IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Па-а-ак почнаха мишкуняците да мачкат пазара, проклети да са мъничките им плашливи сърчица...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ако ще петролът без пари да стане
      аз съм за
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Какво става тая сутрин, бе?

Азиатските мишкуняци пак доминират, петролът пак се срива, Даксът - на зелено?

Не доказва това ли, че в пазарите има логика и здрав разум и че могат да падат само до едно ниво, а после просто няма да мръднат надолу, ако ще петролът без пари да стане, а 198 милиона китайски инвеститори да си направят ритуално харакири?

Коментар

• Вече банките в ДАХ стават приемливи за покупки , цени под 20 за ДБ и 8 за Комерса ...дъно ли са...
          Аз мойте дъна ги виждам за 18,5 при ДБ и 5,6 при Комерса ама дали ще ги дочакам...
          Има ли вече купувачи на ДАХ с мнение.....

Коментар

Само китайският пазар спирачка има ли? Китайските хора измислиха спирачката ли? Да: интересна нощ ще е - едно спадченце с 18% напримерно. В последващите дни може и още... разбира се в един момент продаващите панически ще си кажат "мале-мале, що за глупост направихме" - ама ще е късно - това е то: капитализъм. Другите пазари тоже ясно как ще реагират - както и лятото - ще падат с китайците известно време, после ще им теглят майната и ще спрат. Оттам нататък Шанхаецът и на 38 пункта да отиде, на никой няма да му пука.
            Там ползват много дълг да играят-немат избор като почне рязко да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Въртиш, сучеш и все на политика и комунизъм го избиваш.

Комунистите опитаха точно за 4 дни "спирачката" на борсата и тя се задейства 2 пъти!!!!. От тази вечер пада забраната за мажоритарите с над 5% да продават акции и същевременно отмениха "спирачката". Ще бъде интересно тази нощ. Засега пазарът реагира положително на отръпването на комунистическата сган от пазарните механизми. Ще видим какво ще каже фундамента.

CHINA STOCKS: MNI has confirmation on the stock circuit breaker rule. The CSRC has suspended the rule starting Friday January 8.
              Само китайският пазар спирачка има ли? Китайските хора измислиха спирачката ли? Да: интересна нощ ще е - едно спадченце с 18% напримерно. В последващите дни може и още... разбира се в един момент продаващите панически ще си кажат "мале-мале, що за глупост направихме" - ама ще е късно - това е то: капитализъм. Другите пазари тоже ясно как ще реагират - както и лятото - ще падат с китайците известно време, после ще им теглят майната и ще спрат. Оттам нататък Шанхаецът и на 38 пункта да отиде, на никой няма да му пука.

Коментар

Засега пазарът реагира положително на отръпването на комунистическата сган от пазарните механизми.
                Пазарните механизми реагират положително с прогресивен спад след налудничавия ход на фед да вдигне лихвите през декември.При това както се "разбра" снощи от Протокола - "на косъм".
                И последната гордост на капитализма - сток-маркета - се срива за ужас на удавниците преяли със западна пропаганда!

Според теб, дали ще се намери някой който да подкрепи с добра дума бедния долар когато фед мине на отрицателни лихви?Въпрос на време е....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Никога! Не съм съгласен и с това,че Китай се е компрометирал.Те,както и руснаците исторически са обречени да са лидери.Единствения начин да не предизвикваш хищника е, да не му даваш повод да те нападне (а вече дали той и кога ще реши си е право дадено му от Природата).В тази връзка - кой е виновен на американци и европейци, че изнесоха производствата си в комунистически Китай?!Някой с нещо да ги принуди - или мексиканската и руската криза бяха повода?!А двете кризи бяха предизвикани именно от западняците.

Инвестицията в акции след 2008 е безсмислена като ЕС и Еврозоната.
                  Въртиш, сучеш и все на политика и комунизъм го избиваш.

Комунистите опитаха точно за 4 дни "спирачката" на борсата и тя се задейства 2 пъти!!!!. От тази вечер пада забраната за мажоритарите с над 5% да продават акции и същевременно отмениха "спирачката". Ще бъде интересно тази нощ. Засега пазарът реагира положително на отръпването на комунистическата сган от пазарните механизми. Ще видим какво ще каже фундамента.

CHINA STOCKS: MNI has confirmation on the stock circuit breaker rule. The CSRC has suspended the rule starting Friday January 8.
                  Last edited by anon6706; 07.01.2016, 18:46.

Коментар

Вермахтът все пак показа коравост.

Разбира се - и щатските индекси помогнаха ного - със своя все пак скромен спад.
                    Импе ,иди пий една ракия със салата стига го мисли този DAX

Коментар

Въпрос на време е производството наистина да се върне в европейските фабрики.
                      Никога! Не съм съгласен и с това,че Китай се е компрометирал.Те,както и руснаците исторически са обречени да са лидери.Единствения начин да не предизвикваш хищника е, да не му даваш повод да те нападне (а вече дали той и кога ще реши си е право дадено му от Природата).В тази връзка - кой е виновен на американци и европейци, че изнесоха производствата си в комунистически Китай?!Някой с нещо да ги принуди - или мексиканската и руската криза бяха повода?!А двете кризи бяха предизвикани именно от западняците.

Инвестицията в акции след 2008 е безсмислена като ЕС и Еврозоната.
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Вермахтът все пак показа коравост.

Разбира се - и щатските индекси помогнаха ного - със своя все пак скромен спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                          добре, мина 10 000 , може и да тръгне най-накрая в правилната посока
                          Не ще се кютне на 5000 и не дей да псуваш.

Коментар

• добре, мина 10 000 , може и да тръгне най-накрая в правилната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              И аз имам сетре с табелка "произведено в испания" и тръгнало от Бангладеш по информация от втория етикет.
                              Тъй че не лежте на тая кълка, че Европата цъфти и връзва ами се гответе за След Утрешния Ден!..
                              Постът ми не беше насочен относно растеж на Европа, а към забавянето на Китай. Дори и тирбушонът да е произведен все пак в Китай, имиджът на тази държава вече е на дъното. Въпрос на време е производството наистина да се върне в европейските фабрики.

Коментар

• поздрав
                                https://www.youtube.com/watch?v=XsMYRYuQX2I
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X