IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    За ABG - ще почна да пазарувам от 0.034 и надолу ... ако въобще върне дотам...Днес ми се струва, че само прибират печалби...
    OHL - доста се отдалечи от миналогодишното дъно около 2 ... и ще е трудно да го тества ... Нямам фиксирана цена - по-скоро чакам да се развие някакъв драматизъм под формата на обвинения в корупция ... възможно е да съвпадне по време с корекция на Ибекс ... оставям цената на твоето въображение
    Де жа булгарикум
    Привиждаха ми се някакви кУрупционни скандали в Испания, пък то излязоха в Бразилия... Доколкото знам OHL цоцат и от там ...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• DAX – 12900 and 12660 are the key levels to watch

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Някой полакоми ли се при Газпром ?
        Аз все го чаках около тези нива ама за сега си трая ....
        http://www.finanznachrichten.de/nach...m-pjsc-adr.htm
        http://www.investegate.co.uk/pjsc-ga...190822456509F/
        Има време до 20.07.17 .........
        редактирах датата - дори и преписвача допуска грешки
        Last edited by Protokol; 19.05.2017, 12:13.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Полша поиска от ЕК да глоби Газпром

В същото време борда на директорите предлага леко увеличение на дивидента или малко над 8 рубли/акци, разпределят 20% от печалбата. Прогнозират се и по - големи продажби на газ през 2017-а на база по - високото търсене в Европа. С текущите цени, благодарение на поляците, се получва привлекателна доходност, като много анализатори очакват и допълнителен спад и по - добри възможности за покупка.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            Фори ти тия шашкъни дет си ги пуснал гледай ETFa - XLF какво прави, а в скоро време им се очертава да го побълбукат малко ... :P
            само си сверявам часовника с тези. както казах, не ги следя изкъсо. друго ми е в главата

Last edited by Ferry; 19.05.2017, 11:52.

Коментар

• Фори ти тия шашкъни дет си ги пуснал гледай ETFa - XLF какво прави, а в скоро време им се очертава да го побълбукат малко ... :P

Коментар

• вди счупи графиките размечтаха се някои за цени около 100 а дано, ама догодина може и да я закарат натам

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

По спомени Голдманите и даваха 7,60 ама може и да бъркам де това е за тази седмица анализа им нея и Inditex ili Zara съм ги запомнил за портфейла
                  за идната криза сам ги запомнил
                  прогнозна цена за период от 12м от датата на публикуване. преразглеждат ги след всяка "по-значима" новина или всеки отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

не тва толко нема да падне щот ше спре на ония два върхара там, тва е multi year support на 8000 не мое да пропадне ей така на 5 хилки щот некой е нарисувал неква картинка .... А и нещо или графиката е стара или нещо има щот фашагата изглежда по по друг начин в момента, като че прави двоен връх нещо такова ..... сега на 12500
                    е, старичък е анализа(7.2015). времевият диапазон по Х е интересен. мнооясно че няма да пропадне за седмица две с 5к.
                    "спецовете" тук разглеждат много варианти. и повечето гледат в средно- и дългосрочен план около 4-8г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      Finanzcrash-Szenario 2017-2019 am Beispiel des DAX

не тва толко нема да падне щот ше спре на ония два върхара там, тва е multi year support на 8000 не мое да пропадне ей така на 5 хилки щот некой е нарисувал неква картинка .... А и нещо или графиката е стара или нещо има щот фашагата изглежда по друг начин в момента, като че прави двоен връх нещо такова ..... сега на 12500
                      Last edited by michaelis12; 19.05.2017, 10:33.

Коментар

• Finanzcrash-Szenario 2017-2019 am Beispiel des DAX

Коментар

Estrella pour favor !! аз съм на Радебергер и Варстайнер наздраве!
                          en el mejor de cerveza en el mundo dice DORADA

Коментар

Според мен от личен опит от Испания поне за мен криза поне най малко още 3 години няма да има ,банките още не са вързали кандидат купувачите на нови жилища според това което едва сега започва строителството тъка че поне 3 годи е УП
                            Сега е време за студена бира
                            Estrella pour favor !! аз съм на Радебергер и Варстайнер наздраве!

Коментар

успех, пожелавам да се доближи до тази граница. АКО има скоро корекция обща и поголяма, ще свали и немските банките и при някои мисля сще е добре за доливане. докато драги не почне да прави промени ще е вяло. но след първата му стъпка, ще има подскок. германците и французите го виждат това да стане през 2018. но помпане дотогава голямо пове§е няма да има, както от миналата пролет. поне аз така мисля.
                              затова и мисля да съм до март 2018 50/50 акции/кеш
                              Според мен от личен опит от Испания поне за мен криза поне най малко още 3 години няма да има ,банките още не са вързали кандидат купувачите на нови жилища според това което едва сега започва строителството тъка че поне 3 годи е УП
                              Сега е време за студена бира

Коментар

По спомени Голдманите и даваха 7,60 ама може и да бъркам де това е за тази седмица анализа им нея и Inditex ili Zara съм ги запомнил за портфейла
                                успех, пожелавам да се доближи до тази граница. АКО има скоро корекция обща и поголяма, ще свали и немските банките и при някои мисля сще е добре за доливане. докато драги не почне да прави промени ще е вяло. но след първата му стъпка, ще има подскок. германците и французите го виждат това да стане през 2018. но помпане дотогава голямо пове§е няма да има, както от миналата пролет. поне аз така мисля.
                                затова и мисля да съм до март 2018 50/50 акции/кеш

Коментар

Working...
                                X