IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Неговата кожа розава.

Само дето сега щатските индекси ще дръпнат и европейските нагоре може би - а мислех понеделник да си купя това онова - сега няма да имам такава сгода.

Ще поизтърва някое евро заради сборището след час и половина - ама кеф цена няма.
    Аве тва нема нищо общо с фундаментала бре как да ви го нарисувам .... Квот такова са аз съм къси да видим дали ше стигнат таргета, то сега ше се клати напред назад ше се люля, а да видиме .....

Начи според сметките тва Американското Сипот тряя още веднъж да отиде поне до 1900 аа фашагата колко ше слезне зависи от засилката щото той е малко по-див ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Импе скива ли .... и защо да слезе еми аз нали преди този твой коментар ти казах, че треа да се върне още веднъж тва не е мандра само на горе да хои .... ей ти са едни -3% кат падне и още малко си купи
      Неговата кожа розава.

Само дето сега щатските индекси ще дръпнат и европейските нагоре може би - а мислех понеделник да си купя това онова - сега няма да имам такава сгода.

Ще поизтърва някое евро заради сборището след час и половина - ама кеф цена няма.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да слезе: защо да слезе?

Да - пазарите се свръзани (отделно най-могъщите компании се търгуват навсякъде по големите борси), но невинаги едното като се качва или спихва, другото тоже или поне не със същият процент.
        Импе скива ли .... и защо да слезе еми аз нали преди този твой коментар ти казах преди, че треа да се върне още веднъж тва не е мандра само на горе да хои .... ей ти са едни -3% кат падне и още малко си купи

Коментар

• Впрочем не знам колко е фундаменталното, неговата кожа.

Просто ми е някак странно Allianz и Софарма Трейдинг да имат почти еднаква дивидентна доходност - като се има предвид разликата в световната прочутост, разликата в обемите, разликата в пазарите, а на тебе?

(имам и от двете)

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
            А не допускаш ли, че може да са били надценени и сега, след като сентимента вече не е розов, просто да се връщат към фундаменталната си стойност?
            И кое не му е розавото? От Китай се плашеха: Китай спря да пада, от ФЕД се плашеха - ФЕД не дигна лихвите.

Иначе не че съм принципно против - освободих кешовица за целта (защото предвидих, че може да има спад) и ще си купя нови хубави работи на сгодна цена.

Коментар

Какво правят тия прости шваби, бе - защо се продънват по тоя просташки начин?

Не виждам каква е логиката - .....
              А не допускаш ли, че може да са били надценени и сега, след като сентимента вече не е розов, просто да се връщат към фундаменталната си стойност?

Коментар

• Какво правят тия прости шваби, бе - защо се продънват по тоя просташки начин?

Не виждам каква е логиката - ФЕД не вдигнаха лихвите (поне засега), Азия се представи добре, Източна Европа отстъпва незначително...

Просто мишешка работа - понеделник рано-рано май ще си пазарувам разни работи.

Коментар

• Ного тънко искаш пък ти: баси.

Чакаш Allianz да стане по-сгоден от Софарма Имоти (напримерно), ама не виждам как ще стане туй.

Коментар

• MDAX, SDAX

ask the experience one

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Ехеееееее, бати гойко, ми те вече паднаха много, още 30-40% няма как,
                      например BMW от 120 € беше на 79-80, това са 33% намаление
                      лаком си, признава ти се ...
                      Може да са му скъпи

Bayer и Deutsche Bank (евентуално) при добри цени също си струват според мен.
                      С BMW и VW внимателно заради Китай, а при вторите и при мениджмънта все още има въпросителни.

Коментар

• Ехеееееее, бати гойко, ми те вече паднаха много, още 30-40% няма как,
                        например BMW от 120 € беше на 79-80, това са 33% намаление
                        лаком си, признава ти се ...

Коментар

Ного са - но аз залагам засега на Allianz, Daimler, BASF и BMW.
                          Хубави марки, но доста скъпи! Алианц съм го набелязал и чакам да падне още 15-20 %, другите бих ги мислил ако паднат с 30-40 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Дайте идея за добри немски акции?
                            Ного са - но аз залагам засега на Allianz, Daimler, BASF и BMW.

Коментар

• Дайте идея за добри немски акции?

Коментар

• Колегите от Infineon tech ме кефят, бягат нагоре при спадащ пазар.
                                А пък RWE и E.ON ги разкостиха с минус 7% надолу. Отдавна предлагам да ги извадят от Dax-a , ама го предлагам на маса с приятели, а и в този форум .
                                Инфинеон +3%, RWE и E.ON minus 11%, тотално объркване, кой накъде ще ходи
                                Last edited by ПИЧ; 15.09.2015, 12:05.

Коментар

Working...
                                X