IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    100% неуспеваемост е доста висок процент...

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/e555d...#axzz44KNUaZtd
    they need ti hire me

Коментар

• И още:

"On a one-year basis it is still possible to outperform, but it is very difficult on a consistent basis over the long run,” Mr Ung said.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Може е тъка но не ни надуват и хвалят цял ден нали

100% неуспеваемост е доста висок процент...

An in-depth study by S&P Dow Jones Indices also found that 100 per cent of actively managed equity funds sold in the Netherlands have failed to beat their benchmark over the past five years.

Ninety-five per cent of funds sold in Switzerland and 88 per cent of those on offer in Denmark also underperformed.
        http://www.ft.com/intl/cms/s/0/e555d...#axzz44KNUaZtd

Коментар

Браво и тогава ква е файдата от теб ,значи чакаме да пада да издухаме 1000 евро,щото ,ще внесат още толкова и да купят евтино ,а ти само ,ще надблудаваш как им заминават парите ли?
          Файдата от дългосрочното е, че след 20 години ще имаш 4-5 пъти повече пари. А файдата от дилетантското трейдване не е ясно каква е: губиш адски много време в глупости, пък ту печелиш, ту губиш и накрая нищо...

Коментар

• каzах ли ви zа метро. пуснах в друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Изобщо не ме интересува докато лихвите са отрицателни и еврата преливат
              има по добри

Коментар

Воновия... Operating margin 61% Как го правят това тези шемети?
                Изобщо не ме интересува докато лихвите са отрицателни и еврата преливат

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Аз вече няколко пъти се разминавам с нея в последната година, но просто искам да я изцедя максимално. И определено поръчките бяха към максималните според лимитите ми. При следващото падане под 55 няма да и се размине. Другата, на която се точа в Германия и все ми бяга е Воновия
                  Воновия... Operating margin 61% Как го правят това тези шемети?

Коментар

• Аз вече няколко пъти се разминавам с нея в последната година, но просто искам да я изцедя максимално. И определено поръчките бяха към максималните според лимитите ми. При следващото падане под 55 няма да и се размине. Другата, на която се точа в Германия и все ми бяга е Воновия

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      4е пове4ето хора дав4вт акции които не си zалужават вниманието.

Frisenius e неверотна акциа
                      Харесва ми на пръв поглед, слагам си я в уочлиста с идеята за дългосрочно. Малко скъпичка е за агресивно влизане.

Коментар

Може би не си забелязал, но от 95% от активните мениджъри на активи няма файда. А при тези, които по-често ребалансират портфейлите си процентът на under-performance е по-висок.
                        Може е тъка но не ни надуват и хвалят цял ден нали

Коментар

С две думи, коя е най-важната особеност на немския пазар?
                          4е пове4ето хора дав4вт акции които не си zалужават вниманието.

Frisenius e неверотна акциа

Коментар

Браво и тогава ква е файдата от теб ,значи чакаме да пада да издухаме 1000 евро,щото ,ще внесат още толкова и да купят евтино ,а ти само ,ще надблудаваш как им заминават парите ли?
                            Може би не си забелязал, но от 95% от активните мениджъри на активи няма файда. А при тези, които по-често ребалансират портфейлите си процентът на under-performance е по-висок.

Коментар

много тапа тема

2) липса zа раzбиране на немскиа паzар
                              С две думи, коя е най-важната особеност на немския пазар?

Коментар

не сам особен, просто се иzрzиавам кратко
                                Което е далеч за предпочитане пред дълги фермани!

Коментар

Working...
                                X