Покупка на 11.Чакам я на 14.Търгува са на Xetra.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Съвсем приятелски ти пожелавам, да не успееш да купиш Байер-а на тази цена Или по-скоро да успееш, но след месец да продадеш на 70
За мен хапчетата са добра инвестиция при световна криза.....така че проблема е да влезеш най ниско..... при фирмени проблеми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Поръчка за 100 бр на 50+
Вирекард поръчка за 20 бр на 113 евро...
Изпуснах банките ...Коба и Аареалбанк...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДнес се очертава голям ден за Bayer....има вероятност да видим движения от +/- 10%
https://boerse.ard.de/aktien/bayer-t...rozess100.html
Аз очаквам -7-8% ...
п.с. нямам все още
Вирекард поръчка за 20 бр на 113 евро...
Изпуснах банките ...Коба и Аареалбанк...
Коментар
-
А аз какво да кажа като съм взел Байер на 67,50, и не продадох когато бяха над 70 И да ме е страх, и да не ме е, ще ги стискам и ще чакам дивиденти. Общо взето там цената се движи спрямо делата която се водят срещу тях в САЩ. И е малко на лотария. Иначе смятам че сектора в които са, си има потенциал. Яд ме е само че избирах между 2-3 позиции, и се спрях на Bayer, вместо на alstria office REIT примерно.
https://boerse.ard.de/aktien/bayer-t...rozess100.html
Аз очаквам -7-8% ...
п.с. нямам все ощеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Е той пазара днес е нагоре, на загуба ли ги затвори?
Къс CAC.. Стоп свещеното 5445
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ поръчката беше на 127+и се изпълни докато работех , нямаше да ги продам...
После купих няколко на 116 и сега се чудя какво да правя...? За утре някои нещо да каже...По логиката ще върне но колко....
Сложих поръчка на 51 в Байер за 100 акции...пък да видим....? Сутринта изтеглих поръчката от 55 там..? Там е страх..?
Коментар
-
Тук верно мога да те поздравя. На какво се дължи този скок днес ? Някакви опасения са се оказали напразни,или какво?
После купих няколко на 116 и сега се чудя какво да правя...? За утре някои нещо да каже...По логиката ще върне но колко....
Сложих поръчка на 51 в Байер за 100 акции...пък да видим....? Сутринта изтеглих поръчката от 55 там..? Там е страх..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Когато е трябвало го коментирахме и я спекулирахме.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Затворени къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеКъс CAC.. Стоп свещеното 5445.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, последните 2-3 дни почти всичко е "надолу". Забелязвам че едни от малкото компании които не бележат спад, а дори лек ръст са немските АДСИЦ-и. Или поне част от тях. При кризата от 2008-ма имотите бяха едни от най-засегнатите. Сега май инвеститорите ги смятат за "защита" защото разпределят 90% от печалбата си като дивидент, а това си е някаква сигурност. Прав ли съм, или вие сте на друго мнение?
Коментар
-
Колеги, последните 2-3 дни почти всичко е "надолу". Забелязвам че едни от малкото компании които не бележат спад, а дори лек ръст са немските АДСИЦ-и. Или поне част от тях. При кризата от 2008-ма имотите бяха едни от най-засегнатите. Сега май инвеститорите ги смятат за "защита" защото разпределят 90% от печалбата си като дивидент, а това си е някаква сигурност. Прав ли съм, или вие сте на друго мнение?
Коментар
Коментар