IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    това много далече бре ти с колко месеца ги цъкаш напред аз съм от 30 до 50 дена .
    И къде ги гледаш тея IV Rank Imp Volatility ала бала ??
    аz таргувам 1 цент принципно.

направи си volatility cones или гледаи VDAX New term structure

Коментар

това много далече бре ти с колко месеца ги цъкаш напред аз съм от 30 до 50 дена .

Като сравниш текущите нива на волатилност с историческите и получаваш относитени нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
        12500 16.01

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          По-добре отиди на другарската среща организирана от Императора, така ще можеш да го чуеш на живо
          нисто ли4ни, сигурни е симпатиага, ама малко секта го раzдава

Коментар

казвай всичко мотамо месец/страйк/ и къде гледаш волата за тоя DAX аз в тва тъпо IB нищо не виждам, добре че позвам Thinkorswim иначе съм загинал .... ама там само американизми дееба
            12500 16.01

Коментар

таи като си далго вав форума

каде е таzи опции кадето мога да те блокирам?
              По-добре отиди на другарската среща организирана от Императора, така ще можеш да го чуеш на живо

Коментар

продадох един пут с стрике 6700 интрадеи (0,12 zа 0,2)

и купих сутринта докато волата бе ниска колове zа 12500 zа 0.08
                казвай всичко мотамо месец/страйк/ и къде гледаш волата за тоя DAX аз в тва тъпо IB нищо не виждам, добре че позвам Thinkorswim иначе съм загинал .... ама там само американизми дееба

Коментар

Намери си я.

И аз бих те блокирал, задето пишеш по цигански, ама няма, защото противоречи на принципите ми.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    ...както винаги при резки спадове по смехотворни причини. Какво се промени от вчера? - абсолютно нищо - само едно бабе, дето би трябвало да си гледа плетките - направи леко двусмислено изявление по повод едно не неочаквано решение.

Коментар

• ...както винаги при резки спадове по смехотворни причини. Какво се промени от вчера? - абсолютно нищо - само едно бабе, дето би трябвало да си гледа плетките - направи леко двусмислено изявление по повод едно не неочаквано решение.

Въобще напоследък: баби командват финансовият свят - то затова така - в Китай 138 000 000 китайски бабета сринаха местната борса и оттам световните пазари, сега друго бабе във ФЕД измъмли нещо и: пак надолу.

Както бе казал Христо Смирненски: "аман от бабички".
                      Last edited by Императорът; 18.09.2015, 17:10.

Коментар

• днес има и много опции които експаирават, така 4е може пак много барzо да се ка4и

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                          Световната прочутост Готин израз.
                          Та, прочутостта не винаги върви с вечен живот. Kodak, например, които буквално измислят дигиталния фотоапарат и куп още неща за дигитална обработка на образи, решили преди двайсетина години, че ще се придържат към правенето на ленти... Е, от няколко години вече не същуствуват.
                          А Алианц и Софарма трейдинг са просто несравними, камо ли само по дивидентната им доходност.
                          И аз не знам кое е фундаменталното, защото едни обичат риска, а други го избягват. Това кара едни хора да виждат стойност там, където друге не откриват, и обратно. Когато обаче всички се поуплашат от нещо (нищо, че вече е може и да е минало), поведението им става доста еднакво - и предпазливи и смели започват да виждат нещата по един начин и внезапно осъзнават, че май са поели по-голям риск от поносимото.
                          Нещо такова.
                          Компаниите, които работят в сферата на технологиите винаги са по-рискови от тези в сферата на финансите. Винаги и във всеки момент някой може да измисли баси нещото и да прецака старите технологии.

А Алианцът и Трейдингът вече са си съвсем сравними по дивидентна доходност... само дето не виждам как Трейдингът ще поскъпне с 25% примерно.

Коментар

Аве тва нема нищо общо с фундаментала бре как да ви го нарисувам .... Квот такова са аз съм къси да видим дали ше стигнат таргета, то сега ше се клати напред назад ше се люля, а да видиме .....

Начи според сметките тва Американското Сипот тряя още веднъж да отиде поне до 1900 аа фашагата колко ше слезне зависи от засилката щото той е малко по-див ....
                            Никога не знаеш у к`во положение ще ти излезе късметът - у седнало, у легнало или у люляно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Впрочем не знам колко е фундаменталното, неговата кожа.

Просто ми е някак странно Allianz и Софарма Трейдинг да имат почти еднаква дивидентна доходност - като се има предвид разликата в световната прочутост, разликата в обемите, разликата в пазарите, а на тебе?

(имам и от двете)
                              Световната прочутост Готин израз.
                              Та, прочутостта не винаги върви с вечен живот. Kodak, например, които буквално измислят дигиталния фотоапарат и куп още неща за дигитална обработка на образи, решили преди двайсетина години, че ще се придържат към правенето на ленти... Е, от няколко години вече не същуствуват.
                              А Алианц и Софарма трейдинг са просто несравними, камо ли само по дивидентната им доходност.
                              И аз не знам кое е фундаменталното, защото едни обичат риска, а други го избягват. Това кара едни хора да виждат стойност там, където друге не откриват, и обратно. Когато обаче всички се поуплашат от нещо (нищо, че вече е може и да е минало), поведението им става доста еднакво - и предпазливи и смели започват да виждат нещата по един начин и внезапно осъзнават, че май са поели по-голям риск от поносимото.
                              Нещо такова.

Коментар

Аве тва нема нищо общо с фундаментала бре как да ви го нарисувам .... Квот такова са аз съм къси да видим дали ше стигнат таргета, то сега ше се клати напред назад ше се люля, а да видиме .....

Начи според сметките тва Американското Сипот тряя още веднъж да отиде поне до 1900 аа фашагата колко ше слезне зависи от засилката щото той е малко по-див ....
                                продадох един пут с стрике 6700 интрадеи (0,12 zа 0,2)

и купих сутринта докато волата бе ниска колове zа 12500 zа 0.08

Коментар

Working...
                                X