Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеStop 0.21
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениевиж, процеса е много прост. далги пozиции никога не биват margined (long put/long call) в тоzи слу4аи. Mark to Market (ако zнаес кво е) не бива margined. така 4е Commerzbank AG, с които таргувам OTC има принципно неограни4ена zагуба (преz ЕUREX), ако не се хеджира. аz губа максимално zалога си. но банката састо не губи освен в груби волатилни фаzи, като Август миналата година кадето в рамките на минути опциите, които беха на максимална zагуба (0.001 цент), станаха 12 цента zаради волатилността.
всеки как борави сас сметката си е на4ин на risk management и fundamnetal view.
и не сметам, 4е един себеуважаваст се инвестор и 4овек би споеделил сумите, киото пи4ели, тва е zа неzадоволени lv_max итн. моито цел е просто да покажа 4е ако 4овек прави барzи варzки и иzбегва силни психологи4ески дисонанси, може да баде успешен.
поzдрави и спри да спамиш апоколапти4ни глупости или поне ги преврастаи в дела с конкретни сделки
Сумите по сметката ти и печалбите са си лично твоя работа и принципно са конфеденциални! Не е въпроса в това!
Относно моите писания, които квалифицираш като СПАМ, то аз мога да си пиша каквото искам, подобно на теб! Не си мисли, че темата DAX включва единствено възможността да се публикуват прогнози за трейдинг на опции, примерно и нищо друго!
Аз не се занимавам с дневна търговия, или ако го правя, е сравнително рядко!
За себе си съм убеден, че и след 5 и 10 години, ще съм на пазара, но за теб, като ти гледам начина на мислене, изразяване и поглед за нещата, като цяло, как се случват, не съм сигурен!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКакто сам е написал по долу, един цент му е до 10 000 евро, ти си направи изводите, дори и при най-изгодните усовия за търговия на супер платформа, колко би било минималното обезпечение за заемане на позиция! Направи си извод и при такава сметка как се рискува "голям" обем от нея, на конкретна сделка, при положение, че не се е "сцепила борсата", преди това, now or never!
Никой не "компрометира" собствената си сметка, по подобен начин, когато генерира десетки и стотици сделки!
Не ми изглеждаш тъп!
всеки как борави сас сметката си е на4ин на risk management и fundamnetal view.
и не сметам, 4е един себеуважаваст се инвестор и 4овек би споеделил сумите, киото пи4ели, тва е zа неzадоволени lv_max итн. моито цел е просто да покажа 4е ако 4овек прави барzи варzки и иzбегва силни психологи4ески дисонанси, може да баде успешен.
поzдрави и спри да спамиш апоколапти4ни глупости или поне ги преврастаи в дела с конкретни сделки
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеУпс. Това
http://www.investor.bg/sasht/337/a/u...-april-214588/
преди малко почти занули щатите. Споко засега Дакси се държи "храбро"Надяваме се утре бабата да поправи нещата с благи думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоред както рекох сабаале.
http://www.investor.bg/sasht/337/a/u...-april-214588/
преди малко почти занули щатите. Споко засега Дакси се държи "храбро"Надяваме се утре бабата да поправи нещата с благи думи
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоред както рекох сабаале.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе заеби прогнзите дай да видим ква доходност направиThe strongest stand last.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоред както рекох сабаале.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТочно това е проблема че не е така. В другата тема обсъждахме едни други опции които търгуваше с доста голям процент от сметката. Иначе Ники не е техничар. Той мисли бързо и се опитва да реагира бързо на новата информация. За сега е доста успешен. Пожелавам му и занапред да е така!, ти си направи изводите, дори и при най-изгодните усовия за търговия на супер платформа, колко би било минималното обезпечение за заемане на позиция! Направи си извод и при такава сметка как се рискува "голям" обем от нея, на конкретна сделка, при положение, че не се е "сцепила борсата", преди това, now or never!
Никой не "компрометира" собствената си сметка, по подобен начин, когато генерира десетки и стотици сделки!
Не ми изглеждаш тъп!
Коментар
Коментар