IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    много мранкане. и баба zнае да копира и да дранка по цел ден.
    Аз казал ли съм ти, да не ми коментираш постове, с писане на шлокавица!
    Не знам какво знае баба ти, въобще не ме и интересува!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Аз не бих разчитал на технически анализ, който да ми бъде, своего рода, единствена пътеводна светлина! Както и не бих се опитвал чрез него да си обяснявам, всички произтичащи процеси, при търговията на даден актив! Техническия анализ може да бъде добър ориентир, само в ситуация, в която ние приемем, че пазара е на 98% запознат с цялата фактология и background, зад процесите. Днес пазара зависи, в огромната си степен от политически решение, които макар и прогнозеруеми, на практика са скрити! Специално при петрола и картелната ситуация в сектора, всеки един анализ на "техниката", е несъстоятелен пред решенията на основните играчи, които са извън чистите пазарни принципи! Техническият анализ като цяло е много ограничен за мен като потенциал, но днес, той е много по-ограничен, в сравнение от преди 20-30 години.
      много мранкане. и баба zнае да копира и да дранка по цел ден.

Коментар

Аз не бих разчитал на технически анализ, който да ми бъде, своего рода, единствена пътеводна светлина! Както и не бих се опитвал чрез него да си обяснявам, всички произтичащи процеси, при търговията на даден актив! Техническия анализ може да бъде добър ориентир, само в ситуация, в която ние приемем, че пазара е на 98% запознат с цялата фактология и background, зад процесите. Днес пазара зависи, в огромната си степен от политически решение, които макар и прогнозеруеми, на практика са скрити! Специално при петрола и картелната ситуация в сектора, всеки един анализ на "техниката", е несъстоятелен пред решенията на основните играчи, които са извън чистите пазарни принципи! Техническият анализ като цяло е много ограничен за мен като потенциал, но днес, той е много по-ограничен, в сравнение от преди 20-30 години.
        Съгласен съм напълно. Добре е да се обърне внимание и на фундамент, "новини"(или слухове ) и политики. В момента петрола много зависи от срещата на 17 април или поне така изглежда, дотогава ще се мята между 200 и 50 ЕМА на дневна. Поне последните няколко дни са добър пример за това. Не мисля, че ще пробие която и да е от двете преди да се случи нещо значимо, дали политическо решение, дали картелно и прочие.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Всъщност това е правилната корелация - особено за европейските пазари - защото евроикономиките - консуматори на слуз. Останалото е борсова манипулация: да.
          Когато някой ти обяснява протичането на определени процеси с дадена корелация, независимо дали тя е коректна или НЕ, в генерален план, се създават определени нагласи. Излизането на пазара от собственото си "канализиране", чрез нагласи, при равни други условия, води до диспропорция!
          Аз коментирам само този факт! Иначе за мен пазара от тук на сетне е воденичен камък, като цяло! Знам, че не ми вярваш! Ще оставим пазра да си покаже!

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Петролът просто се мота между МА200 и МА50 на дневна.Закачи 200 и бум на юг. После на 50 и пак на север Ако пробие 50 на дневна ще имаме корекция и при акциите мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Това не е баш за ДАКС, ама...
              И още...

Mr Beesley adds that companies have cut costs to the bone, with little room for further reductions, which will make it harder to deliver profits. At the same time, sales and revenues are suffering from weak global demand.

Но пък...

Nick Nelson, head of European equity strategy at UBS, said: “We may be past the worst. This could be the bottom on the earnings front, assuming commodity prices continue to rise and the macro backdrop improves.”

John Stopford, co-head of multi-assets at Investec Asset Management, said: “We think we have hit the lows on earnings. We expect to see some earnings growth, helped by the rise in the oil price and stabilising commodities.”

Коментар

• Това не е баш за ДАКС, ама...

Growth forecasts for European corporate profits have plunged to the lowest level since the financial crisis as the region languishes in an earnings recession.
                This follows two successive quarters of negative earnings growth, according to Bloomberg data. Earnings fell 39 per cent year on year in the third quarter of 2015 and dropped 71 per cent in the fourth quarter, according to data from the Bloomberg European 500 Index.
                Analysts’ forecasts on earnings have also been consistently too optimistic, leading to big disappointments.

Коментар

out 0.68

Коментар

out 0.6

Коментар

На някой струва ли му се странно, последните седмици, че петрола, пое сериозна сесия на ЮГ, а фондовия пазар е наустрашим на СЕВЕР? На мен ми мирише на бърза 5%ова корекция при фондовия, преди влошаването на ситуцията да докара, големите спадове, но това малко по-на сетне, след няколко месеца! Всичко с времето си, обаче!
                      Петролът просто се мота между МА200 и МА50 на дневна.Закачи 200 и бум на юг. После на 50 и пак на север Ако пробие 50 на дневна ще имаме корекция и при акциите мисля

-------------------------------------------------------
                      Не е препоръка за каквото и да е.
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                        Стартът е неврозен защото сме много близо до ключови нива на подкрепа, а и мецаните са зли напоследък Засега се размина, но пробием ли трайно 9780-9730 на дневна база става неприятно Щатите са вече набалончени, а DAX-a си седи под 10000 и упорито отказва да пробие . А след това има 10100 ... 10200 ... 10400 и чак тогава можем да сложим край на мецаните. Засега сме краткросрочно рогати, в мечи пазар Какво ли ще стане тук, ако големият хамерикански брат реши да направи една лека корекцийка

Не е препоръка за каквото и да е.
                        Така е - но скоро ще загубим дивидентаджийската подкрепа - поне на Даксът - а това е нехубаво.

Иначе да - спрямо щатските пазари, другите са по-подценени.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

На някой струва ли му се странно, последните седмици, че петрола, пое сериозна сесия на ЮГ, а фондовия пазар е наустрашим на СЕВЕР? На мен ми мирише на бърза 5%ова корекция при фондовия, преди влошаването на ситуцията да докара, големите спадове, но това малко по-на сетне, след няколко месеца! Всичко с времето си, обаче!
                          Всъщност това е правилната корелация - особено за европейските пазари - защото евроикономиките - консуматори на слуз. Останалото е борсова манипулация: да.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Нищо изненадващо - нервозен старт, после: възстановяване.
                            и едни 5% в джобчето...
                            The strongest stand last.

Коментар

• Short E.ON 0.54/8.54

http://www.zertifikate.commerzbank.d...500624921&pc=4

Коментар

ми напрви несто, стига мранка

Коментар

Working...
                                X