Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнениеСЕЧМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Мда, бичия пазар май е свършил, от 5-6 години само нагоре върви.
Всеки може да прави пари в мечи пазар, но сега ще си проличат специалистите.
И не се знае колко ще продължи мечия пазар.
Пък разходи и сметки трябва да се плащат.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДвигатерят е САЩ.
Китай има потенциала да стане двигател, но само ако генерира мощно вътрешно търсене, има развити money and capital markets, правителството им покаже, че е абсолютно насочено към постигане прагматични икономически цели без тъпоумни намеси на свободния пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМалко под 9900 ми е стопа -- падне ли по надолу бъга ще е масов!Нагоре му трябва да се закрепи поне около 10050,но мисията е маловероятна
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИ следователно потенциалът за увеличение на вътрешното потребление в следващите (поне) пет години е голям, независимо от демографските тенденции. Китайците обаче предпочитат да спестяват и инвестират предимно в... недвижими имоти (от там и градовете призраци). Понеже чувстват силна несигурност за бъдещето.
Ще се понаучат и на борсови инвестиции с времето - а не като китайското бабета, дето връткат по 100 долара с плетки в скутът, наредени като стари кокошки пред огромни редици монитори в огромни зали, правейки си същевременно бабешка седянка.
Китайският пазар в моментът е по-скоро подценен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАз затова и очаквам тотален спад на борсите по света,просто защото Двигателят на Растеж угасна!
Китай има потенциала да стане двигател, но само ако генерира мощно вътрешно търсене, има развити money and capital markets, правителството им покаже, че е абсолютно насочено към постигане прагматични икономически цели без тъпоумни намеси на свободния пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКитайските хора по принцип не са ного потребяващи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДруго се присетих!Китайската политика за "Едно дете в семейството" започната в края на миналия век,вече дава реални резултати - първите родени вече са пълнолетни!
Обаче лошото е,че оттук насетне потреблението ще бъде свито поне за 50 години напред.
Най-прецакани са американците които си преместиха производствата точно когато почна спомената Политика...Аз затова и очаквам тотален спад на борсите по света,просто защото Двигателят на Растеж угасна!
Китайските хора по принцип не са ного потребяващи, а политиката за по 1 дете в семейството рано или късно ще се промени към нещо по-нормално - двудетен модел.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениезначи си забравил на какви грозни гледки бяхме чести свидетели в последните месеци .
Обаче лошото е,че оттук насетне потреблението ще бъде свито поне за 50 години напред.
Най-прецакани са американците които си преместиха производствата точно когато почна спомената Политика...Аз затова и очаквам тотален спад на борсите по света,просто защото Двигателят на Растеж угасна!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар