If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
Американците доста помогнаха де ...
В понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...
май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..
И каква полза? Кой духа супата накрая? - Предприемачи, дребни и по-големи акционери като нас, работниците в съответните компании... а едно или друго или трето правителство ги ограбва, било с такива измислени глоби, било с чудовищни данъци (първо данък печалба, после данък дивидент), за да могат политици и бюрократи да пълнят гуши, орди чиновници да живеят безметгежно, клатейки краце и чешейки безцелно ануси, а политическите престъпници да угояват тумби социални паразити: "дискриминирани" малцинства, "клети бежанци" и друга сган.
Май е крайно време всички нормални хора да вдигнат революция, да си спомнят великите завети на Дуче, да застанат рамо до рамо - работникът и предприемачът и да окълцат крадливата измет или поне да я пратят да чука камъни !!!
Ама ще видят паразитите звезди посред бял ден първо в Америка - Доналдът фамилиите им ще разгони. Хич не се заблуждавайте по това, че си посмекчи приказките - чакайте да влезе в Белият дом, пък гледайте какво ще става. Това е човек, дето генетически, до мозъкът на кокълите си мрази две неща - НЕ негърите и мюсюлманите, а мързеливците и разсипниците !!!
Сетих се за епизод от една мемоарна книга на комунист - от борбата против "фашизъмът":
Работници в малка фабрика - комунисти до един. Фабрикантът им - не баш комунист, да го наречем: лявоцентрист. Той им казва:
- Добре, бе - в общия случай тия вашите идеи ги разбрах: обединение на пролетариата, борба, удар по класовия враг... ама какво правим в нашия частен случай? Теоретически класовия враг съм аз, ама аз съм при вас - значи какво излиза - ударът отива в празното пространство?
Работниците мислят... накрая един казва:
- Ти бъди рахат, шефче - нека се стигне до удар, пък все ще намерим кого да халосаме в муцуната...
Чупят се защото не се съобразяват с фундамента.
На даден етап няма да ме учуди и до държавно изкупуване да се стигне.
Ама те пък си имат печатница, така че какво толкова.
Правилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават.... там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
Французите капитулираха преди време ..... нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
Изключително мръсна атака срещу ДБ - 14 МБ глоба - това е отвратително - така удрят цялата бамкова система на Европа - може да пострада и световната бамкова система.
Просто броя дните и часовете до моментът, в който обонго ще бъде наритан обратно на дървото !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Правилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават.... там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
Французите капитулираха преди време ..... нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
VW изклатиха, с което целия авто сектор, сега банките напънаха...
Що така бе, Миме? Ква им е болката? Уж следя международните отношения, ама не виждам чак такава причина да бият по Германия в частност?
еееми това са си посяли това ше пожънат. Кат си на върха си мислиш, че всичко ти е позволено .... докато не те пратат да береш гъби
май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..
Коментар