IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pbb нов таргет 14. 13,50 - 13,70 наесен, ако е по-рано, още подобре. едни момчета я смятаха преди 2 месеца да направи 16 и нещо
    ще ни огрее ли 16!? ще видим. дивидента им тази година е много силен. пътуваниията са сейф

Коментар

• ВДИ - определено!
      завишение на таргета едно след друго. предпоставки за повишение на маржините на печалбата от уса. ел-пей бизнеса се разраства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

само си сверявам часовника с тези. както казах, не ги следя изкъсо. друго ми е в главата

ми за некви 200/300 пункта мое стане после бербат и то голем, кой иска да влаа дълги ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
          мда ама тука е малко та*ак работата защото ти незнаеш тоя какво точно е напрайл с тия PUTs .... Скиии Врачов кво е написал

Сорос добави Put опции към своя портфейл
          С цел защита от последващ спад хедж фонд мениджърът добави мечи опции към своят портфейл.

Може да е ги е продал за премия, може да ги е напрайл в няква комбинация с CALLs или на нещо друго, може да ги е купил като застраховка за акциите му като паднат да не си загубят от стойността как пишат тия, може много работи ..... Дъртия Еврейн нема се преебе, да пуска некви пезета по новините и всичко влиза шорт от там с неговите еврейски другари контра от друг Хеджфонд и са обрали парите на балъците
          Last edited by Andi11; 19.05.2017, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Мм..ка му ... знаех си, че ще ги лапнат ... Обаче мислех, че Карлос Слим ще реши да се разшири ...
            Само да не им кажат сега - увеличете капитала на Pop с 4-6 млрд. и после ще ви купим ...
            И акцията отиде при оценката на Голдманите (0.4 ??) и Сантандер доволни ...
            п.с. почти съм сигурен , че в момента ще изпекат бичетата ...
            Веднъж бях на родео на стадиона във Валенсия - яка лудница и всичко е наистина , ....не като превземките в кеч боевете ...
            Явно и на испанската борса са такива правилата - не за всеки
            Добре ,че не си бягал пред бикове ,че и тъкава традиция имат
            Сто процента сега им нахакаха късите

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Поляците никога не са били най - големите подръжници на руската политика и интереси: историческа справка векове назад.

ЕК нямат полза от сериозна конфронтация с ГАЗПРОМ, понеже икономиките на повечето европейски държави са силно зависими от руската газ и ще има сериозни последстия, ако се нарушат доставките. Нали затова са всички планове за диверсификация и т.н. Нека показват мускули поляците, пък газта да си тече.

Дъното е трудно да се определи, но важното при тази акция е дивидентът да расте, възможност има. Разпределят все още смешен % на фона на повечето компании в сектора. Приключат ли големите инвестиции по новите тръби, очаквано трябва да се увеличи.

RUB 8.0397 per share dividends recommended by Board of Directors for 2016
              Така е, Крис, благодаря за линкът

По настоящи курсове и след данъчно очесване за АДР-ченца - дивидент 19.39 истински цента, равни на 17,43 евроцента, което спрямо днешните цени прави около 4.5% дивидентна доходност. Разбира се - при промяна на бамкови курсове - може сметката да се измени с не ного (мисля) ако рубличката поскъпне сосно.

Не е чак толкова сгодно като ВР или Мидичките, ама пак е прилично - ного чешат за АДР-ченцата мръcниците.
              Last edited by Императорът; 19.05.2017, 12:52. Причина: около например да речем 4.5%
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аз не знам Газпром да е забранил на полските алкохолици и пропадняци да купуват газчица от други доставчици, нито да изграждат газова инфраструктура към тези доставчици. Монополът на Газпром, доколкото го има, естествен е. Просто Русия има газчица - и то ного, а другите находища в и около Европа са жалки. Утре деградиралите шляхтичи може да поискат Русия да им подари Красноярский край, за да загуби естественият си монопол. На мястото на Газпром щях да прекратя договорите с полша и балтийските нахални жужета - нека тия, дето ги подкокоросват да се зъбят, да им носят газ в кофи, или да пукат от студ или да се греят с водка - каквото искат.

Или тогава ще реват и ще съдят Газпром, че не щат да правят бизнес с тях? Кой може да претендира, че една частна компания не иска да работи с него?

"Регулациите" на ЕК са абсурдни от пазарна гледна точка, да не говорим, че в случая имат ярка и очевадна политическа окраска. Газпром са преследвани, защото са РУСКА компания. Дано по-скоро построят могъщите газопроводи към Китай и Индия и Япония.... и забелязвате ли как ЕК и антируските държавици активизират своето зъбене към Газпром лятото? Що не дуднат зимата, когато руснаците може ей-така профилактически да им спрат доставките "до изясняване на случая"? Ей-на това се казва п.д.растка работа.

К.о. драги приятелю (ти не си Крис Оуен, нали?) - дай линк - къде си чел това за по-сосният дивидент?
                Поляците никога не са били най - големите подръжници на руската политика и интереси: историческа справка векове назад.

ЕК нямат полза от сериозна конфронтация с ГАЗПРОМ, понеже икономиките на повечето европейски държави са силно зависими от руската газ и ще има сериозни последстия, ако се нарушат доставките. Нали затова са всички планове за диверсификация и т.н. Нека показват мускули поляците, пък газта да си тече.

Дъното е трудно да се определи, но важното при тази акция е дивидентът да расте, възможност има. Разпределят все още смешен % на фона на повечето компании в сектора. Приключат ли големите инвестиции по новите тръби, очаквано трябва да се увеличи.

RUB 8.0397 per share dividends recommended by Board of Directors for 2016

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  BANCO SANTANDER contrata a Citi para comprar BANCO POPULAR
                  http://www.elconfidencial.com/empres...pular_1384915/
                  На тези не съм им много сигурни новините доста често е лъжа
                  Мм..ка му ... знаех си, че ще ги лапнат ... Обаче мислех, че Карлос Слим ще реши да се разшири ...
                  Само да не им кажат сега - увеличете капитала на Pop с 4-6 млрд. и после ще ви купим ...
                  И акцията отиде при оценката на Голдманите (0.4 ??) и Сантандер доволни ...
                  п.с. почти съм сигурен , че в момента ще изпекат бичетата ...
                  Веднъж бях на родео на стадиона във Валенсия - яка лудница и всичко е наистина , ....не като превземките в кеч боевете ...
                  Явно и на испанската борса са такива правилата - не за всеки
                  Last edited by Protokol; 19.05.2017, 12:44.
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Който вярва на източните пазари трябва да си вземе HSBC
                    Който иска сосен дивидент: тоже. Аз - ного доволен от ХъСъБъЦъ - дори обмислям да си взема още при сгода. 51 зелени цента годишно снасят - получавам в евраци... и в Британия - няма данък върху - ако не цоцаш ного яко.

Коментар

Някой полакоми ли се при Газпром ?
                      Аз все го чаках около тези нива ама за сега си трая ....
                      http://www.finanznachrichten.de/nach...m-pjsc-adr.htm
                      Аз сгреших, че се понагувичих малко на по-високото, ама имах едно наум, че могат да снесат 18.8 рублички дивидент. Сега пък нямам сухо в платформата...какво да се прави. Ама нищо - то не се е минало - до следващият студен сезон има време - може и още да послезе надолулу, та да се донагувичим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                        Последния път му играх контра - през италианските банки ... когато беше къс в DB
                        Нищо не писаха тогава подробно - само когато откриваше късите ...
                        Дано да поживее чиляка още ... за да има време да го върнат в първи клас
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• BANCO SANTANDER contrata a Citi para comprar BANCO POPULAR
                          http://www.elconfidencial.com/empres...pular_1384915/
                          На тези не съм им много сигурни новините доста често е лъжа

Коментар

Де жа булгарикум
                            Привиждаха ми се някакви кУрупционни скандали в Испания, пък то излязоха в Бразилия... Доколкото знам OHL цоцат и от там ...
                            Abengoa -също има проблеми там
                            http://andaluciainformacion.es/andal...es-americanos/

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/сорос-...т-портф/

сороса добавя къси
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                                Полша поиска от ЕК да глоби Газпром

В същото време борда на директорите предлага леко увеличение на дивидента или малко над 8 рубли/акци, разпределят 20% от печалбата. Прогнозират се и по - големи продажби на газ през 2017-а на база по - високото търсене в Европа. С текущите цени, благодарение на поляците, се получва привлекателна доходност, като много анализатори очакват и допълнителен спад и по - добри възможности за покупка.
                                Аз не знам Газпром да е забранил на полските алкохолици и пропадняци да купуват газчица от други доставчици, нито да изграждат газова инфраструктура към тези доставчици. Монополът на Газпром, доколкото го има, естествен е. Просто Русия има газчица - и то ного, а другите находища в и около Европа са жалки. Утре деградиралите шляхтичи може да поискат Русия да им подари Красноярский край, за да загуби естественият си монопол. На мястото на Газпром щях да прекратя договорите с полша и балтийските нахални жужета - нека тия, дето ги подкокоросват да се зъбят, да им носят газ в кофи, или да пукат от студ или да се греят с водка - каквото искат.

Или тогава ще реват и ще съдят Газпром, че не щат да правят бизнес с тях? Кой може да претендира, че една частна компания не иска да работи с него?

"Регулациите" на ЕК са абсурдни от пазарна гледна точка, да не говорим, че в случая имат ярка и очевадна политическа окраска. Газпром са преследвани, защото са РУСКА компания. Дано по-скоро построят могъщите газопроводи към Китай и Индия и Япония.... и забелязвате ли как ЕК и антируските държавици активизират своето зъбене към Газпром лятото? Що не дуднат зимата, когато руснаците може ей-така профилактически да им спрат доставките "до изясняване на случая"? Ей-на това се казва п.д.растка работа.

К.о. драги приятелю (ти не си Крис Оуен, нали?) - дай линк - къде си чел това за по-сосният дивидент?
                                Last edited by Императорът; 19.05.2017, 12:17. Причина: По-сосен дивидент, по-сосен дивидент - и полски алкохолизирани негодници.

Коментар

Working...
                                X