IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

кое къде хвърчи бе Монти ?? .... я си намести очилата и го погледни по-добре на дневна ... 1.41% "хвърчене" ли е ?! така го кааш се едно е скочила с 20% бате ....

ей тука не седмична има нещо като дивергенция за нагоре ама ше почакате малко за нея, докато се доразвие, после потвърждение за дъно и евентуално за догодина на нещо такова ми прилича, а дали ще е точно така не знам ....

Михаеле вече Молитвата е скочила и с повече от 20 % от дъното 4,65 и то за много кратко време....вече воюва на кота 6.....
    От 10 дни плаках в темата ту за Коба ,ту за Аареалбанк и нещата станаха , но нещо Вирекар ми зацикли на 150 , аз съм от много надолЕ тук ама цената е много повече от тази при тези печалби над 50 % та некой да каже нещо......за нея що така Цикли и да не споменава онези мошеници от ФТ и спекулата със Сингапур за да си правят тиража......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Михаеле12,

Гледам тази Коба Фърчи нагоре и без черква....
      А тази вирекарда много добра ама не за днес.... това казаха твойте америкаски банкери от моргановци....
      Я пусни пак една графика на коба ,ДБ и Вирекард може и ААреалбанк....че там нещо закучи....

Протокол ,
      В момента има качване на ДАХ и банките заради Бъдещи очаквания на ЕЦБ а после.....?
      кое къде хвърчи бе Монти ?? .... я си намести очилата и го погледни по-добре на дневна ... 1.41% "хвърчене" ли е ?! така го кааш се едно е скочила с 20% бате ....

ей тука не седмична има нещо като дивергенция за нагоре ама ше почакате малко за нея, докато се доразвие, после потвърждение за дъно и евентуално за догодина на нещо такова ми прилича, а дали ще е точно така не знам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

п.с. Thomas Cook - някой да се е осмелил да го търгува... или поне да играе на стражари и апаши - както се изцепи колегата за газаджиите .,.
        https://www.tradegate.de/orderbuch.p...n=GB00B1VYCH82
        колко ли са му късите ???
        Над 10% като гледам
        https://www.fca.org.uk/publication/d...ily-update.xls

Коментар

Михаеле12,

А тази вирекарда много добра ама не за днес.... това казаха твойте америкаски банкери от моргановци....
          Я пусни пак една графика на коба ,ДБ и Вирекард може и ААреалбанк....че там нещо закучи....

Протокол ,
          В момента има качване на ДАХ и банките заради Бъдещи очаквания на ЕЦБ а после.....?
          После ще ги чакаме по долу ...аз вече заредих кеш ... Траен ръст при банките (поне няколко месеца) не виждам преди пролетта ... освен при ЦКБ
          п.с. Thomas Cook - някой да се е осмелил да го търгува... или поне да играе на стражари и апаши - както се изцепи колегата за газаджиите .,.
          https://www.tradegate.de/orderbuch.p...n=GB00B1VYCH82
          колко ли са му късите ???
          Last edited by Protokol; 10.09.2019, 19:18.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

еми така ги виждам, кат си с акции или е нагоре или е надоле шанс 50/50 то нема друго, а моя шорт на златото не го дочаках до целта и взех 25% щот ми треаше марджина за идекса и тва е. Залога беше на 1650 продаваш гола опция шанса беше 90% не кат твойте акции и ей го излезе тука нема нема ....

Михаеле12,

Протокол ,

Коментар

то всички си чертаят, а тия са наопаки на ващо, те ви продават вие си купувате .... . И това (CBK shorten? Verkauf der Staatsanteile könnte weiteren Kursverfall bei der Commerzbank-Aktie auslösen! Alles für die schwarze Null? Wann, wenn nicht jetzt?) не бих правил, за шорт е късно, за лонг може и да не стигне никога, въобще с тез банки не бих се занимавал не знам колко пъти да ви го повтарям? Ваща Кома се вдига благодарение на DAXa че тегли и като той си затвори оназ дупка ей там пристигне на resistance и баум по канчето на есен с песен наопаки ....

P.S. иначе убаа статия дава ви "страхотен акъл" шортете шортете то ше стигне до черната 0ла и после само един спайк и акаунта ви е убит нищо че акцията пак ше падне в дъното ....
              И кво сега - запълни дупката и продължава нагоре ...чертичките какво говорят

п.с. Беше питал що се занимаваме с евро банки а не с американски ...
              https://www.investor.bg/analizi/91/a...-kriza-288210/
              ... някой се е постарал да отговори вместо мен
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Що ти как ги виждаш нещата или си целия в злато и сребро.....
                еми така ги виждам, кат си с акции или е нагоре или е надоле шанс 50/50 то нема друго, а моя шорт на златото не го дочаках до целта и взех 25% щот ми треаше марджина за идекса и тва е. Залога беше на 1650 продаваш гола опция шанса беше 90% не кат твойте акции и ей го излезе тука нема нема ....

Коментар

с две думи нагоре или надоле и накъде тръгне натам ..... иначе у твоя случай има само 2 варианта или тръгва в твойта посока или ньет нема трети вариант, тва не са опциите ....
                  Що ти как ги виждаш нещата или си целия в злато и сребро.....

Коментар

Всяко нещо с времето си....
                    Има три варианта.....
                    Или октомври и ноември тотален срив и почва новогодишно рали до март.....после срив неколко месеца и по изборите в Щатите яко булиш.... и после яко надоле.....
                    Другия сега почва едно клатене до НГ надоле но с малко поражения после малко клатене нагоре и после яко нагоре....по изборите.. и после яко надоле....
                    Третия сега нагоре до март или рейндж и после един срив до изборите ама срив като ората.....
                    с две думи нагоре или надоле и накъде тръгне натам ..... иначе у твоя случай има само 2 варианта или тръгва в твойта посока или ньет нема трети вариант, тва не са опциите ....

Коментар

ми хубуу си нарпайл, да така е, ше вземеш и на по-ниска Байера нема страшно , а за Тотала те по-скоро май са свързани с бензина и ако той се изсули тогава кофти ше чакаш докато се вдигне пак ако па стои тука си ок ....

ушш с тия банки бе, ако са много, много булиш фани напусни кораба докато е време ....
                      Всяко нещо с времето си....
                      Има три варианта.....
                      Или октомври и ноември тотален срив и почва новогодишно рали до март.....после срив неколко месеца и по изборите в Щатите яко булиш.... и после яко надоле.....
                      Другия сега почва едно клатене до НГ надоле но с малко поражения после малко клатене нагоре и после яко нагоре....по изборите.. и после яко надоле....
                      Третия сега нагоре до март или рейндж и после един срив до изборите ама срив като ората.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

На малка печалба да. (Продадох на 67,95) Избягвам да продавам на загуба. Продадох основно заради неразбориите и делата покрай Раундъп. Възможно е и да греша, но си мисля че пак ще успея да си взема, дори на по-ниски нива. В края на месеца е екс-дейта на Тотал, и ще взема добър дивидент, а и мисля че петрола има потенциал за ръст. "Плана" е да взема 1-2 дивидента от Тотал, и да продам на около 50 евро ако се 'качи" дотам. Все пак е възможно да пиша пълни глупости, и нищо от това да не се случи. И все пак си мисля че потенциала за капиталова при Тотал е малко по-вероятен от този при Байер.
                        ми хубуу си нарпайл, да така е, ше вземеш и на по-ниска Байера нема страшно , а за Тотала те по-скоро май са свързани с бензина и ако той се изсули тогава кофти ше чакаш докато се вдигне пак ако па стои тука си ок ....

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Нема , но в сряда може банките да са много ,много булиш.....
                        ушш с тия банки бе, ако са много, много булиш фани напусни кораба докато е време ....

Коментар

DAXa на Монтито добута до 12200 кой излезнал излезнал, са само да не решат че ше е bullish и да влезнат са лонг на него ...

Нема , но в сряда може банките да са много ,много булиш.....

Коментар

• DAXa на Монтито добута до 12200 кой излезнал излезнал, са само да не решат че ше е bullish и да влезнат са лонг на него ...

Коментар

абе Манчев тоя Байер ще ходи още малко нагоре бе, що го продаде, поне на печалба ли беше ?

добре а тва сега ли го взе ?

На малка печалба да. (Продадох на 67,95) Избягвам да продавам на загуба. Продадох основно заради неразбориите и делата покрай Раундъп. Възможно е и да греша, но си мисля че пак ще успея да си взема, дори на по-ниски нива. В края на месеца е екс-дейта на Тотал, и ще взема добър дивидент, а и мисля че петрола има потенциал за ръст. "Плана" е да взема 1-2 дивидента от Тотал, и да продам на около 50 евро ако се 'качи" дотам. Все пак е възможно да пиша пълни глупости, и нищо от това да не се случи. И все пак си мисля че потенциала за капиталова при Тотал е малко по-вероятен от този при Байер.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                Продадох Bayer, влязох в Total. Да видим...
                                абе Манчев тоя Байер ще ходи още малко нагоре бе, що го продаде, поне на печалба ли беше ?

добре а тва сега ли го взе ?

Last edited by michaelis12; 09.09.2019, 13:55.

Коментар

Working...
                                X