IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Импе нали искаш дивиденти я виж кво предлага Гамеса
    http://www.expansion.com/empresas/en...9098b45fc.html
    Кажи нещо за Banco Popular Espanol
    Гледам, че рови на дъното .... дотам ли е закъсала - за спасяване ли е
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Ето, пада. Пускам още къси. Муньо да зяпа.
      абе не пускай повече къси бе момче изчакай срядата щото ше те качат на въртележката без майтап. Чакай там па после нема ти избега шорта Може би ше ходи нагоре известно време за тва вземи некви мерки с hedge да нема олеле то ше падне, но после мисля не са ..... Са тва, че не харесваш руснаците незначи че те ебавам майка му стара .... ше скиваш кво ше стане

NYMO
      http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NY...d=p79092813366

VXO
      http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VX...d=p98847463151
      Last edited by michaelis12; 20.09.2016, 08:57.

Коментар

• Импе нали искаш дивиденти я виж кво предлага Гамеса
        http://www.expansion.com/empresas/en...9098b45fc.html

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          колегас ти май беше с късите нали ?! Ше ядем бахурата с тебе ми се струва аз уж взех некви мерки за всеки случай, ама при тебе незнам колко ше подскочи тоя DAX да не стане олеле ... той, че ше падне ше падне, но за момент може да ни ушият ... само ти казвам

Ето, пада. Пускам още къси. Муньо да зяпа.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            И в петък ще ревеш.
            колегас ти май беше с късите нали ?! Ше ядем бахурата с тебе ми се струва аз уж взех некви мерки за всеки случай, ама при тебе незнам колко ше подскочи тоя DAX да не стане олеле ... той, че ше падне ше падне, но за момент може да ни ушият ... само ти казвам

Last edited by michaelis12; 19.09.2016, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Те всички производители са много сигурна инвестиция - тесли, ябълки и какво се сетиш още ....
              Точно тия - заслужава с подигравателство да ги споменаваш. Ябълката: ного конкуренция от Китай - име си е, но прогресивно пазарен дял - мисля аз - ще губи. Теслата отдавна въздух под налягане е: китайците от BYD вече и водят и по качество на електробричките, и по продажби. Като се включат BMW и Daimler, Теслата ще остане само като някаква легенда за.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                Клинтъница не почина ли бе!?
                Озъби се, ама още не е спряла да мърда проклетницата.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  аз на едни анализи се начетох тук и мисля, че има резон в тях.
                  голямата корекция/гътване сякаш за известно време я отлагат, но и само покачване не предвещават
                  да бе тя тази бабиерата е болна нещо не е в час, но я държат на шмъркотици докато може, за да имат далавера от нея, после вече като е непотребна шута и готово. Спада на борсата го държат изкуствено, верно е, но ние кво може да напрайм - ми нищо за съжаление Стоим и висим като прани гащи, те като го изпънат с още 100-200 пункта нагоре е достатъчно да изпотрепе всичко късо и след това изведнъж чат чат чат и сме слезнали с 600 в бързината, ама кога точно никой незнае или поне ние простолюдието ньет .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Те всички производители са много сигурна инвестиция - тесли, ябълки и какво се сетиш още ....
                    не бе не такива циркаджии. Е без сапун и шампоан неможе, без ядене също, самолет, кораб също, бензин газ etc. Ябълки и тесли без тех може преспокойно

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

те тия с пипането като го закъсат все до банките опират.....
                      А закъсването е мноого бързо при тази ситуация.....
                      Достатъчно е американците да те набележат че имаш кеш и да ти го приберат за един месец.....по това че имаш леля в Северна корея... това е най лесното ,другото е всеобща финансова и икономическа криза ....която вече трета година чакаме...
                      накрая на едрите индустриалци ше им писне на джоджана от банките и ше измислят некви институции само за разплащания, ше ги отебат тея банки накрая щото те само бербат праат и наливаме в бездънни ями .....
                      Last edited by michaelis12; 19.09.2016, 12:55.

Коментар

Що еон не ти ли харесва...
                        еон доста паднаха , може и да са атрактивни , но интересно е унипер какви отчети ще изкарат . .

Коментар

абе за ко купувате тея смръдливи банки да ви се чуди човек Заеби ги тех и взимай нещо дет си заслужава и произвежда нещо реално дет мое се пипне, щом толко държиш на тея акции ....
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

чек бе вие жива я погребахте кат Путлера през 2014г. .... Нема жива е, да и се невиди, то ако беше се гътнала верно щеше борсата да е с 15% надоле .... Мани ако па хване вземе и руля както е обещала на банкерите да има пари кат за световно, борсата ше лети докато не пропадне шатрата съвсем .... напрао ше ми разкатаят мамейшъна с късите, ам кво да прайш квот такова ....
                            аз на едни анализи се начетох тук и мисля, че има резон в тях.
                            голямата корекция/гътване сякаш за известно време я отлагат, но и само покачване не предвещават

Коментар

абе за ко купувате тея смръдливи банки да ви се чуди човек Заеби ги тех и взимай нещо дет си заслужава и произвежда нещо реално дет мое се пипне, щом толко държиш на тея акции ....

те тия с пипането като го закъсат все до банките опират.....
                              А закъсването е мноого бързо при тази ситуация.....
                              Достатъчно е американците да те набележат че имаш кеш и да ти го приберат за един месец.....по това че имаш леля в Северна корея... това е най лесното ,другото е всеобща финансова и икономическа криза ....която вече трета година чакаме...

Коментар

Аз си имам коба ,но искам да възстановя продаденото в Коба на 6,55 ,в момента ДБ връща с 16 цента и ако продължи ,скоро всички банки ще минат на червено...

Коментар

Working...
                                X