If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, пак не си чул добре, естествено.
Да не се окаже, че не са те предупреждавали тук във форума.
И поредното доказателство, че не можеш, да четеш, броиш и пишеш, е че
за теб 3 е равно на 7. Три дни в седмицата писах, олигофрен би ме разбрал по бързо.
Казах ти, че мишкуняшките ти опити да се правиш на ентересен, не ти се получават.
Пето авеню има да го сънуваш с тая комсомолска връзка на шията.
ДАКс и днес ти носи дивиденти, кютай си. Скоро Марк Зукърбърг ще те моли, да го пуснеш във веригата си от луксозни тоалетни по Витошка. "Шефа на кенефа" търся...
Аз ти ги смятах на работни дни, бе - пъпеш.
Явно толкова си преситен от печалби, че работиш само три дена в седмицата, като събирач на птичи тор на о-в Науру.
Ок, целият Инвестор разбра, че ти си най-най-великият спекулант на света, сега си купи сайтът и бамни мен и ако още някой друг не харесваш. Опа, забравих - ти 4 дена в седмицата почиваш - така че да чакам да бъда навеки бамнат от новият собственик на Инвесторът около 18-ий ноемврий?
Покланям ти се ниско - браво - за пръв път попадам на спекулант, дето само печели - и то бръзо, за по 15 минути на ден 7-15% печалба - велик си !!!!! (4 784 232 811 покланящи се човеченца)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А, само от февруари си почнал, добре, затова пък понякога, напук на скромните ти твърдения преди, понякога правиш и по 15%. Бързо напредваш, дума да няма - безпогрешен си.
Да не се окаже после обаче, че не играеш на истински финансов пазар, а на някаква фермичка във Фейсбук? Щото аз досега не съм чувал някой да играе на къси и всеки ден да прави по 7 или 15% и никога да не прави грешки, ти си световен уникат и някой ден скоро ще наемеш Марк Зукърбърг да проси за тебе на Пето авеню.
Моите проценти не съм ги смятал - само дето те са реални.
Да, пак не си чул добре, естествено.
Да не се окаже, че не са те предупреждавали тук във форума.
И поредното доказателство, че не можеш, да четеш, броиш и пишеш, е че
за теб 3 е равно на 7. Три дни в седмицата писах, олигофрен би ме разбрал по бързо.
Казах ти, че мишкуняшките ти опити да се правиш на ентересен, не ти се получават.
Пето авеню има да го сънуваш с тая комсомолска връзка на шията.
ДАКс и днес ти носи дивиденти, кютай си. Скоро Марк Зукърбърг ще те моли, да го пуснеш във веригата си от луксозни тоалетни по Витошка. "Шефа на кенефа" търся...
Най-много са ми смешни детските измишльотинки.
Не можеш, да смяташ.
7-15% правя по три дни в седмицата от средата на февруари. 110% ми е печелбата днес. Пиша го, за да не ти се налага, да говориш мишкуняшки измишльотинки от мое име.
Ти от 15 февруари до днес колко процента направи?
А, само от февруари си почнал, добре, затова пък понякога, напук на скромните ти твърдения преди, понякога правиш и по 15%. Бързо напредваш, дума да няма - безпогрешен си.
Да не се окаже после обаче, че не играеш на истински финансов пазар, а на някаква фермичка във Фейсбук? Щото аз досега не съм чувал някой да играе на къси и всеки ден да прави по 7 или 15% и никога да не прави грешки, ти си световен уникат и някой ден скоро ще наемеш Марк Зукърбърг да проси за тебе на Пето авеню.
Моите проценти не съм ги смятал - само дето те са реални.
Да, ама ти не се сещаш, че и аз мога да смятам. Ако беше започнал да инвестираш едва с началото на новата година и ако беше тръгнал със скромният актив от 1 Б, вече щеше да имаш около 55 Б - за три месеца, щото нали всеки ден печелиш по 7%?
А ако си тръгнал с 10 Б преди поне 3 години, за да станеш толкова печен до днес, че никога да не губиш?
Ако толкова те дразня, що не ме изгониш? - Купи Инвестор.бг и ме бамни завинаги !!! Ти си толкова печеливш, че съм убеден, че за теб това е неголям разход !!!
Пиши си колкото искаш - дори те моля да не зачезваш нанякъде - като се ядосаш, както сега, отново ставаш забавен.
Най-много са ми смешни детските измишльотинки.
Не можеш, да смяташ.
7-15% правя по три дни в седмицата от средата на февруари. 110% ми е печелбата днес. Пиша го, за да не ти се налага, да говориш мишкуняшки измишльотинки от мое име.
Ти от 15 февруари до днес колко процента направи?
Ти си мишкуняк. Слузест.
(припомням, че тези термини самия "император" ги "въведе")
Слузест мишкуняк, не забравяй, че тук пишат хора, които могат, да смятат.
Тях няма как, да ги налъготиш с приказки от хиляда и една нощ за дивиденти.
Пада ли акцията, губиш.
Пада ли акцията, не можеш, да продадеш и да спечелиш!
Губиш. Губиш и време.
Мишкуняк.
Да, ама ти не се сещаш, че и аз мога да смятам. Ако беше започнал да инвестираш едва с началото на новата година и ако беше тръгнал със скромният актив от 1 Б, вече щеше да имаш около 55 Б - за три месеца, щото нали всеки ден печелиш по 7%?
А ако си тръгнал с 10 Б преди поне 3 години, за да станеш толкова печен до днес, че никога да не губиш?
Ако толкова те дразня, що не ме изгониш? - Купи Инвестор.бг и ме бамни завинаги !!! Ти си толкова печеливш, че съм убеден, че за теб това е неголям разход !!!
Пиши си колкото искаш - дори те моля да не зачезваш нанякъде - като се ядосаш, както сега, отново ставаш забавен.
аз X-са си го трейдвам на NYSE-къде с успех къде не толкова за което ти Благодаря че ни подсказа ама тука като цяло не съм много наясно с пазара и следя мненията на по опитните колеги за идеи по въпроса
еми аz като наи опитен на DAX тук , пуснах неколко, ама в друга тема NYSE
ами ги шортим "краткосрочно" тези банки....за лошо поведение
Не бих рискувал , ДАХ се качи от 9200 с 10 % а банките върнаха с по 10 пункта...
Сега да не избият стоповете на късите при банките и тогава пак надолЕ... а те може да са 15 % нагоре ..
значи Коба да е 8,8 и ДБ на към 18 евро .. мечти...
В момента ДБ е Вола....аукцион....15,35..
Коментар