IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Бори се с двете евро ... Много ме дразнят
    http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
    И мен ме дразнят всички банки а най много ДБ...
    Или да падат или да се качват а то ДБ пада с 23 цента а другите са до процент нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      Клинтъница не почина ли бе!?
      чек бе вие жива я погребахте кат Путлера през 2014г. .... Нема жива е, да и се невиди, то ако беше се гътнала верно щеше борсата да е с 15% надоле .... Мани ако па хване вземе и руля както е обещала на банкерите да има пари кат за световно, борсата ше лети докато не пропадне шатрата съвсем .... напрао ше ми разкатаят мамейшъна с късите, ам кво да прайш квот такова ....

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
        уникредит или унипер ?
        Що еон не ти ли харесва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Колко е в момента уникредит че не я намерих...
          Бори се с двете евро ... Много ме дразнят
          http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

уникредит или унипер ?

Коментар

Uniper

Коментар

Uniper
                Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                  Как се казваше новата компания пройзводна на EON дето я листнаха миналата седмица ?
                  Uniper
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Как се казваше новата компания пройзводна на EON дето я листнаха миналата седмица ?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      да си си купил, сега гапове, летежи после тек след Средата/ сбирката на комитето нещо евентуално или тек Октомври Ноември. Аз петъчно сложих една две пръти отдоле, че ето щеше да се сурне каруцата. И колкот прайш прогнози толкоз по-зле щото ходи се наопаки да му се невиди.
                      Аз си имам коба ,но искам да възстановя продаденото в Коба на 6,55 ,в момента ДБ връща с 16 цента и ако продължи ,скоро всички банки ще минат на червено...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        мхм са само глей какъв спих ше има на 11 йска, тука имаше един колега с къси не го виждам като литне фашагата, дано е напрайл нещо по въпроса, че инак незнам .... а па като кажат и нещо смотолеват, че нема лихви поради еди что си, е тогава зле, треа да палим свещ за Тръмплината да стане главатар, за да падне борсата иначе ако е Клинтъница отиде на майната си да го ева .....
                        Клинтъница не почина ли бе!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          И аз не купил нищо от туй, дето искам - но спихове тепърва ще има по-чувствителни. даксът специално: петък спадът на компаниите бе малък, само ДБ изкривява картината.
                          мхм са само глей какъв спих ше има на 11 йска, тука имаше един колега с къси не го виждам като литне фашагата, дано е напрайл нещо по въпроса, че инак незнам .... а па като кажат и нещо смотолеват, че нема лихви поради еди что си, е тогава зле, треа да палим свещ за Тръмплината да стане главатар, за да падне борсата иначе ако е Клинтъница отиде на майната си да го ева .....
                          Last edited by michaelis12; 19.09.2016, 09:54.

Коментар

Май натам отиват нещата.. но още имам надежда за обръщане към обед/ банките може и днес да ги подпукат/ ...
                            не съм си купил това което требваше......
                            да си си купил, сега гапове, летежи после тек след Средата/ сбирката на комитето нещо евентуално или тек Октомври Ноември. Аз петъчно сложих една две пръти отдоле, че ето щеше да се сурне каруцата. И колкот прайш прогнози толкоз по-зле щото ходи се наопаки да му се невиди.

Коментар

Май натам отиват нещата.. но още имам надежда за обръщане към обед/ банките може и днес да ги подпукат/ ...
                              не съм си купил това което требваше......
                              И аз не купил нищо от туй, дето искам - но спихове тепърва ще има по-чувствителни. даксът специално: петък спадът на компаниите бе малък, само ДБ изкривява картината.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Азиатските хора на зелено търгуват - да видим Европа: как. Само скандалът с Дойче бамк може гнусотия да направи. Иначе мисля, че - както и допреди неотдавна - ще се въртим около едни нива, но с по-голямо воатилство - и: на не ного по-ниски нива отколкото например август.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X