IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
    Американците доста помогнаха де ...
    В понеделник ,вторник ще купувам съседните банки, еон и фолсваген че пада най много .....разкандърдисах се за ДБ....въпреки че тя при рали ще се качи най много...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Empire strikes back .....

Nach EU-Strafe für Apple: USA nehmen sich Deutsche Bank vor
      http://deutsche-wirtschafts-nachrich...us-den-usa-ab/

май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..
      И каква полза? Кой духа супата накрая? - Предприемачи, дребни и по-големи акционери като нас, работниците в съответните компании... а едно или друго или трето правителство ги ограбва, било с такива измислени глоби, било с чудовищни данъци (първо данък печалба, после данък дивидент), за да могат политици и бюрократи да пълнят гуши, орди чиновници да живеят безметгежно, клатейки краце и чешейки безцелно ануси, а политическите престъпници да угояват тумби социални паразити: "дискриминирани" малцинства, "клети бежанци" и друга сган.

Май е крайно време всички нормални хора да вдигнат революция, да си спомнят великите завети на Дуче, да застанат рамо до рамо - работникът и предприемачът и да окълцат крадливата измет или поне да я пратят да чука камъни !!!

Ама ще видят паразитите звезди посред бял ден първо в Америка - Доналдът фамилиите им ще разгони. Хич не се заблуждавайте по това, че си посмекчи приказките - чакайте да влезе в Белият дом, пък гледайте какво ще става. Това е човек, дето генетически, до мозъкът на кокълите си мрази две неща - НЕ негърите и мюсюлманите, а мързеливците и разсипниците !!!

Сетих се за епизод от една мемоарна книга на комунист - от борбата против "фашизъмът":

Работници в малка фабрика - комунисти до един. Фабрикантът им - не баш комунист, да го наречем: лявоцентрист. Той им казва:
      - Добре, бе - в общия случай тия вашите идеи ги разбрах: обединение на пролетариата, борба, удар по класовия враг... ама какво правим в нашия частен случай? Теоретически класовия враг съм аз, ама аз съм при вас - значи какво излиза - ударът отива в празното пространство?
      Работниците мислят... накрая един казва:
      - Ти бъди рахат, шефче - нека се стигне до удар, пък все ще намерим кого да халосаме в муцуната...
      Last edited by Императорът; 17.09.2016, 01:04.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        засега прогнозите ви се чупят
        Чупят се защото не се съобразяват с фундамента.
        На даден етап няма да ме учуди и до държавно изкупуване да се стигне.
        Ама те пък си имат печатница, така че какво толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Правилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават.... там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
          Французите капитулираха преди време ..... нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
          Изключително мръсна атака срещу ДБ - 14 МБ глоба - това е отвратително - така удрят цялата бамкова система на Европа - може да пострада и световната бамкова система.
          Просто броя дните и часовете до моментът, в който обонго ще бъде наритан обратно на дървото !!!

Коментар

мале Импе ти къде живееш бе в кой век, то и аз съм пенсионер ама шкафовете касетофони ги захвърлих отдавна нема само прах да бърша ...
            Ми и аз фърлих - просто го пробвах за последно.

Коментар

Правилно се надига огромна омраза към всичко щатско ,американците да бъдат изхвърлени от всякакви търговски и икономически отношения и да се пратят където заслужават.... там където са били преди 150 години на плантациите и в гората....
              Французите капитулираха преди време ..... нямам в ДБ но тяхната наглост и арогантност нямат край....
              VW изклатиха, с което целия авто сектор, сега банките напънаха...
              Що така бе, Миме? Ква им е болката? Уж следя международните отношения, ама не виждам чак такава причина да бият по Германия в частност?

Коментар

еееми това са си посяли това ше пожънат. Кат си на върха си мислиш, че всичко ти е позволено .... докато не те пратат да береш гъби

Коментар

• Какво ще кажете за К+S, изглежда изгодно?

Коментар

• Големи обеми при UniCredit-4х средните ... Някой знае нещо
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Empire strikes back .....

май е време за Microsoft, Starbucks, E-bay и Amazon и да ги разпарчатосат от глоби ..

Коментар

• Empire strikes back .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС
                            Hooold
                            https://www.youtube.com/watch?v=iDVuQi4gdtk
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• затворен къс дах на 10280... 150 пункта плюс...

Коментар

• Аре бееее, ДБ съсипа целиО ДАКС

Коментар

Working...
                                X