Repsol на 15 евро, добре ли е според вас?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
“The period between the end of European elections and the summer . . . that is the period for us where volatility could pick up again,”
https://www.ft.com/content/db26b942-...9-b6515a54c5b1
След като в голяма степен хаотичния Брекзит се размина, сега спекулантите чакат да се облажат покрай евроизборите ...
Възможно е при банковите акции да видим хубави многогодишни дъна ...
Има ли готови ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е ...купих няколко пъти Коба на 5,6-6 евра но продадох към 9 а тя стигна 13...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ти имаш инстинкт на спекулант.
Някога викаше, дано не се объркам в опит да те цитирам, защото отдавна не съм те чувал да повториш: хващам дъната, но нямам търпение и после нагоре винаги продавам по-рано!
Така ли беше или се бъркам?!
На мен тези герм. банки са ми твърде рискови, а нямам вкус към бърза, трескава спекула.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Винаги се купува в ниското и се продава на високо....
Чакам следващия спад....
За мен това е невъзможна оферта...
ДБ е много зле и може да стане страшно в даден момент....а при Коба има държавен дял и те командват парада...
В момента ДБ е на цена като Коба....като стане 2/3 ще се купува....ако стане...
Някога викаше, дано не се объркам в опит да те цитирам, защото отдавна не съм те чувал да повториш: хващам дъната, но нямам търпение и после нагоре винаги продавам по-рано!
Така ли беше или се бъркам?!
На мен тези герм. банки са ми твърде рискови, а нямам вкус към бърза, трескава спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеУникредит планира да отправи обвързваща оферта за закупуване на Комерца. Пък Комерца и Дойче в момента си говорят за сливане.
Само като си помисля, едно време с Монти колко емоция, сили, време, пък и мъни хвърлихме в този Комерц и колко недоброжелателни подмятания отнесохме! Пфу!
Чакам следващия спад....
За мен това е невъзможна оферта...
ДБ е много зле и може да стане страшно в даден момент....а при Коба има държавен дял и те командват парада...
В момента ДБ е на цена като Коба....като стане 2/3 ще се купува....ако стане...
- 1 like
Коментар
-
Уникредит планира да отправи обвързваща оферта за закупуване на Комерца. Пък Комерца и Дойче в момента си говорят за сливане.
Само като си помисля, едно време с Монти колко емоция, сили, време, пък и мъни хвърлихме в този Комерц и колко недоброжелателни подмятания отнесохме! Пфу!Last edited by nachev; 04.04.2019, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
За мен Байер е в абсолютно дъно и всички рискове вече са калкулирани в цената.Поне така ми се иска,сутринта се нахлопах на 55,02 пък да видим,може и да ям дървото
То на останалите само 10%, дори и 5% на това да присъдят и то май няма остане кап
Голяма конска доза отрова глътнаха с това монсанто.
По хиенесто племе от уса адвокатчетата няма - надушат ли кръв и няма спирка...
On Wednesday, the jury awarded Hardeman $5 million in compensatory and $75 million in punitive damages. Under a 2003 U.S. Supreme Court ruling, punitive damages are generally limited to less than 10 times the compensatory damages award, meaning the current verdict will likely be reduced, said Adam Zimmerman, a law professor at Los Angeles-based Loyola Law School.
The trial is only the second of more than 11,200 Roundup lawsuits set to go to trial in the United States.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
Купи ли TUI.
Няма да ги гоня на всяка цена ...Подозирам, че в понеделник ще има червено по Европа - след като англичаните не гласуват сделката ...
п.с. Доста е рисковано защото късите се увеличаватLast edited by Protokol; 29.03.2019, 12:30.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНямам идея къде е дъното ..дано да е днешното и дълго да блажиш ...
Аз ще чакам да видя малко паника покрай Brexit или по някакви други причини малко (поне 3-4%) да спихнат индексите...че нещо се превъзбудиха напоследък....
Коментар
-
За мен Байер е в абсолютно дъно и всички рискове вече са калкулирани в цената.Поне така ми се иска,сутринта се нахлопах на 55,02 пък да видим,може и да ям дървото
Аз ще чакам да видя малко паника покрай Brexit или по някакви други причини малко (поне 3-4%) да спихнат индексите...че нещо се превъзбудиха напоследък....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова за дългосрочното инвестиране с висок дивидент съм го ял на закуска преди 10 г. ...
Сега предпочитам да вляза в ниското пък дивидента може и да е mini mini ...Last edited by strol; 28.03.2019, 12:26.
Коментар
-
При настоящата цена не мисля,че да си дългосрочен инвеститор в Байер е лоша алтернатиа , а и 5% дивидент не е никак злеДа му мислят ахмаците дето стискат с БГ-боклуците
Сега предпочитам да вляза в ниското пък дивидента може и да е mini mini ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМожеш ли ги разбра :
- Обвинението пледираше за присъда, "която да изпрати послание" .... Изглеждат доволни от решението.
- Защитата казва, че частично е в полза на Bayer....но щели да обжалват ....
Мисля, че акцията ще намери дъно, когато излизи новина , че обединяват делата в едно общо. Така по-лесно ще могат да се калкулерат щетите ...
Дотогава е голям риск и от спекулант лесно можеш да станеш дългосрочен инвеститор ....
п.с. това не означава, че акцията не ми харесваДа му мислят ахмаците дето стискат с БГ-боклуците
Last edited by strol; 28.03.2019, 11:50.
- 1 like
Коментар
Коментар