Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
На някой струва ли му се странно, последните седмици, че петрола, пое сериозна сесия на ЮГ, а фондовия пазар е наустрашим на СЕВЕР? На мен ми мирише на бърза 5%ова корекция при фондовия, преди влошаването на ситуцията да докара, големите спадове, но това малко по-на сетне, след няколко месеца! Всичко с времето си, обаче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо изненадващо - нервозен старт, после: възстановяване.Засега се размина, но пробием ли трайно 9780-9730 на дневна база става неприятно
Щатите са вече набалончени, а DAX-a си седи под 10000 и упорито отказва да пробие
. А след това има 10100 ... 10200 ... 10400 и чак тогава можем да сложим край на мецаните. Засега сме краткросрочно рогати, в мечи пазар
Какво ли ще стане тук, ако големият хамерикански брат реши да направи една лека корекцийка
Не е препоръка за каквото и да е.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениедобро утро ов4ари,
бум и 0.22 (0.17/0.19 /29.4%/15.7%)
както винаги volume will not be disclosed
Добро утро и тебе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеdouble position @ 0.17
бум и 0.22 (0.17/0.19 /29.4%/15.7%)
както винаги volume will not be disclosed
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПо всичко изглежда, че DAX ще отвори по-ниско от петък. Как ще се развие деня, ще е определящо за бъдещия тренд.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа видим днес даксът и Европа - какво ще правят. Засега - Азия - както си мислех - Япония умерено надолу, другите - малко нагоре.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа видим днес даксът и Европа - какво ще правят. Засега - Азия - както си мислех - Япония умерено надолу, другите - малко нагоре.
За мен ДАХ е нагоре тази седмица......ако ДАУ е също нагоре...
Ще е повече от дау защото има да компенсира ...
В момента на премаркета е 20 пункта надоЛЕ...но седмицата е пред нас и 10300 ни чака...
Last edited by Монти; 04.04.2016, 09:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеима новини тук поради което TK/Salzgitter се ка4иха. но всеко 4удо zа три дена (според мен)
на 0.22 сте продам/ стоп на 0.12
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнението ако беше толкова лесно, досега всички да сме милионери
Уточнявам, става въпрос за търговия с ДЗР.The strongest stand last.
Коментар
Коментар