IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    засега прогнозите ви се чупят
    защо , служил съм купува на коба на 5,91 и е он на 6,01 ... и къса на ДБ от 12,7 ..за сега май никъде не кълве ,след малко ще затворя късия дах....

Коментар

1 час ... трябва да захранят късите
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
        Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
          Още час и ще си проверя системата - контра при силна волатилност
          п.с. И защото е по-малко очакваното - вместо да засилят спада ...
          ДАкса в момента се качва с по малко.... това върви ли с твоята идея....
          Ако дау се качи и ДБ навакса до 4,5% минус в понеделник ще пусна и аз къса на ДБ...

Коментар

Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
            не знам дали са каубои, но че близо 2/3 са поклонници на яхве и равини е сигурно!

Коментар

• Струва ми се , че каубоите ще играят контра на пазара и DB ще върне при отварянето ...
              Last edited by Protokol; 16.09.2016, 16:09.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...
                явно си знаеш...

Коментар

TDK MA-X / SA-X са нумеро уно.

Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
                  особено коментарите му за банките и валутните пазари са интригуващи
                  Едно време като чуех Блесинг и изказване ,изтръпвах с неговите простотии при увеличенията ,сега Краян ли , краун ли , , го замества... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Кучев, китайските баби имат ли толко пари?

За мене 111 е по-кръгло от сто - защото всички числа са еднакви, а при 100 не са.

За програмистите как 1024 е кръгло, а не 1000?
                    пфффф чайките имат над 21 трилиона спестявания изчислено в доларес сметай там за кви суми стааа въпрос ... тия са ебаси уродите може да си купят три континента са се мангалите вътре ...

With $27 trillion in savings, Chinese are set to change the world
                    http://www.smh.com.au/business/china...25-ghy4x1.html

А борсата иска по 100-вка мин. тва им е изискването
                    Last edited by michaelis12; 16.09.2016, 15:34.

Коментар

ТДК също секси, ама БАСФ по-секси. Ного дълго издържаха - в смисъл на трайност.

Дори скоро след куп години си пуснах някакви стари над 20-годишни касетки BASF - качеството беше повече от добро.
                      мале Импе ти къде живееш бе в кой век, то и аз съм пенсионер ама шкафовете касетофони ги захвърлих отдавна нема само прах да бърша ...

Коментар

Монти, следя с интерес коментарите на Ив_Макс в NYSE и днес има мн интересен относно корелация м/у последните събития около Ябълката и ДБ. Определено си заслужава да се поразрови човек.
                        Ив си струва човек да го чете, разбира нещата - е, не всички прогнози са му верни, ама той шаман да беше, нямаше да познава винаги. Не зная какво корелация може да намери между Ябълчицата и ДБ, ама ще видя като имам време.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Някой прочел ли е нещо като проблеми за JPM - имайки предвид, че са най-голямата "инвестиционна " банка ...
                          Все за Deutsche Bank пишат ...
                          https://www.ft.com/content/a8c18db2-...4-e0bdc13c3bef
                          Преди време Краян беше казал, че не е за продажба ама сега ако го питат какво ли каже
                          моето мнение е, че Краян е само пионка и изпълнител на предварително написан сценарий за ДБ.

Коментар

• Кучев, китайските баби имат ли толко пари?

За мене 111 е по-кръгло от сто - защото всички числа са еднакви, а при 100 не са.

За програмистите как 1024 е кръгло, а не 1000?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ТДК...

Коментар

Фашизъмът е съществувал само и единствено в Италия, бе...

Не знаех туй за Хонконг - аз обичам кръгли бройки, ама те 444 броя сигурно не го приемат за кръгло.

А и какво ти пука - ако някоя световна компания не се търгува във Франкфурт, значи е глупава.
                                Абе как бе Импе, то са фашизма е навсякъде не само в Жабария ... При чайниците на кръгло беше на 100 бройки минимума тва е да завършва на 100

ей ги

Shanghai-Hong Kong Stock Connect (SEHKNTL)
                                https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=11759

ай избери си нещо на баба им хурката глей кви са ръбове ...

List of SSE Securities/China Connect Securities (stocks eligible for both buy and sell).

SSE Stock Code Stock Name
                                600000 SHANGHAI PUDONG DEVELOPMENT BANK
                                600004 GUANGZHOU BAIYUN INTERNATIONAL AIRPORT
                                600005 WUHAN IRON AND STEEL
                                600007 CHINA WORLD TRADE CEN
                                .........

Коментар

Working...
                                X