Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...
Препоръчвам ти моето бамчичка - HSBC - ако успееш да я издебнеш на сгода (напримерно около 5.5 кинта) - то само зарад дивидентът сосен си струва.
Дойче Бамк: бляк.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
Американците доста помогнаха де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеEmpire strikes back .....
Nach EU-Strafe für Apple: USA nehmen sich Deutsche Bank vor
http://deutsche-wirtschafts-nachrich...us-den-usa-ab/
май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..
Май е крайно време всички нормални хора да вдигнат революция, да си спомнят великите завети на Дуче, да застанат рамо до рамо - работникът и предприемачът и да окълцат крадливата измет или поне да я пратят да чука камъни !!!
Ама ще видят паразитите звезди посред бял ден първо в Америка - Доналдът фамилиите им ще разгони. Хич не се заблуждавайте по това, че си посмекчи приказките - чакайте да влезе в Белият дом, пък гледайте какво ще става. Това е човек, дето генетически, до мозъкът на кокълите си мрази две неща - НЕ негърите и мюсюлманите, а мързеливците и разсипниците !!!
Сетих се за епизод от една мемоарна книга на комунист - от борбата против "фашизъмът":
Работници в малка фабрика - комунисти до един. Фабрикантът им - не баш комунист, да го наречем: лявоцентрист. Той им казва:
- Добре, бе - в общия случай тия вашите идеи ги разбрах: обединение на пролетариата, борба, удар по класовия враг... ама какво правим в нашия частен случай? Теоретически класовия враг съм аз, ама аз съм при вас - значи какво излиза - ударът отива в празното пространство?
Работниците мислят... накрая един казва:
- Ти бъди рахат, шефче - нека се стигне до удар, пък все ще намерим кого да халосаме в муцуната...Last edited by Императорът; 17.09.2016, 01:04.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениезасега прогнозите ви се чупят
На даден етап няма да ме учуди и до държавно изкупуване да се стигне.
Ама те пък си имат печатница, така че какво толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПравилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават....там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
Французите капитулираха преди време .....нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
Просто броя дните и часовете до моментът, в който обонго ще бъде наритан обратно на дървото !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале Импе ти къде живееш бе в кой век, то и аз съм пенсионер ама шкафовете касетофони ги захвърлих отдавна нема само прах да бърша ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПравилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават....там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
Французите капитулираха преди време .....нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
Що така бе, Миме? Ква им е болката? Уж следя международните отношения, ама не виждам чак такава причина да бият по Германия в частност?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеEmpire strikes back .....
май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
Коментар
-
Empire strikes back .....
май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..
Коментар
Коментар