IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
      Американците доста помогнаха де ...
      Hooold
      https://www.youtube.com/watch?v=iDVuQi4gdtk
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• затворен къс дах на 10280... 150 пункта плюс...

Коментар

• Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
          Американците доста помогнаха де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            засега прогнозите ви се чупят
            защо , служил съм купува на коба на 5,91 и е он на 6,01 ... и къса на ДБ от 12,7 ..за сега май никъде не кълве ,след малко ще затворя късия дах....

Коментар

1 час ... трябва да захранят късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
                Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...

Коментар

Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
                  Още час и ще си проверя системата - контра при силна волатилност
                  п.с. И защото е по-малко очакваното - вместо да засилят спада ...
                  ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
                  Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...

Коментар

Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
                    не знам дали са каубои, но че близо 2/3 са поклонници на яхве и равини е сигурно!

Коментар

• Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
                      Last edited by Protokol; 16.09.2016, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...
                        явно си знаеш...

Коментар

TDK MA-X / SA-X са нумеро уно.

Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
                          особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
                          Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Кучев, китайските баби имат ли толко пари?

За мене 111 е по-кръгло от сто - защото всички числа са еднакви, а при 100 не са.

За програмистите как 1024 е кръгло, а не 1000?
                            пфффф чайките имат над 21 трилиона спестявания изчислено в доларес сметай там за кви суми стааа въпрос ... тия са ебаси уродите може да си купят три континента са се мангалите вътре ...

With $27 trillion in savings, Chinese are set to change the world
                            http://www.smh.com.au/business/china...25-ghy4x1.html

А борсата иска по 100-вка мин. тва им е изискването
                            Last edited by michaelis12; 16.09.2016, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              ТДК също секси, ама БАСФ по-секси. Ного дълго издържаха - в смисъл на трайност.

Дори скоро след куп години си пуснах някакви стари над 20-годишни касетки BASF - качеството беше повече от добро.
                              мале Импе ти къде живееш бе в кой век, то и аз съм пенсионер ама шкафовете касетофони ги захвърлих отдавна нема само прах да бърша ...

Коментар

TDK MA-X / SA-X са нумеро уно.

Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
                                особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
                                Ив си струва човек да го чете, разбира нещата - е, не всички прогнози са му верни, ама той шаман да беше, нямаше да познава винаги. Не зная какво корелация може да намери между Ябълчицата и ДБ, ама ще видя като имам време.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X