IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яхоо, още едно полезно отиграно движение, на стойност един годишен дивидент...
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
      А колко високи са таксите? и смятатат ли й първоначалната?
      Казват, че резултатите са net of fees, т.е. би трябвало да изваждат всички такси. Но като се гледа за десет годишен период, първоначалната такса не би трябвало да има голямо значение.

Предполагам таксите са около 2%. Не е ли това горе-долу стандартната такса?

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Импе, по принцип съм оптимист (рогат ), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
        Императора, затова е император, защото разчита символиката и знаците! Императорска му работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          100% неуспеваемост е доста висок процент...

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/e555d...#axzz44KNUaZtd

А колко високи са таксите? и смятатат ли й първоначалната?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз също четох днес за катареца и подкрепата на ДБ и мислех че ще скочат с поне 5 % а те в момента са минус 11 цента при такъв плюс на ДАХ....луда работа..
            Малко са една стотица ама защо да е така....
            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...goviia-214168/
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Това вече е някакво извратенячество - както и да се движи пазарът по принцип - четвъртък неизменно ни бият - четвърта, ако не и пета седмица подред.

Поне засега ни бият, де...
              Импе, по принцип съм оптимист (рогат ), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Това вече е някакво извратенячество - както и да се движи пазарът по принцип - четвъртък неизменно ни бият - четвърта, ако не и пета седмица подред.

Много "четвъртъци " ще имаш, даже понеделник, вторник и сряда ще ти се усещат.
                The strongest stand last.

Коментар

• Това вече е някакво извратенячество - както и да се движи пазарът по принцип - четвъртък неизменно ни бият - четвърта, ако не и пета седмица подред.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    one of the good funds

http://www.greenhavenroad.com

for insiders only. not a recommendation for investment

need to take fees for advisory as well. damn
                    Съмнителни ми се виждат. FIG им е най-голямата позиция от края на 2013 насам...

Коментар

next week I meet Eugen Weinberg. questions?
                      Стоманата? Какъв е тренда за следващите 1-2 години

Коментар

• next week I meet Eugen Weinberg. questions?

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          Няма да помогне, защото като вземеш бонусите и пак същата работа
                          one of the good funds

http://www.greenhavenroad.com

for insiders only. not a recommendation for investment

need to take fees for advisory as well. damn

Коментар

they need ti hire me
                            Няма да помогне, защото като вземеш бонусите и пак същата работа

“A small group of star fund managers are able to generate superior performance, but they extract the whole of this outperformance for themselves via fees, leaving nothing for investors. All but the most sophisticated investors should invest in index funds.”

Коментар

they need ti hire me
                              Study-то анализира период от 10 години.

Коментар

they need ti hire me
                                Същото си помислих и аз

Прати им CV, искай много яки бонуси

Коментар

Working...
                                X