IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се блъскайте, ниски цени тепърва ще има..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Що направи тъй надолу бум: Драгинко да не е започнал да повръща на пресконференцията?
      Интересно как банките се държат още на зелено ...дали не означава, че ще растат
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Що направи тъй надолу бум: Драгинко да не е започнал да повръща на пресконференцията?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Аз съм още във ваканция от понедленик почвам да е мисля до тогава само Sniace имам и съм доволен до момента почти 25%
          +1
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз още съм настроен за дълги банки.... и даже увеличих експозицията вчера сутринта... ....
            Как е при вас...
            в момента банки нямам в портфейла....заредил съм малко франсета на късо Тотал и Пежо и малко БМВ но то си е от преди няколко седмици....снощи отворих и една малка къса в Делта(DAL)-чисто спекулативно че много се разхубавиха там при последната сесия и ако тези дни има спад ще ги продам....
            чудех се за Ханзата за една дълга при този спад вчера провокиран от оценката на ДБ....но там като цяло "лети" на обратно и е възможно да видим и по-добри цени от настоящите в последствие...

Коментар

• Аз съм още във ваканция от понедленик почвам да е мисля до тогава само Sniace имам и съм доволен до момента почти 25%

Коментар

според мен ще продължи програмата и другата година....
                Да , ама според всички корифеи това не касае банковите книжа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Смятам да използвам евентуалното покачване при банките за закриване на позиции ...освен ако на пресконференцията Драги не се изпусне, , че програмата може да бъде разширена с друг тип активи ...
                  според мен ще продължи програмата и другата година....

Коментар

Аз още съм настроен за дълги банки.... и даже увеличих експозицията вчера сутринта... ....
                    Как е при вас...
                    Смятам да използвам евентуалното покачване при банките за закриване на позиции ...освен ако на пресконференцията Драги не се изпусне, , че програмата може да бъде разширена с друг тип активи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      Mario Dragi(Пресконференция на ЕЦБ) ще говори в 15:30 а новините около Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка ще излязат в 14:45

Как е при вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                        Mario Dragi(Пресконференция на ЕЦБ) ще говори в 15:30 а новините около Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка ще излязат в 14:45
                        Благодаря

Коментар

• Драгинко пак ще се направи на Супер Марио.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Кога се чакат новините от ЕЦБ

Коментар

• Кога се чакат новините от ЕЦБ

Коментар

• Търговията ще се засили след 10ти септември. Сега движенията са незначителни.
                                Истинската посока тепърва предстои да се образува.

Коментар

Working...
                                X