If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз на тва залагам вече от 1 година ве просто не може да не пропадне ...... от начало малко ше се паникьосат ше го върнат за ретест на върхара и после ше свикнат, че има и гравитация .....
за вас знам, но вие имате своите залози и друга игра. иначе каквото такова
остават 2 седмици трепети до крайният резултат. възможно е понадуване дотогава на индексите и .... не дай си късмета да спечели Льо Пен, ще има бърза и дълговременна пързалка из Европа.
аз на тва залагам вече от 1 година ве просто не може да не пропадне ...... от начало малко ше се паникьосат ше го върнат за ретест на върхара и после ше свикнат, че има и гравитация .....
остават 2 седмици трепети до крайният резултат. възможно е понадуване дотогава на индексите и .... не дай си късмета да спечели Льо Пен, ще има бърза и дълговременна пързалка из Европа.
А сега де кое е отклоняване от темата ,че този от 11900 на Даксе къси ли или от 19 000 на Дау е къси ли?
Всеки ден му слушаме глупостите вие сега се сетихте
Ако е на някой договор към Инвестор примерно да ползва демо версии на посредници ОК
Много апатичен стана форума .. Преди май имаше повече пишещи.
За OHL - след като се сурна под 2 се вторачих в нея и за малко да си взема , ама трябваше да е на левъридж а момента не беше подходящ..
Когато набавих кеш беше над 3 . Този up ми се стори доста бърз и се отказах ... щото покрай заигравката навремето с PBR научих какво означава термина "скока на мъртвата котка" ...Да не не окаже отскока от вчера подобен ...
За POP - преди месец си мислех , че щом удари дъното 0.76 влизам дългосрочно ... Да ама, не - така удари дъното , че го подмина с 20% . И докато усреднявах в пътя надолу и четох това-онова за акцията си промених стратегията ... Сега си мисля, че е по-добре да си увелича позицията в ABG отколкото да влизам в РОР . От скромния ми опит с банките си мисля, че ще паднат 20-30% когато обявяват с колко ще увеличават капитала ...
Може да познаят ония момчета от BAC като им дават таргет 0.4 ...
При Абенгоа всички банки си намалиха дела мисля ,че вчера и денс продава CAIXA ,колкото и да е странно за момента е най големият акционере банка POPULAR по форума се говори че остава само те да продадат и намалят дела си ,днес четох и за Популар ето какво казва Detche Bank http://www.bolsamania.com/noticias/a...--2632083.html
WIESBADEN (dpa-AFX) - Aareal Bank AG (AAALF.PK) raised its consolidated operating profit forecast for the current year to a range between 310 million euros and 350 million euros from the prior range of 260 million euros - 300 million euros.
At the same time, the earnings per share forecast for the 2017 financial year is raised from between 2.45 euros and 2.90 euros to 2.85 euros and 3.30 euros.
Фери, какво ще кажеш ....?
знам, но не ме интересува. тази банка е много напомпана за мен. затова си чакам 14-16 при пбб и дебелият двднт тази г от тях 3к
Онзи ден мислех ти препоръчам OHL добре че си замълчах че глей ква буря дойде
Борса да го ева знаеш ли от кой храст какъв заек ще излезе
Много апатичен стана форума .. Преди май имаше повече пишещи.
За OHL - след като се сурна под 2 се вторачих в нея и за малко да си взема , ама трябваше да е на левъридж а момента не беше подходящ..
Когато набавих кеш беше над 3 . Този up ми се стори доста бърз и се отказах ... щото покрай заигравката навремето с PBR научих какво означава термина "скока на мъртвата котка" ...Да не не окаже отскока от вчера подобен ...
За POP - преди месец си мислех , че щом удари дъното 0.76 влизам дългосрочно ... Да ама, не - така удари дъното , че го подмина с 20% . И докато усреднявах в пътя надолу и четох това-онова за акцията си промених стратегията ... Сега си мисля, че е по-добре да си увелича позицията в ABG отколкото да влизам в РОР . От скромния ми опит с банките си мисля, че ще паднат 20-30% когато обявяват с колко ще увеличават капитала ...
Може да познаят ония момчета от BAC като им дават таргет 0.4 ...
Това ми прилича на платена реклама , ама амтьорска. Какво са 500 млн. на фона не дискутираните 2 до 3 млрд. които ще търсят при "евентуално" увеличенине...
Мисля,че отново ще тества дъното 0.6 ...
Вече не съм склонен да платя по-скъпо от 0.55- 0.6 ... ама ти си виновен - щото така ме наплаши , че за малко да оцапам пейзажа
А да сега аз съм виновен че си натиснал бутона SELL
Другата седмица ще кажат каква е преоценката от ипотеките ,тоз Сарачо иска да играе срещу агенциите ама не му се отдава
Между другото е умен поне за мен вчера и озни ден продавач е бил BalckRock вчера има малко затваряне на къси чакат да видят дали ще има AK-увеличение на капитала ,според мен ще има ,имали винаги цената пада
Banco Popular -започват с продажби на активи другата седмица трябва да публикуват колко активи за продажба в сектора с имотите ще имат до тук вървят по пътя на OHL следя ги и мисля да влезна тук http://www.elmundo.es/economia/empre...0528b45fe.html
Това ми прилича на платена реклама , ама амтьорска. Какво са 500 млн. на фона не дискутираните 2 до 3 млрд. които ще търсят при "евентуално" увеличенине...
Мисля,че отново ще тества дъното 0.6 ...
Вече не съм склонен да платя по-скъпо от 0.55- 0.6 ... ама ти си виновен - щото така ме наплаши , че за малко да оцапам пейзажа
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар