IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    По някой пфенинг....
    сега сме надолЕ!
    Предполагам ще върне с поне 50 пункта ....а банките са нагоре ....засега..
    ами ги шортим "краткосрочно" тези банки....за лошо поведение
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      еми аz ви каzвам, ама пак спите
      аз X-са си го трейдвам на NYSE-къде с успех къде не толкова за което ти Благодаря че ни подсказа ама тука като цяло не съм много наясно с пазара и следя мненията на по опитните колеги за идеи по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        еми аz ви каzвам, ама пак спите
        Какво сме пропуснали при спането....

Коментар

• еми аz ви каzвам, ама пак спите

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            не се карайте колеги ами подскажете нещо за търговия по дакса да изкараме по някоя дойче марка.....исках да кажа по някой леФ....
            По някой пфенинг....
            сега сме надолЕ!
            Предполагам ще върне с поне 50 пункта ....а банките са нагоре ....засега..

Коментар

• не се карайте колеги ами подскажете нещо за търговия по дакса да изкараме по някоя дойче марка.....исках да кажа по някой леФ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Вече ставаш скучен (6 358 прозяващи се човеченца). Знаем, че ти винаги, всеки ден, печелиш по 7% за 15-20 минути, без значение накъде се движат пазарите, а после отиваш да пиеш 100-годишно уиски на някой слънчев доминикански плаж.

Преодолей леността и заядливостта си и напиши една книга: "КАК ВИНАГИ ДА СПЕКУЛИРАМЕ УСПЕШНО И ДА ПЕЧЕЛИМ ПО 7% НА ДЕН ЗА 15 МИНУТИ РАБОТА" - ще я продадеш в мегамилионен тираж.
                Не се прави на много интересен и витиеват, не ти се получава.
                За книгата, е ясно.

Ще съдържа твоите виждания и накрая ще има съвет към инвеститорите, да правят обратното.
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Това щеше да звучи на място, ако индекса отиваше нагоре.
                  Май пак ще има не-разбрали, въпреки че им направиха услугата, да им го кажат..
                  Добре бе, пий си стогодишното уиски и ме остави да си губя на спокойствие - какво ти пука - нали ти абсолютно винаги печелиш?

Или вместо 20 минути на ден, "поработи" 2 часа, та да печелиш ни по 7%, а по 40% !!! Или се срамуваш толкова бръже да станеш най-богатият човек на света?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Яхоо, още едно полезно отиграно движение, на стойност един годишен дивидент...
                    Вече ставаш скучен (6 358 прозяващи се човеченца). Знаем, че ти винаги, всеки ден, печелиш по 7% за 15-20 минути, без значение накъде се движат пазарите, а после отиваш да пиеш 100-годишно уиски на някой слънчев доминикански плаж.

Преодолей леността и заядливостта си и напиши една книга: "КАК ВИНАГИ ДА СПЕКУЛИРАМЕ УСПЕШНО И ДА ПЕЧЕЛИМ ПО 7% НА ДЕН ЗА 15 МИНУТИ РАБОТА" - ще я продадеш в мегамилионен тираж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      И на какво се базират тия твои усещания? Нещо сънува ли или просто така си усещаш?
                      Това щеше да звучи на място, ако индекса отиваше нагоре.
                      Май пак ще има не-разбрали, въпреки че им направиха услугата, да им го кажат..
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                        Импе, по принцип съм оптимист (рогат ), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
                        И на какво се базират тия твои усещания? Нещо сънува ли или просто така си усещаш?

Коментар

Защо банките днес са нагоре при този минус на ДАХ с над процент..
                          Който взел ,взел сега сме на горе

Коментар

Защо банките днес са нагоре при този минус на ДАХ с над процент..
                            Ако не можеш да си обясниш нещо, просто приеми , че е 1-ви април
                            Но не го прави всеки ден ....
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Защо банките днес са нагоре при този минус на ДАХ с над процент..

Коментар

Яхоо, още едно полезно отиграно движение, на стойност един годишен дивидент...
                                Ако 9780 не издържи ще стане мазало
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X