If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...
Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
Още час и ще си проверя системата - контра при силна волатилност
п.с. И защото е по-малко очакваното - вместо да засилят спада ...
ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...
Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
не знам дали са каубои, но че близо 2/3 са поклонници на яхве и равини е сигурно!
Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...
За мене 111 е по-кръгло от сто - защото всички числа са еднакви, а при 100 не са.
За програмистите как 1024 е кръгло, а не 1000?
пфффф чайките имат над 21 трилиона спестявания изчислено в доларес сметай там за кви суми стааа въпрос ... тия са ебаси уродите може да си купят три континента са се мангалите вътре ...
Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
Ив си струва човек да го чете, разбира нещата - е, не всички прогнози са му верни, ама той шаман да беше, нямаше да познава винаги. Не зная какво корелация може да намери между Ябълчицата и ДБ, ама ще видя като имам време.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар