента ,да не го търся в компанията....
Не трябва ли да гледаме днес че идва ФЕД ли беше утре....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАз си купувам и ще чакам цената която искам за да продавам около 75
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...Last edited by Protokol; 20.03.2019, 12:56.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
Това е понеже на в едно дело ги осъдиха на първа инстанция в сащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПогром с акциите на Байер Май ще ставам дългосроченбавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак я видя тая волатилност , на база какво ??? ...щото аз я сънувах ....и днес продадох Unicredit (11.07-12.25)
Нали знаеш днес анализаторите казват че Коба е зле на другия че Дб на третия че се разваля сделката.....
При италианските банки имат и там много причини за спад.....при испанските също.
Смятам че Щатите ще нагазят ЕС...пак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзвинявай ,грешката е моя ,преди пишеше че си купувал аспиринчета а аз продавах преди 10 дни на 72....
По принцип очаквам след първите отчети сериозен спад ..
На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар