If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Shell-a нещо не го е обхванал общия оптимизъм ? Какво му става ?
Очакванията за сделка за ограничването в добива на петрол, към момента не се състоя. Според мен Русия ще изчака максимално, за да обезкърви американските шистови компании и Саудитска Арабия, която при тези цени няма как да издържи дълго. А за ШЕЛ, нормално, аз даже очаквам още по-голям спад (дори се надявам на цени 10-11 евро, но едва ли). Все пак цената качи 50-60% за дни. Мен лично продължава да ме учудва този оптимизъм на пазарите, ще кажеш че половината свят не е затворен по къщите си и всичко друго е ОК
Според мен пика в ЕС за вируса минава ,при нас никой не знае що става защото не се правят достатъчни тестове Скоро и в УСА ще влязат в пика..
Лошото че и Ареала ще откаже дивидента под натиск на ЕЦБ...до есента а после ще го мисли Утре ще има ли там Пързалка....?
Твърде много анализтори точно това препоръчват, но си остава любимата акция на т.нар. милениали и освен ако не се разшири паниката и проблемите в САЩ, няма много път надолу, поне не от тук, като бе над 800 - различно.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Eто малко инфо за Авто пазара във Франция, което вероятно се отнася и за европа. Спада в продажбите е 72% за м.Март/март.19 г., а за 1-во тримесечие 34%
[ATTACH=CONFIG]n3572327[/ATTACH]
В Китай също е слабо, въпреки, че се връщат към нормален делник, а още не е минало най - лошото за сектора, ще задлъжнеят много, не се изключва и дръжавна намеса, не че тя е някаква утеха. Май ще се провали и набирането на капитал при "Тесла", перфектен тайминг на обявяване, но короната им вдигна червен картон.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Eто малко инфо за Авто пазара във Франция, което вероятно се отнася и за европа. Спада в продажбите е 72% за м.Март/март.19 г., а за 1-во тримесечие 34%
От 10,50 грубо на 16+ Ако му викаш слабичко.............................. Наздраве. Ама няма боза в квартала. 19 еврака ще ги стигне скоро според мен- А новините трябва да ги изпреварваш иначе си загубен.
Дакса каква се сеч го очаква. Ама този път ще си мълча. Ще го отигравате сами. Ехх Берлин. Накрая ще ти дойде акъла.
Шест месеца напред.... какво ще бъде след шест месеца....тумби гладни шваби с червени знамена с петолъчки.... Нейн на хеликоптерните марки.....
От 10,50 грубо на 16+ Ако му викаш слабичко.............................. Наздраве. Ама няма боза в квартала. 19 еврака ще ги стигне скоро според мен- А новините трябва да ги изпреварваш иначе си загубен.
Дакса каква се сеч го очаква. Ама този път ще си мълча. Ще го отигравате сами. Ехх Берлин. Накрая ще ти дойде акъла.
Коментар