IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    На минус не бягам
    Като обърна в зеленото тогава ще го мисля, засега сме далеч

До сега повечето западни маркети се движеха нагоре и когато дойде момента за слалома , почват занулени акаунти защото повечето играят с етф 1 към 10
    Само това че през 2009-2011 г участвах на борсата на ДАХ , без заем ме спаси от фалит от поне три кризистни момента .......
    само 10 % от участниците на борсата печелят и само 1 % от форекс играчите устискват 5 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ако избягаш сега, значи приемаш загубата. Що не избяга, когато BMW беше на 98?
      На минус не бягам
      Като обърна в зеленото тогава ще го мисля, засега сме далеч

Коментар

10% ми изтриха за 3 деня макя им и автомобилни.
        Махам ги всичките и едно ЕТФ-че
        Нещо не ми е достатъчно дебел портфейла да диверсифицирам както трябва... ама човек се учи.
        Ако избягаш сега, значи приемаш загубата. Що не избяга, когато BMW беше на 98?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Онзи ден си купих тирбушон на който пише "произведено в Испания".
          И аз имам сетре с табелка "произведено в испания" и тръгнало от Бангладеш по информация от втория етикет.
          Тъй че не лежте на тая кълка, че Европата цъфти и връзва ами се гответе за След Утрешния Ден!..
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Автомобилните ще възстановят - защото евтиният петрол... не е ли плюс за?

Впрочем петролът също опитва да възстановява.
            10% ми изтриха за 3 деня макя им и автомобилни.
            Махам ги всичките и едно ЕТФ-че
            Нещо не ми е достатъчно дебел портфейла да диверсифицирам както трябва... ама човек се учи.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Сел на костенурковците от 114.00.Стоп 127.00.Цел => под 75.00

При два незапълнени гапа обикновено следва краш! DAX го виждам някъде под 7500 на първо време....
              Добре,аз пък ще купя тези дъна,които чакаш,някак си съм парен вече и не ми се скъсява
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• BMW лидер с рекордни продажби в САЩ.

http://www.dnes.bg/cars/2016/01/07/b...-2015-g.288860

Коментар

.... ако си пазарувал (например) Софарма Трейдинг на 1.80 - какво ги правиш?

Ми нищо - стоят ти в чекмедженцето - и правиш на година по 15% доходност само от дивидент.

За да стане като БФБ, Шанхаецът трябва да слезе до около 1200... нали се сещаш, че още на 2000, куцо, кьораво и сакато ще хукне да инвестира там? Втората по сила икономика, все още растяща с висок темп, подкрепяна от обезценена местна валута. Това е все едно Дау да отиде на 5 500.... или Дакс на 3500 и даже най-кьопавите акции да ти носят над 10% само от дивиденти.... че аз тогава и злато и елмази ще продам и ще набия всичко на пазарите - а имената на компаниите за купуване ще ги тегля от шапка за по интересно.
                  Онзи ден си купих тирбушон на който пише "произведено в Испания". Не в Китай, дори не и в ЕС, а в Испания!! Подобен надпис не бях виждал поне от десетина години на стока от този тип. Очаквай и други подобни продукти.
                  Нататък ще се сетиш за какво ти намеквам....

Коментар

Паника няма. Заплювам си какво да допълвам.
                    Май ще разкарам всички акции на отделни компании и само през ЕТФ-чета, нещо автомобилните ми предизвикаха едно такова неприятно усещане на едното място.
                    Автомобилните ще възстановят - защото евтиният петрол... не е ли плюс за?

Впрочем петролът също опитва да възстановява.

Коментар

Плюсът в ситуацията е, че очевидно няма паника. След спадът при отварянето индексът върви в съвсем тесни граници. Явно ще чакаме Щатите.
                      Паника няма. Заплювам си какво да допълвам.
                      Май ще разкарам всички акции на отделни компании и само през ЕТФ-чета, нещо автомобилните ми предизвикаха едно такова неприятно усещане на едното място.

Коментар

• Плюсът в ситуацията е, че очевидно няма паника. След спадът при отварянето индексът върви в съвсем тесни граници. Явно ще чакаме Щатите.

Коментар

• Тоя DAX ми еВа мамата ....

Нищо, ще дебнем в засада с 50% кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Само дето в Китай на 1 СФТР имат по 10 ХДПАТ... Импе, безумие е да влизаш в индекса на стагниращ пазар, в отделни свръхпродадени компании е съвсем друго.
                            Че аз нямам намерение да влизам САМОСТОЯТЕЛНО на.

Коментар

Виж сега - който е купувал Пътчета на 40 Б (толкова ли бяха) или Мостчета на 5 Б (при отчети на загуба), това си е лично негова работа.
                              Само дето в Китай на 1 СФТР имат по 10 ХДПАТ... Импе, безумие е да влизаш в индекса на стагниращ пазар, в отделни свръхпродадени компании е съвсем друго.

Коментар

Виж сега - който е купувал Пътчета на 40 Б (толкова ли бяха) или Мостчета на 5 Б (при отчети на загуба), това си е лично негова работа.
                                Точно така. Сега пренеси познанията си в кЕтай и ще разбереш чия работа ще бъде "инвестирането" там в следващото десетилетие.

Коментар

Working...
                                X