IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Banco Popular -започват с продажби на активи другата седмица трябва да публикуват колко активи за продажба в сектора с имотите ще имат до тук вървят по пътя на OHL следя ги и мисля да влезна тук
    http://www.elmundo.es/economia/empre...0528b45fe.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

porsche
      Aareal Bank Raises FY Operating Profit View

WIESBADEN (dpa-AFX) - Aareal Bank AG (AAALF.PK) raised its consolidated operating profit forecast for the current year to a range between 310 million euros and 350 million euros from the prior range of 260 million euros - 300 million euros.

At the same time, the earnings per share forecast for the 2017 financial year is raised from between 2.45 euros and 2.90 euros to 2.85 euros and 3.30 euros.

Фери, какво ще кажеш ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Мислех да пиша , че трудно ще мине 5 ама не съм в позиция и я наблюдавам отдалеч ... Добре, че излезе - съвсем навреме...
        Прави ми впечатление, че като има драми в Испания и Италия сипват яко и не ги решават за ден-два ....Като нищо ще удари тройката ..
        Влезнах на 3 90 иначе се затвориха късите и влезнаха Силните Ръце на 3,75- 3,81 ,до колкото чета са затворени късите утре ще разберем ,иначе винаги съм казвал ,че при тях винаги има корупция ,но едва ли ,ще има кой знае какви последствия

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          OHL гледам доста изсипват мислех да вляза на 4 но и борсите взеха да стават червени
          Мислех да пиша , че трудно ще мине 5 ама не съм в позиция и я наблюдавам отдалеч ... Добре, че излезе - съвсем навреме...
          Прави ми впечатление, че като има драми в Испания и Италия сипват яко и не ги решават за ден-два ....Като нищо ще удари тройката ..
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• OHL гледам доста изсипват мислех да вляза на 4 но и борсите взеха да стават червени

Коментар

• Нещо става при OHL
              Затворих явно има нещо от арестите вчера в канал2

http://www.elmundo.es/espana/2017/04...c098b45d9.html

Коментар

• Абе интересно нагувинчяни дивидентски принцеси.защо така евреите отскочиха от уникалното ниво очертаващо паметна дата 11944.нещо май беше свързано с фашисти.хяхяхяхяяяяьяяяяяяяяя

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Споменаваш Сантандер ... Какво ги възбуди тия вчера та превъртяха 400 млн книжа при 3% up ....
                  Това предполагам
                  http://cincodias.elpais.com/cincodia...mple&link=link

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Според мен до края на седмицата ще одържат индексите може би и до другата седмица до към средата ,всеки сам си гледа индикаторите моите са късите утре ще разгледам как са при Гамеса Сантандер Ендеса тук очаквам първите къси като сигнал за корекция ,това се мъти в моята глава
                    Споменаваш Сантандер ... Какво ги възбуди тия вчера та превъртяха 400 млн книжа при 3% up ....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

А, мисля купувах на добри нива. Но и си запазих ресурс за в случай, че има възможност за по-ниски, че някои добри позиции ги дебна още.
                      импе,
                      не пазарувай на 9.9.44 .. пазара няма да избяга ... ако удари някой спек покрай твоя човек с перуката като нищо може да има 30% по-ниски цени до година ...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        май си поизбързал с покупките
                        А, мисля купувах на добри нива. Но и си запазих ресурс за в случай, че има възможност за по-ниски, че някои добри позиции ги дебна още.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен до края на седмицата ще одържат индексите може би и до другата седмица до към средата ,всеки сам си гледа индикаторите моите са късите утре ще разгледам как са при Гамеса Сантандер Ендеса тук очаквам първите къси като сигнал за корекция ,това се мъти в моята глава

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ми хубаво. Полезно инфо, Желязко.

А аз се нагувичих с още малко ВР и се надявам да продължа да си цоцам сосно. Щом 16-а година снасяха, при положение, че 15-а бяха на загуба, значи и 17-а ще снасят, щом 16-а бяха на печалба. А и драньето заради аварията в Мексиканският залив май е до 19-20-а година. Колко мегабимберици наля компанията на ония мизерни чушкаджии и разните островитянски пурковци, не е истина просто.

Като цяло засега заформих инвестициите си в газово-слузестият сектор, бих допълнил евентуално само още малко Газпромченца, но ако слязат под 4 еврака - дори сега си пуснах една поръчка на майтап - ако мине: мине.

Shell
                            BP
                            Gazptom
                            ПДНГ (малко от патриотизъм)

Не бих се отказал от Lukoil и Total, ама на цена под 41 евраци и за двете, та поне малко да се доближат като сгода до британските.
                            май си поизбързал с покупките

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

като гледам Даймлера как не може да отпъне ми се струва че ще го видим под 60 еврака при една евентуална корекция.....
                              наблюдавам и Голфчетата ама те избягаха нагоре последните две сесии....ще ни трябва едно спадче да се спретне та да си вземем малко превозни средства изгодно
                              Аз ного-ного се кефя на Daimler и развитието на тази твърде могъща компания - това, че не увеличиха дивидентченцето сега е плюс относно цената - ного ща да си зема още, и ако таковата под 60 кинта, ще си
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

като гледам Даймлера как не може да отпъне ми се струва че ще го видим под 60 еврака при една евентуална корекция.....
                                наблюдавам и Голфчетата ама те избягаха нагоре последните две сесии....ще ни трябва едно спадче да се спретне та да си вземем малко превозни средства изгодно
                                porsche

Коментар

Working...
                                X