IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Мнението ми е че тези дни качванията ще продължат/след ФЕД/ ,но след изборите във Франция ще се търси причина да почне корекцията или сериозен спад...
    Търси се причина....
    мисля, че няма да е само качване. ще има колебания, но се въздържам да давам оценки.
    следя акции, които не се влияят много от движенията на индексите, изкл. банките които имам.

но ще е напрегната седмица. корекцият е нейзбежна, но сериозната такава е далече, АКО спечели Макрон.
    ако спечели Льо Пен, ще е здравословна корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      утре може да има лек отстъп от днешните нива. но сезона отчетите е повече от добър. особено що се отнася за немските акции.
      фокуса е изместен към европа солидно вече
      Мнението ми е че тези дни качванията ще продължат/след ФЕД/ ,но след изборите във Франция ще се търси причина да почне корекцията или сериозен спад...
      Търси се причина....

Коментар

• утре може да има лек отстъп от днешните нива. но сезона отчетите е повече от добър. особено що се отнася за немските акции.
        фокуса е изместен към европа солидно вече

Коментар

• ednata ot raketite mi

Коментар

• Тука си прав, Желязко - няма лошо да се гледат индексите, но не разбирам вманиачаването по.
            Аз например дори не знам кои компании влизат в Софикс и никога не съм се интересувал от туй.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• не разбирам защо 90% от списващите тук са фокусирани единствено и сам в/у индексите и си пропиляват времето и.... може би и парите.
              огледайте се и вижте колко много яки компании има, от които и при добър анализ направо стотици хиляди ще правите за м/у 6 и 12 месеца.
              не давам акъл никому и не се меся, но заяждания относно движенията на индексите, при условие че коментираме инвестициите си в компании, много от които не са в никакъв индекс и генерират гигантски движения, е просто казано тъпо и смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Фери ,виж технически БТХ ,все ми се струва е гапа на 40 го запълнихме,но нещо не ми излиза рисунката .....?
                БТХ= Булгартабак ли? ако е да, то не гледам та на бг акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Като гледам как се нахъсват биковете при Рор - нищо чудно да са продавали те ABG....
                  Ами да но са те но според мен биковете за друго са там
                  Banco Popular испански, С.А. обяви, че се е съгласил да продаде
                  всички акции на дъщерното си дружество популярни услуги
                  ФИНАНСОВА, E.F.C., SAU да Abanca, Bank Corporation, С.А.,
                  в размер на 39 милиона евро.
                  Тази продажба представлява пред Банката капиталова печалба от 6,7 милиона
                  евро и подлежи на одобрения от регулаторните органи
                  съответстващо.
                  Вчера четох че някой е увеличил късите ама сега не ми се рови ,но ако те интересува мога да погледна и днес купувах Абенгоа да но не гръмне
                  Тук е луда работа 15 май е важен ден
                  https://pbs.twimg.com/media/C3FcfzaWEAA_Zj0.jpg:large
                  Last edited by lobos; 03.05.2017, 07:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Банките и други акционери когато капитала им е под 3% в дадена компания не са длъжни да си публикуват сделките ,мисля че ги публикуват всеки месец или на всеки 2 седмици ,но над 3% са длъжни ,може-би и затова всичките паднаха под 3%
                    Като гледам как се нахъсват биковете при Рор - нищо чудно да са продавали те ABG....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

тоест борбата мина успешно, 12500 са кроснати и путят за още нагоре е разчистен
                      Фери ,виж технически БТХ ,все ми се струва е гапа на 40 го запълнихме,но нещо не ми излиза рисунката .....?

Коментар

• тоест борбата мина успешно, 12500 са кроснати и путят за още нагоре е разчистен

Коментар

• Банките и други акционери когато капитала им е под 3% в дадена компания не са длъжни да си публикуват сделките ,мисля че ги публикуват всеки месец или на всеки 2 седмици ,но над 3% са длъжни ,може-би и затова всичките паднаха под 3%

Коментар

• Abengoa -Б блокови сделки
                            ABENGOA B: MERCADO DE BLOQUES

-32 millones a 0,022e
                            -213 millones a 0,019e
                            -50 millones a 0,015e
                            -63 millones a 0,016e
                            -82 millones a 0,015e
                            -106 millones a 0,016e
                            -398 millones a 0,013e
                            -321 millones a 0,013e
                            -27,7 millones a 0,015e
                            -130 millones a 0,014e

Коментар

• Abengoa -B - POPULAR:

786.008.381 ACCIONES DE LA SERIE ABENGOA B

786.721.121-оборота днес при клас Б дано те са излезли ,че иначе лошо в последните 12 минути минаха 465 мил 2% от капитала на Абенгоа

Коментар

Mit dem neuen HVB Knock-Out-Trading Tool auf Guidants können Sie künftig per Mausklick unter Chance-Risiko-Gesichtspunkten das für ihre Tradingstrategie passende Produkt finden. Probieren Sie es aus! Turbo Bull auf DAX® Index für eine Spekulation auf einen Anstieg des Index

DAX® Index HU72P0 16,34 10.850 7,46 30.06.2017
                                DAX® Index HU75AS 12,45 11.240 9,75 30.06.2017
                                Quelle: HypoVereinsbank onemarkets; 02.05.2017; 10:16 Uhr

Turbo Bear auf DAX® Index für eine Spekulation auf einen Kursverlust des Index

DAX® Index HU719F 4,60 12.900 26,89 30.06.2017
                                DAX® Index HU707B 15,04 13.950 8,46 30.06.2017
                                Quelle: HypoVereinsbank onemarkets; 02.05.2017; 10:16 Uhr
                                Тоест?
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X