IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    еми нема я глей къв гаден гап прай, нема надоле са ше скача преди FOMCa после ше мислим ....
    Май натам отиват нещата.. но още имам надежда за обръщане към обед/ банките може и днес да ги подпукат/ ...
    не съм си купил това което требваше......

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      сега погледнах фючърсите...явно тази седмица ще стартираме на плюс ако не излеза нещо непредвидено....пък за по-нататък ще видим
      май май натам отиат нещата, добре, че съм го подпрел иначе щех да изям съвсем тоягата ако бех останал само по къси, са поне да намалим пораженията и къде края Октомври началото на Ноември тек може надолу. Квот ни свират тва ше танцуваме нема друг избор

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Утре ще отвори ДАХ май надолЕ ,после....
        еми нема я глей къв гаден гап прай, нема надоле са ше скача преди FOMCa после ше мислим ....

Коментар

ми няма ми иначе ако стане на изборите нещо "непредвидено" ше потъне кораба съвсем, ше изчакат да видят кой шемет ше стане ( то те знаят, но нали ) и колко ше полудее пазара, ако много се въодушевят ше им ги дигнат ако па много се паникьосат нема да ги дигнат
          сега погледнах фючърсите...явно тази седмица ще стартираме на плюс ако не излеза нещо непредвидено....пък за по-нататък ще видим
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            Тези симпатяги от ФЕД все си мисля че няма да променят лихвите....може би декември но сега преди изборите едва ли ще рискуват да клатят лодката допълнително според мен.....
            ми няма ми иначе ако стане на изборите нещо "непредвидено" ше потъне кораба съвсем, ше изчакат да видят кой шемет ше стане ( то те знаят, но нали ) и колко ше полудее пазара, ако много се въодушевят ше им ги дигнат ако па много се паникьосат нема да ги дигнат

Коментар

чакай да дое утре ве ти само шапка му кройш на тоя DAX .... сън не те лови дееба маа му и аз преди така бех ... Кат отвори надоле ше чакаме ФЕДа и ше го дебнем за нагоре, ако отвори нагоре пак ше чакаме ФЕДа само, че ше го дебнем за надоле ....
              Тези симпатяги от ФЕД все си мисля че няма да променят лихвите....може би декември но сега преди изборите едва ли ще рискуват да клатят лодката допълнително според мен.....
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

чакай да дое утре ве ти само шапка му кройш на тоя DAX .... сън не те лови дееба маа му и аз преди така бех ... Кат отвори надоле ше чакаме ФЕДа и ше го дебнем за нагоре, ако отвори нагоре пак ше чакаме ФЕДа само, че ше го дебнем за надоле ....

Коментар

и работи особено ако е японско те са доживотни ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                    Импов, като те дръннат французите 30% данък що ще делаш тогава? 4,6 става на 3%
                    4.26% е след данъкът.

Проклети френски свини - за тях си 3%, за другите: 30%.

Дивидентът тая година бе 2.44 кинта, при цена на акцията 41 кинта (кръгло, малко по-малко е инак) това са ти 5.95%, ама... гнъсният им данък...
                    Last edited by Императорът; 18.09.2016, 00:14.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      А аз: ще си взема Total. Само още мънинко ще ги подебна. На тия цени (ако запазят същият дивидент) доходност: 4.26%. Ама може пък да успея на 38 кинта да си ги изловя... аре: на 38.88 тоже може.
                      Импов, като те дръннат французите 30% данък що ще делаш тогава? 4,6 става на 3%

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ми и аз фърлих - просто го пробвах за последно.
                        и работи особено ако е японско те са доживотни ....

Коментар

В понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...
                          И в петък ще ревеш.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• А аз: ще си взема Total. Само още мънинко ще ги подебна. На тия цени (ако запазят същият дивидент) доходност: 4.26%. Ама може пък да успея на 38 кинта да си ги изловя... аре: на 38.88 тоже може.

Коментар

В понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...
                              Аз вчера взех еон, замислил съм се за dbk,cbk и k-s.

Коментар

Ще качи: ако остане жива.

Препоръчвам ти моето бамчичка - HSBC - ако успееш да я издебнеш на сгода (напримерно около 5.5 кинта) - то само зарад дивидентът сосен си струва.

Дойче Бамк: бляк.

Коментар

Working...
                                X