Яхоо, още едно полезно отиграно движение, на стойност един годишен дивидент...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеА колко високи са таксите? и смятатат ли й първоначалната?
Предполагам таксите са около 2%. Не е ли това горе-долу стандартната такса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИмпе, по принцип съм оптимист (рогат), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин
След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката
Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище
Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
А колко високи са таксите? и смятатат ли й първоначалната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз също четох днес за катареца и подкрепата на ДБ и мислех че ще скочат с поне 5 % а те в момента са минус 11 цента при такъв плюс на ДАХ....луда работа..
Малко са една стотица ама защо да е така....Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова вече е някакво извратенячество - както и да се движи пазарът по принцип - четвъртък неизменно ни бият - четвърта, ако не и пета седмица подред.
Поне засега ни бият, де...), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин
След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката
Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище
Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова вече е някакво извратенячество - както и да се движи пазарът по принцип - четвъртък неизменно ни бият - четвърта, ако не и пета седмица подред.
Поне засега ни бият, де...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеone of the good funds
http://www.greenhavenroad.com
for insiders only. not a recommendation for investment
need to take fees for advisory as well. damn
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеnext week I meet Eugen Weinberg. questions?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНяма да помогне, защото като вземеш бонусите и пак същата работа
http://www.greenhavenroad.com
for insiders only. not a recommendation for investment
need to take fees for advisory as well. damn
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеthey need ti hire me
“A small group of star fund managers are able to generate superior performance, but they extract the whole of this outperformance for themselves via fees, leaving nothing for investors. All but the most sophisticated investors should invest in index funds.”
Коментар
-
Коментар
-
Прати им CV, искай много яки бонуси
Коментар
Коментар