If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе за ко купувате тея смръдливи банки да ви се чуди човек Заеби ги тех и взимай нещо дет си заслужава и произвежда нещо реално дет мое се пипне, щом толко държиш на тея акции ....
Те всички производители са много сигурна инвестиция - тесли, ябълки и какво се сетиш още ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
чек бе вие жива я погребахте кат Путлера през 2014г. .... Нема жива е, да и се невиди, то ако беше се гътнала верно щеше борсата да е с 15% надоле .... Мани ако па хване вземе и руля както е обещала на банкерите да има пари кат за световно, борсата ше лети докато не пропадне шатрата съвсем .... напрао ше ми разкатаят мамейшъна с късите, ам кво да прайш квот такова ....
аз на едни анализи се начетох тук и мисля, че има резон в тях.
голямата корекция/гътване сякаш за известно време я отлагат, но и само покачване не предвещават
абе за ко купувате тея смръдливи банки да ви се чуди човек Заеби ги тех и взимай нещо дет си заслужава и произвежда нещо реално дет мое се пипне, щом толко държиш на тея акции ....
те тия с пипането като го закъсат все до банките опират.....
А закъсването е мноого бързо при тази ситуация.....
Достатъчно е американците да те набележат че имаш кеш и да ти го приберат за един месец.....по това че имаш леля в Северна корея... това е най лесното ,другото е всеобща финансова и икономическа криза ....която вече трета година чакаме...
Аз си имам коба ,но искам да възстановя продаденото в Коба на 6,55 ,в момента ДБ връща с 16 цента и ако продължи ,скоро всички банки ще минат на червено...
чек бе вие жива я погребахте кат Путлера през 2014г. .... Нема жива е, да и се невиди, то ако беше се гътнала верно щеше борсата да е с 15% надоле .... Мани ако па хване вземе и руля както е обещала на банкерите да има пари кат за световно, борсата ше лети докато не пропадне шатрата съвсем .... напрао ше ми разкатаят мамейшъна с късите, ам кво да прайш квот такова ....
да си си купил, сега гапове, летежи после тек след Средата/ сбирката на комитето нещо евентуално или тек Октомври Ноември. Аз петъчно сложих една две пръти отдоле, че ето щеше да се сурне каруцата. И колкот прайш прогнози толкоз по-зле щото ходи се наопаки да му се невиди.
Аз си имам коба ,но искам да възстановя продаденото в Коба на 6,55 ,в момента ДБ връща с 16 цента и ако продължи ,скоро всички банки ще минат на червено...
мхм са само глей какъв спих ше има на 11 йска, тука имаше един колега с къси не го виждам като литне фашагата, дано е напрайл нещо по въпроса, че инак незнам .... а па като кажат и нещо смотолеват, че нема лихви поради еди что си, е тогава зле, треа да палим свещ за Тръмплината да стане главатар, за да падне борсата иначе ако е Клинтъница отиде на майната си да го ева .....
Коментар