If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...
Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
Още час и ще си проверя системата - контра при силна волатилност
п.с. И защото е по-малко очакваното - вместо да засилят спада ...
ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...
Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
не знам дали са каубои, но че близо 2/3 са поклонници на яхве и равини е сигурно!
Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...
За мене 111 е по-кръгло от сто - защото всички числа са еднакви, а при 100 не са.
За програмистите как 1024 е кръгло, а не 1000?
пфффф чайките имат над 21 трилиона спестявания изчислено в доларес сметай там за кви суми стааа въпрос ... тия са ебаси уродите може да си купят три континента са се мангалите вътре ...
Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
Ив си струва човек да го чете, разбира нещата - е, не всички прогнози са му верни, ама той шаман да беше, нямаше да познава винаги. Не зная какво корелация може да намери между Ябълчицата и ДБ, ама ще видя като имам време.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Някой прочел ли е нещо като проблеми за JPM - имайки предвид, че са най-голямата "инвестиционна " банка ...
Все за Deutsche Bank пишат ... https://www.ft.com/content/a8c18db2-...4-e0bdc13c3bef
Преди време Краян беше казал, че не е за продажба ама сега ако го питат какво ли каже
моето мнение е, че Краян е само пионка и изпълнител на предварително написан сценарий за ДБ.
ай избери си нещо на баба им хурката глей кви са ръбове ...
List of SSE Securities/China Connect Securities (stocks eligible for both buy and sell).
SSE Stock Code Stock Name 600000 SHANGHAI PUDONG DEVELOPMENT BANK 600004 GUANGZHOU BAIYUN INTERNATIONAL AIRPORT 600005 WUHAN IRON AND STEEL 600007 CHINA WORLD TRADE CEN
.........
Коментар